Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
  • sınav giriş yerlerimiz belli olmuş arkadaşlar benim eve geldi hatta geçen seneki gibi Bilkentteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

sınav giriş yerlerimiz belli olmuş arkadaşlar benim eve geldi hatta geçen seneki gibi Bilkentteyim

Yeni başladı heralde.Bana henüz gelmedi.Ayrıca internetten öğrenemiyor muyuz?
  • ilk defa giriyorum bu yıl.okulu bahane edip çalışmadım,bütün yıl yattım,sonuç? sene başında aldığım puanlar..ah geometri ah! hep senin yüzünden,sayende diğerlerini de boşladık ...

neyse,acemiliğimize geldi,çalışma düzeni oluşturamadık adam gibi,bakalım seneye eski günlerdeki gibi fırtına olabilcez mi , pehh :)

hem,kısmet..

arkadaşlar hepinize başarılar ve Allah'tan hayırlısını diliyorum..
  • ...ARKADAŞLAR HEPİNİZE BAŞARILAR...
    ...UMARIM SINAV İSTEDİĞİNİZ GİBİ GEÇER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

...ARKADAŞLAR HEPİNİZE BAŞARILAR...
    ...UMARIM SINAV İSTEDİĞİNİZ GİBİ GEÇER...

• T.C. Kimlik No. : 33*************
    Adı, Soyadı : **********

SINAVA GİRECEĞİ
    Merkez : İSTANBUL

Sınav Tarihi : 15.06.2008
    Sınav Saati : 09:30
    Salon No. : 341033007
    Salon Sıra No. : 5

okul yazmıyo bu ne ya :S
  • meslek lisesi, bil bölümü var mı? varsa kaç yapıyor denemelerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medeor -- 29 Mayıs 2008; 17:18:27 >
  • sınava nerde gireceğimiz ne zaman gelcek yahu burda stres yaptım yaa
  • bendede salon no yazıyor,ama başka bişi yok.
  • İstanbul'da sınav giriş belgesi gelen yok dimi henüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious -- 31 Mayıs 2008; 17:02:53 >
  • arkadaşlar geçen sene girmiş bir olarark say-2 den gireceklere tavsiyem fen-2 ye daha çok çalışın.özellikle de fizik.ben geçen sene oradan batırmıştım.bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

İstanbul'da sınav giriş belgesi gelen yok dimi henüz?

gelmedi hala gebzedeyim
  • bugün bazı arkadaşlarımın eline ulaştı bana gelmedi hala (İST- Pendik)
  • Arkadaşlar.Benim başvuru formumda giriş yeri tercihlerim kadıköy ve gebze işaretli.Aynen bunu onaylattım.Ama gelen kağıtta benim giriş yerim RİZE olarak gözüküyor.Bu nasıl saçmalıktır.Başka başına böyle birşey gelen var mı acaba.Bir sınav için şimdi istanbul dan rize ye mi gideceğim.Düzeltme formu gönderilecek mi veya online düzeltme formu var mı.Çok salak bir duruma düştüm burda.Elimdeki formda ayrı,postada gelende ayrı yer var.Nasıl iş yapıyor bu ÖSYM akıl erdirmek mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Arkadaşlar.Benim başvuru formumda giriş yeri tercihlerim kadıköy ve gebze işaretli.Aynen bunu onaylattım.Ama gelen kağıtta benim giriş yerim RİZE olarak gözüküyor.Bu nasıl saçmalıktır.Başka başına böyle birşey gelen var mı acaba.Bir sınav için şimdi istanbul dan rize ye mi gideceğim.Düzeltme formu gönderilecek mi veya online düzeltme formu var mı.Çok salak bir duruma düştüm burda.Elimdeki formda ayrı,postada gelende ayrı yer var.Nasıl iş yapıyor bu ÖSYM akıl erdirmek mümkün değil.

Nüfusun Rizeye mi kayıtlı? Bi kişiden daha duydum da böyle bişey. Benim daha gelmedi ulan benim nüfusum da Rizaye kayıtlı ya orası gelirse Nasıl bir iştir arkadaş bu ya... Ne yapacak şimdi adam... Bi işleri de düzgün olsa ya...

• Hayır kütüğüm Artvin de ama okulum Rize deydi.6 senedir İstanbul da ikamet ediyorum.Ayrıca siteden baktım.Giriş yeri tercihim kadıköy ve gebze ama beni rize ye yazmışlar ve ben hayatımda bu kadar aptal bir durumla karşılaşmadım.Ben de herşey düzgün olur diye ki bundan önce 4 kez daha sınava girdim ben.Üni bitirdim.Şimdi açıköğretim için başvurdum askerliği ertelemek için.Gel gör ki önüme takoz koydular.Apıştım kaldım şu an.Düzeltme zamanı da geçmiş siteden baktım şimdi.Dilekçe yazıp gönderecem.Eğer olumlu olmazsa ana avrat düz gidecem artık gitsin mahkemeye versin kansızlar.Ben böyle bir durum daha görmedim.Aptallığın dansikası.Bir insan bu kadar beyinsiz olur arkadaş.Sinirim kaltı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Haziran 2008; 20:31:34 >
  • Güncel.Arkadaşlar başına böyle bişey gelen varsa veya çözüm yolu lütfen yazsın.
  • Benide Kartala atmış nasıl gidicem bilmiyom .
    Bu sene boşladım zaten hala çalışmayı bekliyorum .
  • 6 gün kaldı :D Artık OKS'ye değil ÖSS'ye gün sayıyoruz.

Puanlarınız nasıl?
  • ayvayı yedık unı kapısı acılmıyacak bana :D
    fabrıka yolu gorunur gıbı
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.