Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
    bizim 255 civarı senin nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 9 Haziran 2008; 21:09:24 >
  • 113000 kişi ek kontenjan acilcak deniliyo. Sizce bu puanlari düsürürmü arkadaslar
  • Ben de giriyorum sınava...Az kaldı artık girelim sıkıldım.Ne olcaksa olsun.
  • bu sene puanlar düşecek deniyor. sizce ortalama ne kadar düşer. ben ea-1 den sınava giriyorum meslek lisesi olduğum için. bölümüm seyahat acenteliği.(anadolu mes. lisesi bu arada). mesela balıkesi üniversitesi geçen sene 306 puanla almış. ege 317 gibi birşeydi galiba. sizce bu puanlar ne olur bu sınav. son 1-2 haftaya kadar aşırı rahattım. ama şimdi acayip stres sardı beni yaa. ya kazanamazsam stresi. o kadar emek boşa giderse yıkılırım resmen. çok tiksinç bir sistem bu ya. biz sadece lise-1 de matematik gördük gördüğümüz konu sayısı az ve yüzeysel. ama öss de mat-1 de hiç görmediğimiz şeylerden sorumlu tutuluyoruz. birçok kişiye mat-1 çerez geliyor ama ben 15-20 arası bir net yapsam çok sevineceğim. max yapabileceğim net bu.(20 de çok kolay gelirse sorular). geometri yapabilsem bu sayı artacak ama ultra geometri özürlüyüm maalesef. ayrıca hocalardan da çok çektik. adamlara bizim çok üstümüze gelmeyin son senemiz test çözelim falan diyorduk. verdikleri cevap siz ne yapcaksınız üniversiteyi siz meslek lisesisiniz. ara eleman olarak yetiştiriliyorsunuz vs. cevaplar. zaten beynimiz dönmüş öss-soru-test-kitap falan onlar öyle konuşunca kalkıp patlatasım geliyordu.

bu arada herkese başarılar.

• Oha coştunuz lan 208 kişi össye giricek nerdeyse konu dışının yarısı giriyo anasını satim

Bu arada beyler size başarılar diliyorum...
  • çpk sağol
  • son 2 günnnnnnnnnnnn

heyecan katsayım gitgide artıyor.
  • olsun da kurtulalım artık....eve gelip uyumak istiyorum akşamda içmek....olsun bitsin şu aptal sınaw nasıl geçerse geçsin.
  • rahat olun dostlar
    neticesinde bir sınav.
    eğer sınavda bir anlık kontrolü kaybederseniz çevrenizdekilere bakın
    herkes sizle ayn kaderi paylaşıyor, herkes çabalıyor.
    sorular bunaltıyorsa herkesi bunaltıyor.

sınav içinde psikolojisini iyi yöneten bu işi götürür.
  • ben halen öküz gibi çalışıyom bakalım puanlara yansıycakmı bugün matematik fizik kimya çalışayım yarinde 3 tane deneme çözerim yeter bana
  • 260 cıvarı yapıyorum sayısal 2 den bıraktım bugun ama hala aklıma takılan formullere dıkkat etcem ..
  • yarın sınav.sadece 11 saat 54 dk filan...

nasıl uyucaz ya..peki ya yarın?of.oooooooooooooof.

herkese hayırlısını diliyorum.
  • hiç çalışmadım. 1 tane bilem soru çözmedim. barajı geçersem kafi.
  • bnm gibi sınav öncesi dh yapan var mı acaba?
  • Herkese başarılar
  • Sınavdan sonra ilk yorum ben yapıyorum galiba. MAT2 zordu FEN1-2 cok kolaydi onada
  • Geçmiş olsun herkese..
  • ya kontejan artıı, katılım az, sorular fena değildi. sizce geçen seneye göre puanlar düşer mi
  • söz 1 215 söz 2 195
  • Ben Vakıf Üniversite'lerinden birine gireceğim bu yıl sizce Vakıf Üniversite'lerinin puanı düşer mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 15 Haziran 2008; 17:38:29 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.