Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
  • arkadaslar sizin için dev gibi bir arşiv soru bankaları
    http://www.e-okul.biz/ornek-sorular-f51.html
  • Fen2den en fazla 20 tane yapabiliyorum..:/
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemli35

Sayısalcı arkadaslar FEN 2 netleriniz nasıl?Kac net yapıyorsunuz?

rekorum 16
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

aha hicret :):)

bende Maltepenin sınavına kaydoldum.Birazdan aynı sınava gircez

Sabah, Açının Türkiye geneline girdim. Sınavdan önce üşütmüşüm mideyi 1 güzel kustum . Sınavda koydu tabi. 17.30 da girmeyi düşünen varsa, 1 kere daha düşünsün

nerdensin hicretim ?

edit : sayısalmışsın ok

Ben kartal bahar Femden bgn zaman 14 var ve bu sefer ögle seansına giricem. aksam 5teki brbat oluo
    umarım iyi gecer ya..
    45 gün kaldı daha 240ı göremedim aslında arada birkac soru oynuyo arkadaslar farkındasınız dimi özellkle mat cok puan getiriyo. fen yapamıorum bazen fizik falan. onunla ugrasmaktansa mat2 netlerimi 25 üstüne cıkarmaya calısıyorum. daha cıkaramadım orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicrett -- 5 Mayıs 2008; 8:37:13 >

• arkadaslar bu sene okullar mezun vermiyor diye kacıncı olacagımı görüyüm dedim. Simdiki sistem OYS gibimi oldu. ben uzak kalalı cok olduda 2002'de universiteden mezun oldum
  • bu arada sayısalcılar hic test cözmedim hala sayısalda iddalıyım
  • benide ekle hacı...
  • az önce sınav dershanesinin sınavndan geliyorum

ben mi iyiyim, yoksa sınav mı çok kolaydı anlamadım

hayatımın netini yaptım

28 mat-2 var siz düşünün gerisini

sağımdaki solumdaki çocuklara kızlara baktım, 7-8 tane mat-2 işaretlemişler

1 gariplik var bu işte.

neyse görcez cuma ve cumartesi ne kadar iyiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *bu**rock

275 civarı alıyorum. Fen 2 hala 20 geliyor. Mat2 28. Daha integral bilmiyorum. Ama 290 yapmam lazım. Kasmalıyım galiba.

yalanın bu kadarı !! sırf ıntegralden en az 3 soru cıkıyor. mat2 nasıl 28 oluyo ??
  • Bu sene yada gelecek sene öss ye gircek arkadaşlara Odtülüden özel ders verilir(mat-fen)
    Şehir ankara

bu ilan için en uygun yer burasıdır diye düşündüm
  • Burada yüksek puan yazanların yarısı 250yi geçmemiştir hayatında (bknz:insan en iyi kandırır)

Ben 250 civarı alıyorum bu arada.Yalana gerek yok
  • @jeandan Type-R

haklısın (: Klavyeden yazmak kolay, 15 Haziran da ortaya çıkar ak koyun-kara koyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 10 Mayıs 2008; 16:13:51 >
  • judith sen uğur'a gidiyormuşsun.nasıl sorular soruyorlar?

ben dışarıda satılan denemelerini aldım 10 tane.türkçe sorularının en az iki cevabı var.adamlar sos-2 de paso paragraf sormuşlar.matematik sorularını zaten yapamıyorum en fazla 6-7.ama o denemede hiç bakamıyorum bile.
  • söyleseydin çalardım ben sana

ben dershaneye açıkcası arkadaşların gazıyla gittim,şuan nefret ediyorum.. burdan uğur'a gideceklere 1 kere daha düşünün derim. Ama istanbul şubeleri çok güzel diyorlar. (ankaradayım)

Seviyen hakkında birşeyler söyleseydin başka bir yayın tavsiye edebilirdim.

Şimdi hocam, bizim bütün Türkiye geneline uyguladıkları deneme sınavları var. 140 tane şubede aynı anda yapıyorlar. Onlarda 255-260 alıyorum.
    1 de hafta içi dergi sınavı yapıyorlar. Ne kadar lüzumsuz,gereksiz,boş,uzun işlem soruları varsa orda. Ondada 230 u anca geçiyorum. Artık girmiyorum, hocalar da girmeyin diyor zaten

Bize yapılan denemelerdeki sorularla senin aldığın farklı galiba. Şimdi senin aldığını da lise-3 lere uyguluyorlar. Arada elime geçirdim, hoş fena sorular yok gibi. Ama gerçek öss den uzak, tipik test soruları.

Piyasada özgün soru bulmak için gezmediğim kitapçı kalmadı. Pi Analitik(6 lı çözümsüz) deneme setini aldım geçenlerde..Çok çok öncelerdede güvender 12 li almıştım. Güvender 12 li setin güzel yanı, guvender.com.tr de ücretsiz,üyeliksiz videolu olarak anlatması soruların çözümlerini.

sormak istediğin başka birşey olursa çekinme

• Uğurun soruları gerçekten zor ama bence gereksiz.Final veya güvender'in sorularını çözmek yeterli bence tabi
  • mat 2yı tamamen hallettım 27 28 cıkıyor turkce 30 mat1 30 fen1 25 cıvarı sosyal 22 23 fen 2 25 genel puanda 280 cıvarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

judith sen uğur'a gidiyormuşsun.nasıl sorular soruyorlar?

ben dışarıda satılan denemelerini aldım 10 tane.türkçe sorularının en az iki cevabı var.adamlar sos-2 de paso paragraf sormuşlar.matematik sorularını zaten yapamıyorum en fazla 6-7.ama o denemede hiç bakamıyorum bile.

Biz alıştık artık uğurlu olarak başka bi dershanenin sınavına giriyorum 4 işlem sorusunda bile tuzak arıyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

judith sen uğur'a gidiyormuşsun.nasıl sorular soruyorlar?

Biz alıştık artık uğurlu olarak başka bi dershanenin sınavına giriyorum 4 işlem sorusunda bile tuzak arıyorum .

aynen ya bende uğura gidiyorum evde güvenderin denemelerini çözüyorum 250-270 arası geliyor dershanede hep düşük bi son sınavda yaptım 253(ÖSS 14) gerisi hep 240 altı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe_ -- 10 Mayıs 2008; 20:25:23 >

• Özdebir nasıldı?
  • töder'e girdim ben özdebir hakkında bilgim yok..aynı gündü sanırım iki sınav da..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.