Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
  • benide ekleyin yahu
  • Anadolu lisesi mezunuyum bende giricem ama yeni sistemde hiç öss'ye girmedim.Elimde pek kaynakda yok.Zaten lisede lise2-3 matematiğini detaylı görmedik.Madem kulup kurdunuz konu anlatımları ve örnek testler olan bir iki site önerseniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Anadolu lisesi mezunuyum bende giricem ama yeni sistemde hiç öss'ye girmedim.Elimde pek kaynakda yok.Zaten lisede lise2-3 matematiğini detaylı görmedik.Madem kulup kurdunuz konu anlatımları ve örnek testler olan bir iki site önerseniz?

+1907
  • benide ekle hocammm
  • Dostlar 4 senedi bir sınav genelde çok zor olur...2000-2004 gerçekten zor sınavlardı...2008'de de beklenti böyle....Genelde bir şehir efsanesi vardır 4 senedir sınavları tübitak hazırlar diye ama böyle birşey yok bildiğiniz gibi...ÖSS sınavı ünilerimizin profları tarafından hazırlanıyor...Haaa tübiktak hazırladı diyelim size zor gelen diğer adamada zor gelecek...Herkes Tübitak olimpiyatlarında derece mi yapıyor ??? Hayır

Kaynak olarak;

http://www.ekolhoca.com/konuanlatim.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Temmuz 2007; 14:18:02 >

• benide ekle kardeş bu sene intikamım kötü olacak öss ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

benide ekle kardeş bu sene intikamım kötü olacak öss ye.

• Valla bende bu sene girebilirim...İstediğim yer tutmuyor...İstanbuldan dışarıda çıkmak istemiyom...Bu bakımdan tekrar deniyebilirim....
  • bende bu sene gircem benide ekleyebilrsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: trtuning4642

bnde giricem allah sonumuzu hayır etsin

AMİİİN
    BENİDE EKLE
  • valla benm girdigim sene lgs yi tübitak hazırladı baya bi geçirmişlerdi bize ama bu sene tubitak hazırlamıyormus öss yi

şimdi söyleyin bana ciddi ciddi calısan warmı suandan itibaren.ben geçtigimiz bir ayda mat1 konu anlatımlı kitabımdan biraz ilerledim baya bi hafif hafif gidiyorm.tatilden döndüm elim gitmiyor kitaplara hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

alın size imza, beğenirseniz

ben beğendim saint imzayı.arklar nasıl sizce.bence imzamız bu olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: TheDodO

quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

alın size imza, beğenirseniz

ben beğendim saint imzayı.arklar nasıl sizce.bence imzamız bu olsun

ben de beğendim,hatta msn de avatarıma bile koydum

• Ben su anda inşaat müh okuyorum ve bu sene bölümümü degiştirmek için girdim össye ve gidip final öss dergisi almıstım fakat daha sonra fikrimi değiştirdim ve dergiler de kaldı isteyene uygun fiyattan verebilirm almak isteyen varsa pmden ulasabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Anadolu lisesi mezunuyum bende giricem ama yeni sistemde hiç öss'ye girmedim.Elimde pek kaynakda yok.Zaten lisede lise2-3 matematiğini detaylı görmedik.Madem kulup kurdunuz konu anlatımları ve örnek testler olan bir iki site önerseniz?

+1907

www.dersizle.com
    www.muhtesemuclu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 26 Temmuz 2007; 23:57:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Ben su anda inşaat müh okuyorum ve bu sene bölümümü degiştirmek için girdim össye ve gidip final öss dergisi almıstım fakat daha sonra fikrimi değiştirdim ve dergiler de kaldı isteyene uygun fiyattan verebilirm almak isteyen varsa pmden ulasabilirsiniz

hangi üniversitede okuyosun bi de neen deiştirmek istedin bölümü kardeş merak ettm?
  • isteyenleri ekledim arkadaşlar. listede olmayanlar pmden söylesinler ekleyim.
  • ben de giriyorum seneye bu sene 298.337 yaptım kendime yakıştıramıyorum bu puanı
  • bu sene girdim tek soyleyecegim allah kolaylık versin sabır versin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.