Şimdi Ara

2008 premium kasa fiyat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 2008 model premium araç 78000 km de manuel vites araçta sadece ön çamurluk işlem görmüş küçük bi dokunmadan değişme yok sadece boya var o kısımda başka hiçbir yerinde sıkıntı yok 40500 anlaştık pazartesi satış alacağım araçta vsa yok dedi,2008 modelde de oluyor diye biliyorum varsa nerden anlayabilirim yoksa da fiyat sizce nasıl arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

slm arkadaşlar 2008 model premium araç 78000 km de manuel vites araçta sadece ön çamurluk işlem görmüş küçük bi dokunmadan değişme yok sadece boya var o kısımda başka hiçbir yerinde sıkıntı yok 40500 anlaştık pazartesi satış alacağım araçta vsa yok dedi,2008 modelde de oluyor diye biliyorum varsa nerden anlayabilirim yoksa da fiyat sizce nasıl arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Yardımcı olabilecek kimse yok mu

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    2007-2008 modellerde elegance de var diye biliyorum ben. direksiyonun sol tarafında vsa düğmesi yoksa yapılabilecek bişi yok :)
  • Abs var ama vsa yı bilmiyorum bazılarında vardı gerçi aracı çok ağır şartlarda kullanmayacaksanız gerek olduğunu sanmıyorum

Araç emsallerinin km'sine göre ucuz sayılır iyice araştırın derim kazası falan var mı önceki sahibi nasıl kullanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 12 Ocak 2016; 9:16:44 >
  • 2008 de vsa sadece elegance pakette var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.