< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 27 Ekim 2016; 19:57:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 27 Ekim 2016; 19:57:18 > |
Ben sana açıklayayım.
Görgüsüzlük bunun adı. Sanarsın ki Bentley almış. Altı üstü m paket eski kasa 5 serisi almış, gelmiş it ürür kervan yürür gibi laflar söylüyor. İşte ahlak parayla değil. |
Bu nasıl bi ev her arabadan var maşallah.
|
A6 ya laf atıp 1.6 lık 5 e methiyeler dizmiş? Komedi filmi.
|
Bu bebenin f10 520 forumunda yazdiklarini gorseni imtina edersiniz karsilikli iletisim kurmaya. Cok ciddi problemleri var insaata kacan topuyla ilgili. Burda size kendini pazarliyor, diger forumda kici kirik 520 diye bahsediyor. Dikkat edin fake bile olabilir...
|
Alınır ama lacivert olma koşuluyla
|
Ziyaaaa kelimesinin oturduğu bir mesaj olmuş
|
Hocam ne iş yapıyorsunuz yahu, galeri mi işletiyorsunuz, nedir o arabalar öyle
|
8-9 yakıyorum diyen arada taş devri misali ayakları ile bu arabayı itiyordur. Yaklaşık 2 aydır 3.20i kullanıyorum bu arabadan yaklasık 250 kg felan daha hafif ve ben 11 altını göremedim şuana kadar.
Zaten şu 8-9 u kasmanıza gerek yok, benzin üzerinden ayda 50-100 tl farkı kasacak adamın 200-300 bin tl lik araba ile işi olmaz, gereksiz yere ziyalık yapmanın alemi yok. Bu arabayı alıyorsanız sürerken hoşunuza gidiyorsa kafidir diye düşünüyorum, bu aracın amacı az yakıyor olması değil, az yaksın istiyorsanız gidin megane yada citroen c3 felan alın :) |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 21 Ekim 2016; 20:41:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 22 Kasım 2016; 20:40:6 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|