Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim mebe göre 418 sevinç dershanesine göre 448 puanım var.Hangisi doğru şimdi
    quote:

Orjinalden alıntı: Enterighi

Sevinç Dershane'sinin puanına bakın net hesaplayıcısı bozuk
  • Fen = 6 Y
    Matematik = 3 Y 1B
    Türkçe = 4 Y
    Sosyal = 2 Y
    İngilizce = FULL

Fen Beni Batırdı
  • MEB'in sitesinde 469
    Sevinç'te 480 çıkıyor.
  • Ben 6 yanlış 1 boş ile 473 yapmıştım dershanede meb e bakıyorum 5 yanlışla 465 diyor bence meb yanlış
  • Toplam = 13 y. ; durum nasıl sizce :S
  • ben 73 netle 443 yapmıştım 76 netle 418 diyor bencede meb yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogzcnylN

Toplam = 13 y. ; durum nasıl sizce :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogzcnylN

Toplam = 13 y. ; durum nasıl sizce :S

vasat :S
  • Hmm...Fen ne ya cidden millet dökülmüş.Fen o kadarda kolay değilmiş açıkçası.Birde birşey daha sorucam.Dil testinde İngilizce-Almanca-Fransızca-İtalyanca vs. var ne bu yaa!Hepsini yapıyomusunuz siz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GzM...

Hmm...Fen ne ya cidden millet dökülmüş.Fen o kadarda kolay değilmiş açıkçası.Birde birşey daha sorucam.Dil testinde İngilizce-Almanca-Fransızca-İtalyanca vs. var ne bu yaa!Hepsini yapıyomusunuz siz?

Bir tanesini yapıyoruz. Cevap anahtarları aynı
  • quote:

quote:

Hmm...Fen ne ya cidden millet dökülmüş.Fen o kadarda kolay değilmiş açıkçası.Birde birşey daha sorucam.Dil testinde İngilizce-Almanca-Fransızca-İtalyanca vs. var ne bu yaa!Hepsini yapıyomusunuz siz?

Hmm peki o zaman .Feni de çok kafaya takmayın derim ben.Herkesin kötü olunca bişey değişmez sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Hmm peki o zaman .Feni de çok kafaya takmayın derim ben.Herkesin kötü olunca bişey değişmez sanırım.

İyi olanlar var mesela ben
    Bu sonavda bence fen belirleyici olacak

• Evet herkesi fen yaktı.Bizim dershane birincisinin 2 yanlışı var fenden.

Benim;

Türkçe:20 Doğru 1 Yanlış
    Mat:17 Doğru 1 Yanlış
    Fen:16 Doğru 2 yanlış
    Sosyal ve ingilizce full.
  • Soruların anlatımlı çözümlerini nerede bulabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyi olanlar var mesela ben
    Bu sonavda bence fen belirleyici olacak

Senin gibi istisna inekler var tabi Ama istisnalar kaideyi bozmaz.OKSdede öyleydi.Benim bir arkadaşımın türkçe 24 net mat 21 net sos 25 net FEN 15 net! Fen hep belirleyici oluyor yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyother-way -- 22 Haziran 2008; 14:40:21 >

• Fen kazık 6,7 ve 8 lerde belirleyici oldu. 6. sınıfı dün çözmüştüm. Fen 1 boştu gerisi fulldü
  • benim fen 2 yanlış 2 boş
  • Bütün giren öğrencilerimize geçmiş olsun (::.Öncelikle şunu belirteyim 75 ve 75 net üzeri ileriki dönemlerde güzel birşey yakalayabilir diye düşünüyorum.Fakat 65-74 arasındaki öğrencilerin bu sene birazcık daha ağırlık vermesi gerekiyor.65- ise en fazla ağırlığı vermeli..Onun haricinde sorulara baktım , fen soruları sizin seviyenize göre biraz zor gibi geldi bana.Veya müfredattaki soruların en zorlarıydı belkide bir kaçı.Onun haricindeki derslerde 1,2 yanlış yapmanızda normal.İngilizcede yanlışınız varsa "a"normal:))Yolunuz açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzcana -- 22 Haziran 2008; 15:31:59 >
  • fen 3y tr 1y-nasrretin-
    nasılım?
  • Türkçe 21/21
    Matematik 18/18
    Fen 18/15
    Sosyal 18/18
    Yabancı Dil 15/15

Fen çok zordu ama yaa...

476,084 Puan yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 22 Haziran 2008; 15:57:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.