ya olamaz bende baktım 370 gösterio eywah!! 16 yanlışım var 60 net filan ama en az 400 almam lazım!!! dün birisi 80 soruda 65 netle 426 puan yaptı!
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Allah'ım şu sorulara bak ya...
Bizim zamanımızda OKS/LGS'de baba sorular vardı ve 1 sınav oluyorduk.
Siz 3 sene bu zorluktaki sorularla sınava girecekseniz bize çok büyük bir haksızlık olacak gibime geliyor ya, neyse... Tartışmanın anlamı da yok gerçi, OKS'ye girişimin üstünden 3.5 sene geçti yaklaşık.
sorular her dönemin zeka seviyesine göre hacı sen takma
quote:
Orjinalden alıntı: Wild Child
quote:
Siz 3 sene bu zorluktaki sorularla sınava girecekseniz bize çok büyük bir haksızlık olacak gibime geliyor ya, neyse... Tartışmanın anlamı da yok gerçi, OKS'ye girişimin üstünden 3.5 sene geçti yaklaşık.
yok artık
Türkçe: 1Yanlış 20 doğru Matematik:1Yanlış 17Doğru Fen:3Yanlış 1Boş 14Doğru Sosyal 18Doğru İngilizce:15Doğru.
Eet benimde kardeşim girdi sonunda kurtulduk girmeden önceki akşam bile benle kavga ediodu ii geçmiş en az 75 dio ama bakıcaz naaptıına Yazık yaa ufacık çocuk (6.sınıfa gidio) böle stresi çekmesine değermi ya! Akşam kalpkrizinden gidiodu çok heycan yaptı ya !
quote:
Orjinalden alıntı: Wild Child
quote:
Çok doğru söyledin 98-99-00-01 e kadar kolay 02-03-04-05-06 zorlaştı 07-08 zor oks sbs hepsi kolay olucak
Çalışan için hepsi kolaydır.Çalışmadığınız taktirde ayırt edersiniz...
abi benimde 73 netim var 410 ile 420 arası bişe geliyo
ama abi o nasreddin hacada karşılaştırma nerde var
O soruyu inceledim , tarttım biçtim.Ve karşılaştırmanın olmadığını gördüm ; ama siz yinede bir öğretmenlerinize sorun.