Şimdi Ara

2008 SONY nin YILI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim PS3'de şuan dekor görevi yapıyor ama 2008'de hakikaten bomba oyunlar var.Hatta ne 2008'i,al Warhawk'ı oyna online'ı sonra Lair,H Sword derken arka arkaya oyunlar geliyor işte...
    Ama şuan Xbox360'ı olan birinin PS3'ü açması çok zor.Nedeni belli;BIOSHOCK...

PS2'de God of War'dan sonra çok zor oyun beğenmiştim.(RE4 ve Shadow of The Collossus oynadım gow'dan sonra,Gow2'den sonra hiç oynamadım.)Şimdi Bioshock'dan sonra oyun beğenmemekten korkuyorum.(Pes'i her zaman beğenirim istisnai olarak...)
  • bana bir mgs4, bir gt5 yeter. yanina da bir pes08 koydun mu degil 2008, 2009'a kadar idare eder beni.
  • 2008 PS3'ün yılı olabilir.Ama bu Sony'ye kesin başarı getirirmi onu bilemeyiz.Ayrıca bazı arkadaşların söylediği Sony tüm kozlarını harcadı lafı kesinlikle saçmalık.Daha ne GOW duyduk ne Shadow of The Colossus.

Bir PS3 sahibi olarak (evet yeni aldım herkese duyurmak istiorum ne war ) PS3 ün yanına bir Xbox360 almanında gerekliliğinden yanayım.Böylece PC'ye çıkan oyunlarıda rahat rahat oynayabiliriz.

Savaşın galibi için ise anca 2009 yada 2010 da belli olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

2008 PS3'ün yılı olabilir.Ama bu Sony'ye kesin başarı getirirmi onu bilemeyiz.Ayrıca bazı arkadaşların söylediği Sony tüm kozlarını harcadı lafı kesinlikle saçmalık.Daha ne GOW duyduk ne Shadow of The Colossus.

Bir PS3 sahibi olarak (evet yeni aldım herkese duyurmak istiorum ne war ) PS3 ün yanına bir Xbox360 almanında gerekliliğinden yanayım.Böylece PC'ye çıkan oyunlarıda rahat rahat oynayabiliriz.

Savaşın galibi için ise anca 2009 yada 2010 da belli olur bence.

Şu kırmızı muhabbeti olmasa bir dakika beklemeden 360 alırım ama bu sorun elimi ayağımı bağlıyor(her ne kadar bazı yerler garanti versede)

• Oğuz banı yemiş kendisini yeni bir nickle forumumuza bekliyoruz zira onsuz forum tatsız tuzsuz oluyo
  • Rahmetlinin son sözleri giderken bile salladi gitti eleman
  • pöffffffffffffffff artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: cathedral

bunlar boş laf..360 krallığı çoktan ele geçirdi..

Alooo, adamlara bak ya, kendi kendine gelin güvey olmuşlar... aloo bi defa konsol savaşında wii geç çıkmasına rağmen geriden gelip en öne geçti, krallığı ele geçirdi, şimdi de fark koyacak, hayal dünyasında yaşıyorsunuz, kendinize gelin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 30 Ağustos 2007; 18:01:14 >
  • alayiniz gorur 2008 sonynin yili olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell knight

Killzone 2, ayrıca Tekken 6, White Knight Story, Getaway, Heavy Rain, Little Big Planet gibi daha bir çok olağan üstü exc. yapım var, 360 yavaş yavaş babasının yanına gidiyor...

Yavaştan diyorum...PS3 özel oyunların hepsi olaganüstü exc. oluvermiş...OLAGANÜSTÜ yani...hmmm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.