Şimdi Ara

2008 SONY nin YILI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n4g.com/News-63682.aspx videonun üstündeki yoruma dikkat

• Sen yılda 4 tane oyunmu oynuyacaksın pehhhh.PS3 sahipleri bile elini ayağını çekmiş 360 almış levihakan felan kimseye tavsiye etmiyor ps3 alanlar ayna niyetine kullanıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazımtuncer

Sen yılda 4 tane oyunmu oynuyacaksın pehhhh.PS3 sahipleri bile elini ayağını çekmiş 360 almış levihakan felan kimseye tavsiye etmiyor ps3 alanlar ayna niyetine kullanıyolar.
    2007 içinde Sony'nin yılı diyorlardı ama
  • quote:

Sen yılda 4 tane oyunmu oynuyacaksın pehhhh.PS3 sahipleri bile elini ayağını çekmiş 360 almış levihakan felan kimseye tavsiye etmiyor ps3 alanlar ayna niyetine kullanıyolar.
    quote:

Orjinalden alıntı: kazımtuncer

Neden fake bir uyelik aldin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Şu an ban var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Şu an ban var

Alıntıları Göster
    levihakan su an x360 inda catir catir resistance oynuyo psn den

• Burada 2008 sony yılı olacak yazın gidin xbox bölümüne orada konsolu karalayın güzel valla, sonra biz de güvenip açtığınız konulara itimat edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Burada 2008 sony yılı olacak yazın gidin xbox bölümüne orada konsolu karalayın güzel valla, sonra biz de güvenip açtığınız konulara itimat edelim.
    GT_Driver

Sende bir iş var ama...Çıkar kokusu bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

GT_Driver

Sende bir iş var ama...Çıkar kokusu bakalım

Alıntıları Göster
    Bos üyeden bos baslik.xbox360i kötülemekten baska meziyetin olamaz senin gec bunlari

• quote:

Orijinalden alıntı: EqnatoN

Bos üyeden bos baslik.xbox360i kötülemekten baska meziyetin olamaz senin gec bunlari

Alıntıları Göster
    4 tane oyun var video da 1 yılda 4 oyun kesmez insanı...eninde sonunda 360 a kayacaksınız...360 a da çıkan oyunları almazsınız siz biliorum ben sizi...illa exclusive istersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undertaker_ -- 30 Ağustos 2007; 0:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undertaker_

4 tane oyun var video da 1 yılda 4 oyun kesmez insanı...eninde sonunda 360 a kayacaksınız...360 a da çıkan oyunları almazsınız siz biliorum ben sizi...illa exclusive istersiniz...

Alıntıları Göster
    sony nin yılı falan hiç olmayacak abicim...o eskidendi..artık devir değişti....
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

sony nin yılı falan hiç olmayacak abicim...o eskidendi..artık devir değişti....

Alıntıları Göster
    demek ki 2008 de ps3 için -ecek, -acak gelecek zaman kipleriyle geçecek. yani bir şey olacağı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood Theory

demek ki 2008 de ps3 için -ecek, -acak gelecek zaman kipleriyle geçecek. yani bir şey olacağı yok.

Alıntıları Göster
    bunun anlamı 2007 nın kalan kısmı boş geçicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

bunun anlamı 2007 nın kalan kısmı boş geçicek

Alıntıları Göster
    "PlayStation 3, you will see, will be far and away the winner when you look at it by March 2008"

"PS3, göreceksiniz, Mart 2008 e kadar açık ara kazanan olacak"

Kim demiş, SCEE başkanı David Reeves in July,2007

Hmm baya güvenilir birisi, Sony yetkilisi yani..2005 den beri laf salatası...

Ninja Gaiden 2 çıkar, 2008 yılı biter.Başka oyun çıkmasada yeter 360 a. Gerçi Fable 2, Too Human, Conviction, Cry On ve daha duymadıgımız daha neler varda

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

"PlayStation 3, you will see, will be far and away the winner when you look at it by March 2008"

"PS3, göreceksiniz, Mart 2008 e kadar açık ara kazanan olacak"

Kim demiş, SCEE başkanı David Reeves in July,2007

Hmm baya güvenilir birisi, Sony yetkilisi yani..2005 den beri laf salatası...

Ninja Gaiden 2 çıkar, 2008 yılı biter.Başka oyun çıkmasada yeter 360 a. Gerçi Fable 2, Too Human, Conviction, Cry On ve daha duymadıgımız daha neler varda

Alıntıları Göster
    Dikkat edin 2008 de mgs4 cikacak.O bile yeter 2008 in ps3 yili olacagini...Hele bi GOW 3 ciksinda o zaman gorurum sizin alayci tavirlarinizi...Ve birde KZ2...Bu oyunun reklaminin nasil yapildigini cok iyi biliyoruz.Ve bunun neticesinde satislarin patlama yapacagini...Ve ve veeeeee GT5 bu oyunun fanlari o kadar cok ki sirf bu oyun icin ps3 alacak insanlar var.Burdaki herkeslede iddaisina girerim...2008 sonunda PS3 360 satislarini gececektir...Bundan hic suphem yoktur.....................

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    doğruyu sölemek gerkirse 2 konsolda var bende ps3 4 tane pyunum var son çıkanlar dahil(ninja gaiden) ama inanın 2 haftadır ps tuşuna basmadım xbox360 oynuyorum bütün gece yaklaşık 12 tane oyun var ...hepside süpper sonynin gerçekten bi el atması gerkiyor artık bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeterturk

doğruyu sölemek gerkirse 2 konsolda var bende ps3 4 tane pyunum var son çıkanlar dahil(ninja gaiden) ama inanın 2 haftadır ps tuşuna basmadım xbox360 oynuyorum bütün gece yaklaşık 12 tane oyun var ...hepside süpper sonynin gerçekten bi el atması gerkiyor artık bu işe

Alıntıları Göster
    2008'in sonunda PS3 piyasanın hakimi olacaktır, bunu görmek için kahin olmaya gerek yok...Dünya'nın en büyük fan kitlelerine sahip oyunlar PS3'de.MGS4,FF13 ve Versus 13,GT5... Sırf bu oyunlar 360'ın 2 yılda sattığı kadar PS3 sattırır, -ki bunların yanında bütün oyun dünyasının hayran kaldığı ve 2008'in en iyi FPS oyunu Killzone 2, ayrıca Tekken 6, White Knight Story, Getaway, Heavy Rain, Little Big Planet gibi daha bir çok olağan üstü exc. yapım var, 360 yavaş yavaş babasının yanına gidiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

2008'in sonunda PS3 piyasanın hakimi olacaktır, bunu görmek için kahin olmaya gerek yok...Dünya'nın en büyük fan kitlelerine sahip oyunlar PS3'de.MGS4,FF13 ve Versus 13,GT5... Sırf bu oyunlar 360'ın 2 yılda sattığı kadar PS3 sattırır, -ki bunların yanında bütün oyun dünyasının hayran kaldığı ve 2008'in en iyi FPS oyunu Killzone 2, ayrıca Tekken 6, White Knight Story, Getaway, Heavy Rain, Little Big Planet gibi daha bir çok olağan üstü exc. yapım var, 360 yavaş yavaş babasının yanına gidiyor...

Alıntıları Göster
    Bence biraz daha düşün killzone'den bahsediyon ama call of duty 4 bie grafik olarak onu biraz etkileceyek onuda geçtim sadce ps3 özel oyunlardan bahsetmişssin sanki 360'ın özel oyunu yokmuş gibi halo3'den baslansan fable ile devam edecek ama neyse, birde merak ediyorum bu killzone'yi niye bukadar övüyorsunuzki Gears Of War 'la 360'cılar doydu denilebilir bu tür oyuna olduki kamera açısı bile killzone'yi geride bırakır, bende bir ps'ciydim taki 360'la tanışana kadar ne olursa olsun artık SONY eski hükümranlığına kavuşamaz iyi olsada eskisi gibi olamaz MİCRASOFT tam taktik savaşı yaptı yani American ticari satış politikasını uyguladı ve sony'yi bence geçti ama bu ps3'ün boş olduğunu göstermez sadece eski imparatorluk bitti;;;
    ( Yanlış anlaşılmasın bunlar benim görüşlerim )

quote:

Orjinalden alıntı: hell knight

• quote:

Orijinalden alıntı: *RAZİEL*

Bence biraz daha düşün killzone'den bahsediyon ama call of duty 4 bie grafik olarak onu biraz etkileceyek onuda geçtim sadce ps3 özel oyunlardan bahsetmişssin sanki 360'ın özel oyunu yokmuş gibi halo3'den baslansan fable ile devam edecek ama neyse, birde merak ediyorum bu killzone'yi niye bukadar övüyorsunuzki Gears Of War 'la 360'cılar doydu denilebilir bu tür oyuna olduki kamera açısı bile killzone'yi geride bırakır, bende bir ps'ciydim taki 360'la tanışana kadar ne olursa olsun artık SONY eski hükümranlığına kavuşamaz iyi olsada eskisi gibi olamaz MİCRASOFT tam taktik savaşı yaptı yani American ticari satış politikasını uyguladı ve sony'yi bence geçti ama bu ps3'ün boş olduğunu göstermez sadece eski imparatorluk bitti;;;
    ( Yanlış anlaşılmasın bunlar benim görüşlerim )

quote:

Orjinalden alıntı: hell knight

Alıntıları Göster
    bence zor 2sene önce psp içinde 2006 pspnin yılı olacak deniyordu sonra 2007pspnin yılı olacak denildi sonra tekrar 2007 ps3ün yılı olacak denildi vede hiçbiri olmadı sonynin devri kapandı şimdide 2008 ps3ün yılı olacak deniliyor harbidende sadece laf ya hiç icraat yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemcahit

bence zor 2sene önce psp içinde 2006 pspnin yılı olacak deniyordu sonra 2007pspnin yılı olacak denildi sonra tekrar 2007 ps3ün yılı olacak denildi vede hiçbiri olmadı sonynin devri kapandı şimdide 2008 ps3ün yılı olacak deniliyor harbidende sadece laf ya hiç icraat yok

Alıntıları Göster
    bunlar boş laf..360 krallığı çoktan ele geçirdi..bende 2 konsolda var..ps3 açmıyorum bile dekor olarak duruyo...

böle giderse satıcam zaten...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.