quote:Orijinalden alıntı: Ennsatir2008 Öss nin iyi geçmesinin beklentisindeyim...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Agubucucububugucu 2008 Öss nin iyi geçmesinin beklentisindeyim... inşallah ii geçer ben daha lise 1 im önümde uzun bi maraton var şimdilik rahatım bu arada nickin güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: _M€rT_quote:Orjinalden alıntı: Agubucucububugucu 2008 Öss nin iyi geçmesinin beklentisindeyim... inşallah ii geçer ben daha lise 1 im önümde uzun bi maraton var şimdilik rahatım bu arada nickin güzelmişAlıntıları Göster bende oks yi kazanma derdindeyim
quote:Orijinalden alıntı: beyazturk_!_milli olabilmekAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: beyazturk_!_ milli olabilmek ankette öyle bi seçenek yok amayaşını öğrenebilir miyim?
quote:Orijinalden alıntı: lev@bende oks yi kazanma derdindeyimAlıntıları Göster dersler ,para, ve sevgilim.. Sevgilimden ayrı gircem..
quote:Orijinalden alıntı: Tanıdıkdersler ,para, ve sevgilim.. Sevgilimden ayrı gircem..Alıntıları Göster Ankete çoklu seçenek koyman
quote:Orijinalden alıntı: nieaufgabeAnkete çoklu seçenek koyman Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe Ankete çoklu seçenek koyman onun için 2008 i beklemelisin
quote:Orijinalden alıntı: _M€rT_quote:Orjinalden alıntı: beyazturk_!_ milli olabilmek ankette öyle bi seçenek yok amayaşını öğrenebilir miyim?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _M€rT_ quote:Orjinalden alıntı: beyazturk_!_ milli olabilmek ankette öyle bi seçenek yok amayaşını öğrenebilir miyim? -18 oldugu belli 2008 sırasıyla Sağlık,başarı,kazanç,ve zincirin diğer tüm olumlu halkalarını getirsin
quote:Orijinalden alıntı: clio_TRquote:Orjinalden alıntı: _M€rT_ quote:Orjinalden alıntı: beyazturk_!_ milli olabilmek ankette öyle bi seçenek yok amayaşını öğrenebilir miyim? -18 oldugu belli 2008 sırasıyla Sağlık,başarı,kazanç,ve zincirin diğer tüm olumlu halkalarını getirsinAlıntıları Göster bence daha çok beklicekbenim 3 yılım var ama istesem şimdide sorun yok
quote:Orijinalden alıntı: _M€rT_bence daha çok beklicekbenim 3 yılım var ama istesem şimdide sorun yokAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _M�rT_ bence daha çok beklicekbenim 3 yılım var ama istesem şimdide sorun yok Neye 3 yılın var ?
quote:Orijinalden alıntı: _M€rT_bence daha çok beklicekbenim 3 yılım var ama istesem şimdide sorun yokAlıntıları Göster hepsinden lazım bana özellikle kafa dengi bir arkadaş olursa iyi olur yoksa bu lanet şehirde kafayı yiyebilirim
quote:Orijinalden alıntı: OkyaNuS.quote:Orjinalden alıntı: _M�rT_ bence daha çok beklicekbenim 3 yılım var ama istesem şimdide sorun yok Neye 3 yılın var ? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: OkyaNuS. quote:Orjinalden alıntı: _M�rT_ bence daha çok beklicekbenim 3 yılım var ama istesem şimdide sorun yok Neye 3 yılın var ? milli olmayaümit milli
quote:Orjinalden alıntı: _M�rT_ Başlık açık Tüm insanlık bencil Kimse BARIŞ dememiş bu gidişle 3. dünya harbi çıkar,
quote:Orijinalden alıntı: emreturrquote:Orjinalden alıntı: _M�rT_ Başlık açık Tüm insanlık bencil Kimse BARIŞ dememiş bu gidişle 3. dünya harbi çıkar,quote:Orjinalden alıntı: emreturr quote:Orjinalden alıntı: _M�rT_ Başlık açık Tüm insanlık bencil Kimse BARIŞ dememiş bu gidişle 3. dünya harbi çıkar, Sende dememişsin.Baktım sen istedin bende dedim