Şimdi Ara

2008 Yeni Kasa Focus Direksiyon Pompası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar 2.5 ay önce Ford bayiinden 2008 model yeni kasa 45.000 km'de dizel focus sahibi oldum.
    bu güne kadar yeni bir araç almanın zevki ile aracımı kullanmakta idim ancak yakın zamanda ortaya çıkan bir problem tüm hevesimi kaçırdı kara kara düşünmeye başladım.

sorun şu aracı çalıştırır çalıştırmaz sağ ön taraftan vızırtı şeklinde bir ses geliyor direksiyonu sağa sola çevirirken sese kesiliyor. araç motoru ısınınca hareket halinde iken ses duyulmuyor. ancak motoru istop edince 2-3 sn gibi bir süre bu ses devam ederek kesiliyor. Bu sorunun moral bozucu sesi dışında aracın kullanımına direksiyonun çevirilmesine herhangi bir etkisi yok.

Tabii bu sorun ortaya çıkar çıkmaz servisin yolunun tuttum usta şöyle bir sesi dinledi gelen sesin direksiyon motorundan geldiğini tamirinin mümkün olmadığını parçanın değişmesi gerektiğini söyledi parça 1.800 TL imiş ne yapacağımı şaşırdım.

bu durumu sizinle paylaşarak bir çözüm bulmak istiyorum.
    1Fortun kendi sattığı 2. el araçlarda herhangi bir garanti varmı? araç iki senelik garanti süresini doldurduğu için garantisi yok deniyor. ford şimdi sattığı araçlara 3 yıl garanti veriyor acaba 2008 yılında satılan araçlarda uzatılmış garanti gibi bir durum söz konusu mu?

2.Parçanın garantiden değişme durumu söz konusu olmazsa tamiri mümkünmü? Ben Konyadayım acaba konyada bu işin tamirini yapan varmı?

ilgilenip cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supi42 -- 15 Şubat 2011; 12:09:39 >

• Bende otokoç tan almıştım arabayı 2010 başında..araba 2007 modeldi ve 110 tl ye 1 yıl sınırsız km şanzıman ve motor garantisi vermişlerdi..sanırım güvendikleri arabalara uyguluyolar bilmiyorum..çünkü hepsinde yok garanti olayı..ama yinede aldığınız yerle oturup konuşun orta yol bulabilirsiniz belki...çokta keyfinizi bozmaya değmez.belki de dedikleri gibi olmaz maliyet..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.