Grup kuraları 28 Ağustos 2009 yani Cuma günü çekilecek.
1.TORBA
Werder Bremen Villarreal AS Roma PSV Eindoven Shakhtar Donetsk Zenit St.Petersburg Sporting Lizbon Hamburg Benfica Valencia Panathinaikos Ajax
2.TORBA
Steau Bükreş Fenerbahçe Basel Lille Celtic Everton Club Brugge Heerenveen Galatasaray Anderlecht Austria Wien Kopenhag
3.TORBA
Lazio Hertha Berlin Sparta Prag Dinamo Bükreş AEK Slavia Prag Metalist Kharkiv Levski Sofya Aston Villa Athletic Bilbao Partizan Hapoel Tel Aviv
4.TORBA
Twente Dinamo Zagreb Litex Lovech Fulham CSKA Sofya Toulouse Cluj Odense Slovan Liberec Timisoara Salzburg Ventspils Sheriff
Notlar: 1. ve 2. torba artık kesinleşti gibi ordan sürpriz çıkmaz.
Bugünkü maçlardan sonra muhtemel elenebilecek takımlar; 3.torbada Hertha Berlin elenirse Brondy 4.torbadan girer AEK elenirse Vaslui 4.torbadan girer Aston Villa elenirse Rapid Wien 4.torbadan girer Athletic Bilbao elenirse Trömsö 4.torbadan girer Partizan elenirse Zilina 4.torbadan girer
4.torbada; CSKA Sofya elenirse Dinamo Moskova 4.torbadan girer
Tahminleriniz ve yorumlarınız arkadaşlar?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Mesaj editleme yapılamıyor sanırım, sadece son torbada 1 takım fazla olmuş, Slovan Liberec olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: TURAN 07
Mesaj editleme yapılamıyor sanırım, sadece son torbada 1 takım fazla olmuş, Slovan Liberec olmayacak.
1. torbadan hamburg gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Alıntıları Göster
Werder Bremen Fenerbahce Dinamo Bükreş Salzburg
Panathinaikos Galatasaray Athletic Bilbao Litex Lovech
İşallah tutar...
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Alıntıları Göster
Hamburg Metalist Toulouse
isteriz...
quote:
Orijinalden alıntı: anycall
Hamburg Metalist Toulouse
isteriz...
Alıntıları Göster
Ajax Galatasaray Aek Salzburg
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
Werder Bremen Fenerbahce Dinamo Bükreş Salzburg
Panathinaikos Galatasaray Athletic Bilbao Litex Lovech
İşallah tutar...
Alıntıları Göster
valla 2 takım yuzunden 2. torbaya dusmemız koydu bana :D Ayrıca 1. torbadan roma dısındakıler gelsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: jonywayt
valla 2 takım yuzunden 2. torbaya dusmemız koydu bana :D Ayrıca 1. torbadan roma dısındakıler gelsın :D
Alıntıları Göster
Lizbon Fenerbahçe Aek Cluj
diyorum ben de
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Lizbon Fenerbahçe Aek Cluj
diyorum ben de
Alıntıları Göster
Hamburg Galatasaray Metalist Toulouse
Panathinaikos Fenerbahçe Slavia Prag Ventspils (Salladım )
trbalardaki takımlara bakınca hem GALATASARAY dan hemde FENERBAHÇE den büyük bir takım göremiyorum. grup maçlarında puan kaybedebiliriz ama her halukarda bir üst tura çıkacaktır takımlarımız
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
trbalardaki takımlara bakınca hem GALATASARAY dan hemde FENERBAHÇE den büyük bir takım göremiyorum. grup maçlarında puan kaybedebiliriz ama her halukarda bir üst tura çıkacaktır takımlarımız
1. torbada olup güle oynaya çıkmak da vardı... Neyse artık seneye ŞL'ye 2'den gireriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
quote:
1. torbada olup güle oynaya çıkmak da vardı... Neyse artık seneye ŞL'ye 2'den gireriz.
Alıntıları Göster
bir ile iki arasında fazla bi ucurum göremedim
fenerbahçe ve galatasarayın bu yıl ki kadar CL olmasını şimdiye kadar hiç bukadar istememiştim, uefa da iki takımımızın da çeyrek finale kadar çıkacağına inanıyorum. inşallah finali birlikte oynarız
quote:
fenerbahçe ve galatasarayın bu yıl ki kadar CL olmasını şimdiye kadar hiç bukadar istememiştim, uefa da iki takımımızın da çeyrek finale kadar çıkacağına inanıyorum. inşallah finali birlikte oynarız
Alıntıları Göster
bu ne yaa fenerbahçe ve galatasaraydan üstün takım yok gibi. bu sene avrupa liginde çok iş yapar iki takımımızda.
quote:
valla benim teorim fb-gs çeyrek final yada yarı final.öyle bişey olursa umarım biz çıkarız.yoksa gsliler uefa başarısını unutur bununla uğraşır bizle
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
quote:
valla benim teorim fb-gs çeyrek final yada yarı final.öyle bişey olursa umarım biz çıkarız.yoksa gsliler uefa başarısını unutur bununla uğraşır bizle