Panathinaikos Fenerbahçe Slavia Prag Ventspils (Salladım )
trbalardaki takımlara bakınca hem GALATASARAY dan hemde FENERBAHÇE den büyük bir takım göremiyorum. grup maçlarında puan kaybedebiliriz ama her halukarda bir üst tura çıkacaktır takımlarımız
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
trbalardaki takımlara bakınca hem GALATASARAY dan hemde FENERBAHÇE den büyük bir takım göremiyorum. grup maçlarında puan kaybedebiliriz ama her halukarda bir üst tura çıkacaktır takımlarımız
1. torbada olup güle oynaya çıkmak da vardı... Neyse artık seneye ŞL'ye 2'den gireriz.
bir ile iki arasında fazla bi ucurum göremedim
fenerbahçe ve galatasarayın bu yıl ki kadar CL olmasını şimdiye kadar hiç bukadar istememiştim, uefa da iki takımımızın da çeyrek finale kadar çıkacağına inanıyorum. inşallah finali birlikte oynarız
bu ne yaa fenerbahçe ve galatasaraydan üstün takım yok gibi. bu sene avrupa liginde çok iş yapar iki takımımızda.
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
bir ile iki arasında fazla bi ucurum göremedim
fenerbahçe ve galatasarayın bu yıl ki kadar CL olmasını şimdiye kadar hiç bukadar istememiştim, uefa da iki takımımızın da çeyrek finale kadar çıkacağına inanıyorum. inşallah finali birlikte oynarız
valla benim teorim fb-gs çeyrek final yada yarı final.öyle bişey olursa umarım biz çıkarız.yoksa gsliler uefa başarısını unutur bununla uğraşır bizle