Valla takımlar bana çok dişli geldi. Nasıl kolay oluyorlar anlamadım?
Aynen son 4-5 seneki uefa kupası düşünülürse bu yılki takımlaroldukça zorlu.. Resmen yanasanayi şampiyonlar ligi gibi olmuş... Gruptan çıkmak bile başarı olur bence... LAzio bile 3.torbada şaka gibi...
Baya zorluymuş rakipler
Valencia Fenerbahçe Lazio Fulham
Böyle bir kura çekersek nolur acaba
Geçen seneki Aragones hatası olmasaydı birinci torbadaydık.
Lazio gelmesin, Zarate'yi bize karşı oynarken görünce kahrolurum sanırım.
Buradaki 47 takımı da yenebilecek gucteyiz
quote:
Orijinalden alıntı: sınce_1903
Oha kaç tane grup olacak
4 takımlı 12 Grup olacak. Maçlar CL usulü takımlar gruptaki tüm takımlarla iç saha-deplasman olmak üzere toplam 6 maç yapacaklar.
Grup maçları sonunda 12 gruptan ilk 2'ye giren 24 takım ve CL'de 3.olan 8 takım gelecek toplam 32 takım Avrupa Ligi 3.Tur'dan devam edecekler.
1.TORBA
PSV Eindoven Sporting Lizbon Hamburg Benfica
2.TORBA
Fenerbahçe Galatasaray
3.TORBA
Hertha Berlin Sparta Prag Dinamo Bükreş AEK Slavia Prag Metalist Kharkiv Levski Sofya Athletic Bilbao Partizan Hapoel Tel Aviv
4.TORBA
Twente Dinamo Zagreb Litex Lovech CSKA Sofya Toulouse Cluj Odense Timisoara Salzburg Ventspils Sheriff
Bu takımlardan biri gelsin. Benim temennim Fenerbahçe için ;
Hollanda takımı çekip mutlaka yenmemiz gerekiyor şuan ülke puanında büyük bi rekabet var aramızda ve puanlar çok yakın. Bu sezon Hollanda'yı geçersek 1 sıra yükseleceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Valla takımlar bana çok dişli geldi. Nasıl kolay oluyorlar anlamadım?
Ben de aynen şaşırarak okudum yorumları
Galatasarayımızın 1. torbada yenemeyeceği tek takım valencia diye düşünüyorum. Hatta zorlarsa onuda yener(evinde)
ÇOK ÇOK ZOR TAKIMLAR VA...
Shakhtar Donetsk FENERBAHÇE LEVSKİ SOFİA SHERİFF
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Lazio gelmesin, Zarate'yi bize karşı oynarken görünce kahrolurum sanırım.
İNANILMAZ BİR YARATIK O YA İNANILMAZ GERÇEKTEN
BU ARADA arkadaşlar şuan tuncay şanlı hakkında şok geliişmeler var ben takip ediyorum ama net bişey olmadan yazmam ama eğer net bir haber alırsam mutlaka yazacağım
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
BU ARADA arkadaşlar şuan tuncay şanlı hakkında şok geliişmeler var ben takip ediyorum ama net bişey olmadan yazmam ama eğer net bir haber alırsam mutlaka yazacağım
bence gelecek Bu arada caps lock u kapatarak yazarsan daha iı olur
tuncay birmingham'a gidecekmiş . son haberler bu yönde.
europa league 1.torba takımları şampiyonlar liginin 3-4 torba takımlarından bin kat iyi
3. torba 1.torbadan daha zor...
Avrupa Ligi'ne bak CL gibi
Vallahi GS veya FB bu takımlar arasından iyi bir başarı elde ederse harbiden helal olsun derim. 1. torba ne biçim öyle ya
Bu yıl bence iki takımımız da iyi bir başarı yakalayacaklar
Fenerbahçemiz ve Galatasaray'da geçen yıldan eser yok