Şimdi Ara

2009/10 AVRUPA LİGİ Gruplar Kura Çekimi | Fenerbahçe (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
9.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

Topları meyve sepetine koymuşlar. Yine önceden belirlenmiş kuralar. Yeter artık!

Açar mısın biraz?

Grupları yıllardır ayarlıyorlar nesini açayım? Paso bize Yunan takımlarının çıkmasının nedeni ne sence acaba? Hadi onu geçtim Cl de ki eşleşmeler ne kadar ilgi çekici değil mi? Geçen sene Fb' nin olduğu grubu da bilen internet mesajı. Bir sürü emare var. Araştır interneti bulursun. Olmadı Ahmet Çakar' ın grupları bildiği vidyoyu arat.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

İşte budur.

En iyi kura bizde.

Siz kimsiniz
  • Aha Türk biri çıktı.
  • yaşar mumcu geldi özel konuk olarak
  • Arkadaşlar bizi nedne otomatik olarak Steau'nun grubuna attılar? Bu arada Aek ne alaka bir ara Bjk'yi yenmişlerdi sanırım o mu olay?

Yaşar Mumcu kim arkadaşalr çok cahil kaldım...

Geçen sene de Şampiyonlar Liginde Can Bartu çekmişti hey yavrum be FBlileri topluyorlar kuralara.
  • Vay bee şuan ben bile gurur duydum bir türk futbolcusunun böyle Türkçe konuşması davet edilmesi süper bi olay
  • SLAVİA gelecek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Topları meyve sepetine koymuşlar. Yine önceden belirlenmiş kuralar. Yeter artık!

Açar mısın biraz?

Grupları yıllardır ayarlıyorlar nesini açayım? Paso bize Yunan takımlarının çıkmasının nedeni ne sence acaba? Hadi onu geçtim Cl de ki eşleşmeler ne kadar ilgi çekici değil mi? Geçen sene Fb' nin olduğu grubu da bilen internet mesajı. Bir sürü emare var. Araştır interneti bulursun. Olmadı Ahmet Çakar' ın grupları bildiği vidyoyu arat.

O olayları biliyorum da meyve sepeti gibi şeylerle tam olarak nasıl ayarlıyor biliyor musun onu diyorum.

• Fenerbahçeli birinin orada konuşma yapması gurur verici bir olaydı.
  • fenerbahçe çekilirken neden automaticly falan dedi direk H grubuna atıldık bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açar mısın biraz?

O olayları biliyorum da meyve sepeti gibi şeylerle tam olarak nasıl ayarlıyor biliyor musun onu diyorum.

Yahu loto izlemedin mi toplar düşer falan. Bunda herşey üstte. Ufacık işaret koysalar adam seçer ayarlar. Allame olmaya gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Fenerbahçeli birinin orada konuşma yapması gurur verici bir olaydı.

• Keşke K grubunda olsaydık PSV de orta Sparta da...
  • Kuraları değişelim.İntikam zamanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CtrL^

fenerbahçe çekilirken neden automaticly falan dedi direk H grubuna atıldık bilen var mı ?

Aynı ülke takımları aynı grupta yer alamıyor, sona hangi takımlar kalmıştı hatırlamıyorum ama eğer öyle bir şey dediyse bu yüzden olmalı.
  • Bir diğer rakibimiz FC Twente H grubunda.
  • aha twente geldi
  • twente geldi güzel
  • twente geldi fenere rakip
  • hollandadan twente hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.