Barcelona Liverpool Chelsea Manchester United Milan Arsenal Sevilla Bayern Münich
2.TORBA
Lyon Inter Real Madrid Cska Moskova Porto Sporting Lizbon(ilk maç deplasmanda 2-2 kaldı Fiorentina ile,bu gece kendi sahasında eleyemez ile Fiorentina kalır) AZ Alkmaar Juventus
3.TORBA
Glasgow Rangers Olympiakos Marsilya Dinamo Kiev Stuttgart Atletico Madrid Bordeaux Beşiktaş
Bence diğer konu kitlensin, bu konu temiz.. Daha anlaşılır herşey.
Hem yaırn açıklanıyor, yeni bir konu gibi, iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
rangers kiev stuttgart beşiktaş
süper grup olur burdan çıkma ihtimalimiz çok yüksek..
Kendi tobandaki takımlar ile eşleşemiyorun her torbadan bir takım olacak grupta . Aynı ülke takımı da olmayacak
hee doğru.sazan gibi atladım la direk
2.torbadan zor bir kura cikmazsa turu geceriz
Neden 3. torbadasınız? :S
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Zoruna mı gitti ne oldu?
quote:
Torbaları belirlemek için bir kura daha çekildi bu sabah izlemedin mi? 3 çıktı Beşiktaş'a.
quote:
Orijinalden alıntı: cémo
quote:
Torbaları belirlemek için bir kura daha çekildi bu sabah izlemedin mi? 3 çıktı Beşiktaş'a.
Çok komiksin. Benim bildiğim torbalar başarıya göre belirleniyor BJK neden 3. torbada...
quote:
quote:
quote:
Çok komiksin. Benim bildiğim torbalar başarıya göre belirleniyor BJK neden 3. torbada...
Daha önce sıfır çekmediği içindir belki
quote:
quote:
quote:
çünkü kendisinden daha başarısız 8 takım var
quote:
Orijinalden alıntı: eblek
quote:
quote:
quote:
çünkü kendisinden daha başarısız 8 takım var
Nokta (.)
Arsenal Real Madrid Beşiktaş Rubin Kazan
ya da
Liverpool Lyon Beşiktaş Unirea Urziceni
İcime dogdu.. :)
beşiktaş en son şampiyonlar ligine gittiğine bazıları çok heveslendi onlar gibi 0 çekicez diye çok umutlandı beşiktaş 4. olarak kaldı ama sonuçta 6 puan aldı geçen yılın büyük umut vaad eden flash takımı kadrosunda ispanya nın gol kralı brezilyanın kral sol beki ve sayamayacağım bir çok süper yeteneği bulanan takım 2 puan aldı bazılar beşiktaşı avrupada başarısız görürken dönsünler kendilerine baksınlar tromso ye eleneler mi ararsın stau bukrese elenenler mi arasın(öyle takımlara elenmişsiniz ki doğru düzgün yazamıyom bile) o yüzden kimse heveslenmesin beşiktaş 0 çekecek diye beşiktaşın elinden geleni yapacağına inanıyorum beşiktaşın 3.torbadan katılmasına şaşıranlar önce hangi kupaya gittiklerine o kupaya gitmek için kaç hazırlık maçı oynadıklarına ve gittikleri kupalarda kimlere elendiklerini iyi bilsinler yoksa biz yine hatırlatmasını biliriz
Evet tüm eleme maçları bitti ve dün gece tek sürpriz çıktı APOEL Kopenhag'ı eledi ve CL'ye kaldı, Sporting de Fiorentina'ya elendi.
Kesin torbalar şu şekilde
1.TORBA
Barcelona Liverpool Chelsea Manchester United Milan Arsenal Sevilla Bayern Münich
2.TORBA
Lyon Inter Real Madrid Cska Moskova Porto AZ Alkmaar Juventus Glasgow Rangers
3.TORBA
Olympiakos Marsilya Dinamo Kiev Stuttgart Fiorentina Atletico Madrid Bordeaux Beşiktaş