Sizce formayı kapan ilk Özer mi olacak yoksa Topuz mu ? merak ediyorum. İkisininde çok kaliteli olduğunda herkes hemfikir herhelde. Bana kalsa dağınık Kazım'ın yerine iyileşince Topuz'u koyar, Alex iyileşinceye kadarda Özer'i koyardım.Özer daha önce kanattada oynadı ama, asıl mevkii forvet arkası.Bence onbirde yer bularak takıma adapte olabilir.Ama Daum'un gereksiz, formsuz Deivid sevdası varken biraz zor gibi.Birde şu ihtimal var ön liberoda Cristian ve Topuz'u koyup, Emre'yi Alex'in pozisyonuna çekebilir ileride, buda mantıklı bir tercih gibi gözüküyor.
Daum özeride topuzuda ısıtmalı takıma sonradan dahil etmeli. Erken kopan maçlarda almalı özellikle bu ortamlar en rahat oynayacakları ortamlar olur çünkü. Hatırlıyorum yozgatlıdan vazgeçmezdi daum hep alırdı sonradan bu yüzden topuzla özeri sonradan oyuna alıp takıma dahil edecek gibi bir his var içimde. Bazı arkadaşlar yazmış alexin alternatifi o olsun bu olsun diye bence sadece emre olabilir. Ne deivid ne topuz nede özer alexin alternatifi olamazlar onların oyun stilleri apayrı çünkü. Ve kalite olarak alexin yanına bile yaklaşamaz emre hariç hiçbirisi ama hepside kalteli futbolcular
quote:
Orijinalden alıntı: cskiller
Vederson bana kalırsa geçtim ilk 11'i Feerbahçe'nin oyuncusu bile değil.
Bence o kadarda kötü oyuncu değil yedek olarka iyi iş görüyor. Ama bende hayal kırıklığı yarattı geçen yıllarda ankarasporda çok daha iyiydi, ama geçen sezon uzun süre sakatlık yaşadı oda deivid gibi. Bu sene daha iyi bir alternatif oalcak düşüncesindeyim
quote:
Orijinalden alıntı: margornn
quote:
Orijinalden alıntı: cskiller
Vederson bana kalırsa geçtim ilk 11'i Feerbahçe'nin oyuncusu bile değil.
Bence o kadarda kötü oyuncu değil yedek olarka iyi iş görüyor. Ama bende hayal kırıklığı yarattı geçen yıllarda ankarasporda çok daha iyiydi, ama geçen sezon uzun süre sakatlık yaşadı oda deivid gibi. Bu sene daha iyi bir alternatif oalcak düşüncesindeyim
bencede vederson ii bir yedek ve ben onu seviyorum
Vederson kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil, hele hele RC ve Santos varken sadece yabancı sınırı sebebiyle Vederson'u oynatmak büyük bir risktir bana göre.
------------Volkan-------------------- Gökhan G. - Önder - Lugano - Carlos ----------Emre-----Cristian---------- Özer(Topuz)-----------------Santos --------------Alex-------------- -------------Güiza------------
2. kadroda Önder yerine Bilica olursa da Güiza yerine Semih artık. Özer mutlaka ilk 11 de olmalı, Sercan alınırsa pek fazla 11'e girebileceğini düşünmüyorum. Tuncay gelirse Özer'in ya da Topuz'un önünü tıkayabilir.