Şimdi Ara

2009-2010 Megane2 mi yoksa 2010-2013 arası Linea mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam focuslarda da boş modelleri var o fiyat aralığında trend falan titanyum bulamadım o aralıkta araştırıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muysalp M kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde de benzer bir konu açılmıştı isterseniz inceleyinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104074612&p=1#104074930

Ek olarakta ben ikisini de denemenizi tavsiye ederim iki aracıda satıcılar ile konuşup biraz test edin hangisi size daha güzel gelirse onu tercih.

Linea alacaksanız da mümkünse 1,6 tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten Araçların ikisindede 105 lik 6 ileri olanlara bakıyorum lineada 16 mj

• quote:

Orijinalden alıntı: muysalp

Fluence privilege o fiyata yok hocam hiç denkgelmedim..

Hocam o fiyata 100 bin altı boya ve değişensiz full dolu bir araba biraz zor gibi temiz 1 2 parça boyalılara bakabilirsiniz. Örnek.
    http://sahibinden.com/205839362

• kardeşim al dizel bir linea rahatına bak derim ona buna kafayı takma inanki megandan çok daha sorunsuz ve atak bir araç linea motor konusunda ve alt takım kosunda türkiye şartlarının en sağlam arabasıdır bence
  • 1.5 megane 2 dizeller çok güzel . Bizde vardı. Az yakar uzun yolda yorar konforsuzdur . Fakat kliması mükemmel. Lineanın doluları çok güzel tabi sağlamlığı tartışılır . Yol tutuşu megane 2 den bir tık kötüdür.

• Burak.884 kullanıcısına yanıt
    42500 iyi fiyat aslında ama bi sormak lazım en oluru nedir fluence privilaj her türlü ikisinide ezer ama işte fiyatlar Pahalı geliyor biraz..

• dardanel16 kullanıcısına yanıt
    Ya lineada bu kırılan koltuklar meselesi canımı sıktı..

Hocam takılmayın bunlara.
    Çok sağlam diye bilinen araçlarda bile neler çıkıyor neler.
    Konuya gelecek olursak 3 8 bin tl ye 2013 model 21 bin km de 1.3 linea urban aldım 2 ay önce. Sizde aynı modelin 1.6 sını 40 A alırsınız. Ama benim bahsettiğim yeni kasası eski kazalardan değil. Eski kasa da kullandım yeni kasası daha sessiz ve daha güzel.

http://sahibinden.com/206319135
    http://sahibinden.com/199946428
    http://sahibinden.com/206319135

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 27 Mart 2015; 12:54:39 >

• Başlıktaki kıyaslamada megane
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    ikiside çok güzel duruyor arabaların sizce lineaya bu fiyatlar verilir mi arkadaşlar ne dersiniz??
  • Megane

Temiz gibi ama bu klasik kasa bence biraz daha verip yeni olanı seçmek daha mantıklı.

Dogru sonradan farkettim klimasi bile analog

Ben ek olarak size sedan şartınız yok ise Bravo da tavsiye ederim, kaliteli, dolu, güvenli ve fiyatı uygun tek kötü yanı ikinci eli yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: muysalp

ikiside çok güzel duruyor arabaların sizce lineaya bu fiyatlar verilir mi arkadaşlar ne dersiniz??

Forumdakilere bakılırsa lineaya para verilmez, binilmez, lineaya binenin aklı yok demektir.
    Doğru söylemek gerekirse linea parasının arabası. Yani linea iyi güzel demiyorum. Genç olsun dizel olsun km si düşük olsun diyorsan linea arkadaş. Aynı model aynı km lerde ki clio lara bile 42-45 bin istiyorlar clio linea dan daha mı iyi araba sanki?
    Bak usta, ailemi alıp sağa sola gideyim, vergisi vs az olsun, bakımları uygun olsun, parça sıkıntısı vs olmasın ve ucuz olsun,yani kısacası yilliga vurduğunuzda cebimden minimum oranda para çıksın istiyorsanız linea...
    Geçen gün 30 bin bakımı için fiyat aldım 180 TL dediler. Hangi marka bu fiyatlara bakim yapıyor ki?
    Aracı alırken 200 TL expertiz ücreti verdim. 4 gün sonra kuzen clio aldı renault servislerini aradım expertiz için en düşük 320 TL fiyat çektiler artık gerisini Siz düşünün.
    Sol arka farı kırdım. Sanayiden orjinalini 80 e aldım 10 TL de elektrikçiye verdim 90 TL ye bitirdim işi. Hangi aracın arka far grubu 80 TL?

Hicam ikinci eli biraz iyi olmali cunku 3 5 sene binip temizce satcm..

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Faydali bir analiz olmus tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.