Rijkaard´ın gelişiyle Hollanda Milli Takımı´nın futbol ekolüne geçiş yapmaya hazırlanan Galatasaray´da, formalar da bu değişime adapte edilecek!
Galatasaray’da takımın başına Frank Rijkaard’ın getirilmesi sadece Türkiye’de değil, Avrupa medyasında da geniş yankı uyandırdı. Sarı-Kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan 47 yaşındaki çalıştırıcının göreve gelir gelmez tüm takımı detaylı şekilde incelemeye almasının ardından yeni sezon planları da masaya yatırıldı. Rijkaard, yöneticilerle yaptığı her görüşmede, 90 dakika boyunca seri paslarla rakibi bunaltan ve oyunu sürekli kontrol altında tutarak sonuca giden bir takım yaratmayı hedeflediğini söylüyordu. Benzer bir sistemin altyapı takımlarına da uygulanması ve yetenekli gençlerin A takıma çıktıklarında uyum sorunu yaşamamaları hedefleniyor. İşte bu Hollanda futbol ekolüne doğru giden değişim, sadece taktik ve idman programıyla sınırlı kalmayacak.
Hepsinin talebi aynı Geçen sezon piyasaya çıkarılan turuncu formalardan büyük gelir elde eden Galatasaray Yönetimi, bu kez tamamen portakal rengi formalar dizayn ettiriyor. Bu talep, Rijkaard Aslan’ın başına geçer geçmez kulübe gönderilen fakslar ve açılan telefonlarla gündeme geldi. Birçok taraftarın da yöneticileri yolda çevirerek portakal rengi forma isteğinde bulunduğu öğrenildi.
RİJKAARD nasıl ikna edildi
Frank Rijkaard’ın Florya’ya getirilme projesi aslında 7-8 aylık çalışmanın ürünü. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, bu zaman zarfında sürekli olarak Hollandalı hocaya Galatasaray’ı anlattı, hedefleri ve yatırımları aktardı. Ve en sonunda imza aşamasına kadar gelindi. İşte bu dönemde Rijkaard’ın ikna olmasını sağlayan faktörlerden bazıları:
* Galatasaray’ın da tıpkı Barcelona gibi altyapıdan çıkardığı oyuncularla başarılar kazanması. Gençlere büyük yatırım yapılması.
* Sarı-Kırmızılı kulübün Süper Lig’de her sezon şampiyonluk hedeflemesi. UEFA ve Süper Kupa’yı kazanmış olması, tekrar Avrupa’da bir kupa kaldırmak istemesi.
* Barcelona’daki görevine son verildikten sonra büyük bir çıkış arayan Rijkaard’a, çok kaliteli bir kadro sunulması ve nokta transferler yapılacağının garantisinin verilmesi.
* Florya’daki tek yetkilinin kendisi olacağına dair konuşmalar yapılması. Transferlerden, gönderilecek oyunculara, futbolcuların ücretlerinden altyapıya kadar her organizasyondan sorumlu olması.
* Daha önceden bildiği Galatasaray taraftarının coşkusuyla takımın bütünleşeceğine inanması. İstanbul’a defalarca gelmiş olduğundan, kentin güzelliğinden etkilenmesi.
fanatik
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano*
O pembe ne ya fenerlilermi yapıyor formaları
Normal bir şeçim bunuda Fenerbahçe'den bulmayın...Büyüyün artık....
Bu sezonki parçalı ve 3 çubuklu forma güzeldi. Gelecek sezona inş. siyah forma yaparlar. Benim hayalimdeki forma Petr Cech'in şortundaki desen gibi. Forma siyah, çizgileri turuncu olursa harika olur.
avrupada sahada takımın formasını görünce logosuna bakmadan tanıyacağınız takımlar var ...gs nin formasıda parçalıdır ardslare..ufak değişiklikler yapılır sadece..klasik forma haricinde değişik renkler ve tasarımlar olabilir..bu senede klasik forma parçalı olur (bir ihtimal çubuklu) klasik forma değişmez gsde..tıpkı diğer avrupa devlerinde olduğu gibi..bjk yı düşünün belli forması yok adamların
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
kötü...
deplasman forması değişik marjinal bir şey olsa güzel olur ama ttnet logosu baya kötü duruyor.kendi antipatim den dolayı da olabilir
İlk formanız felaket, dua edin de öyle olmasın..
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
quote:
Orjinalden alıntı: serdaraltay
bu formaya bayılıyor inş böyle birşey cıkartırlar .
Forma bady şeklined şort kısa maçlar daha sexi olucak sanırım amaç maçlara bayanları çekmek
lila forma kesin cıkacak uzun bı sure once konu acıp soylemıstım gs storede ıı bı konumda calısan bırınden ogrendım.
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
İlk formanız felaket, dua edin de öyle olmasın..
öyle olmucak zaten o formayı daha önceden forumdan birisi yapmıştı. Yani sadece forma çalışması olarak.İlk mesajdaki görünen formalar gerçek forma değil. Öyle bir forma yapılacak olsa bile o kadar kalitesiz olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
quote:
Orjinalden alıntı: serdaraltay
bu formaya bayılıyor inş böyle birşey cıkartırlar .
Nonda bu sort u mu giycek
üc ayak Nondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İlk Formaya bak.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
İlk Formaya bak.
yaş kaç???
En çok istediğim renkler sarı veya mavi
Sarı ve mavi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: silenThief
En çok istediğim renkler sarı veya mavi
Fenerbahçe var seni oraya alalım?
Mavi dedi yanlışmı okudum ben ya?
2. forma çok güzel bence...ama turuncudan vazgeçmesinler...turuncuda çok güzel...