Şimdi Ara

2009-2010 Sezonu Formalarımız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
13.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

İlk Formaya bak.

yaş kaç???

Ne ayaksın sen birader ?
    Saçma sapan rengi olan bi formaya güldüğüm için mi bu soru ?
    Eğer öyleyse Allah sana Akıl Fikir Versin.

yas kac ?

• quote:

Orjinalden alıntı: serdaraltay

2009-2010 Sezonu Formalarımız

Süper
  • Benim tasarımlar bile daha iyi.
  • Alıntıdır...
    quote:

Bu sefer tahminden daha fazlası söz konusu. blogu izleyen Istanbul nickli bir takipçi şu güzel tüyoları verdi aynen aktarıyorum. Bu arada logo içinde bir değişikliğe gidilir mi bilmiyorum ama çizim masasında gördüklerine göre 1908 efendileri logosunun çerçevesi kullanılmış içinde gs amblemi. Umarım böyle bir değişikliğe gidilmez. Logoyu da kendi çizimiyle bize aktarmış

logo linki:
    http://img40.imageshack.us/img40/3199/unbenanntiun.jpg

Selam,

benim duyduklarim söyle (arkadasim GS kongre üyesi ve pazarlamada tanidigi var. Bir kac hafta önce kagita cizimleri görmüstü. Yani belki degisir, ama kagita / cizimde böyleydi. Kendisi bizim gibi forma "delisi" degil. Onun icin detaylara bakmiyor :) ).

-parcali bu seneki parcali gibi.
    Yakali (galiba) ve beyaz font

-beyazda ise hafif ince kirmizi cizgiler

-eflatun / lila ise bu seneki turuncu forma stilinde. Rengi ise cizimde "vadaaaa" gibi

-3 formadada "GS" beyaz oval yerine "Istanbul silti / 1908 Galata Sarayi efendileri" logosu icindemis.

Sevgi, saygi ve selamlar

Sercan

Parçalı Örnek ....

Beyaz formaya örnek ....

• Nedir bu farklı renk forma yapmayı hadi turuncuyu sarı ile kırmıznın karısımı dersek ama bu lila ne is

Galatasarayın renkleri Sarı Kırmızı ve Siyahtır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

Nedir bu farklı renk forma yapmayı hadi turuncuyu sarı ile kırmıznın karısımı dersek ama bu lila ne is

Galatasarayın renkleri Sarı Kırmızı ve Siyahtır

bu her takımda olan bir şeydir. barcelonanın renklerini de biliyoruz ama her sene farklı şeyler çıkarıyor. üzgünüm ama çoooook gerilerde kalmışsın. her sene aynı formayı piyasaya sürmek her şeyden önce kulübün gelirlerine darbe olur. ama hoş yenilikler hem kulübün yüzünü güldürür (turuncu forma yok sattı) hem de taraftara bir heyecan getirir, havaya sokar. bütün büyük takımlar bu tarz şeyleri zaman zaman yaparlar. saçmalamadıkları sürece ben destekliyorum sonuna kadar. kötü sonuçlar aldığımız dönemdeki altın rengi formamız, 98-99 sezonu gri şampiyonlar ligi formamız ve turuncu forma bence güzel yeniliklerdi. ayrıca galatasaray'ın renkleri sarı kırmızı siyahtır demişsin uefa finaline neden siyah formayla çıkmadık o zaman? evet fenerbahçeyi siyah bir formayla görmek bizi biraz şaşırtabilir ama galatasaray hem beyaz, hem de siyah formaya rahatlıkla adapte olabilir. formalarımız yıllardır harika demiyorum fakat yeniliklere karşı olmayın.

• Şu lila renkli forma çıksın iki tane forma alacağım. İki tanede şortunu. Nike Mercurial'in de pembesini bulursam demeyin keyfime. Bilmiyorum, bu lila ve pembeye karşı zıtlıklar nedendir. Ama bana göre göze hoş gelen üç renk var. Kırmızı ve tonları - Pembe ve tonları - Mavi ve tonları.
  • Pembe baya bir yakışır GS'ye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cemo3458

Marsilya forması tarzında yapsalar iyi olur

ne bu ya herkes beğeniyo bence berbat kazak gibi hele bunu sarkı kırmızıyla düşünemiyorum tam amele oluruz
  • şu forma konusunda o kadar doluyum ki.kimse heveslenmesin gerizekalı adidas yine herkeze yaptığı o estetikten yoksun kazma formalarından bi kaçtanesini daha yapar bizim için.oysaki forumlarda mükemmel ötesi tasarımlar var.
  • Katılıyorum ya o ne öyle tam güiza lık
  • NIKE EN İYİSİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: cskiller

Pembe baya bir yakışır GS'ye..

Sana daha fazla yakışır, hiç uğraşmasın Galatasaray.
  • quote:

size çok yakışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

quote:

size çok yakışır

Lila değil de toz pembe daha iyi olur benimde pembe ve tonları çok hoşuma gidiyor...

• Parçalı ...

Beyaz...

• Ttnet mi Olacak Bu Sezon Formalarda
  • formalar bu şekil olsa güzel okeyde parçalı yada çubuklu formadan bi tanesi olmaslı...kalsik formamız belli olmnalı normalde parçalı ama değişiklik olsun deniliyorsa çubukluda olur ama geçen seneki 3 çubuklu ve parçalı formanın bir arada kullanılması hatası yapılmamalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

quote:

Yeni formalarımız hakkında bilgisi olan varmı ?

uA Forumlarında lila rengi forma olacağı söyleniyor.

bu güzelmiş umarım vardır

Bu çok güzel gerçekten

güzel ne demek yaw zevk veriyo adama

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.