Şimdi Ara

2009-2010 Yılları Arasindaki Sıralama Farkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç tıp istemeyince bilmiyorum

1.15 katsayısı oluyor sanırım buna göre. İyimser değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu çok iyimser ben 20k da kontenjan+puan türleri birleşmesinden 3k düşse yeter kafasındayım

• Hocam o zamanın obp si kaç 55 az mı olur sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Walters J kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam yine de sizin zamanınızda obp 75 puan mı getirdi (2010 da )

• Tyt ayt 2 T kullanıcısına yanıt
    Hocam beni 3k 4k oynattı (27k)

• Obp mevzusunu hic hatirlayamiyorum gercekten maksimum kacti ne desem yalan olur yanlis yonlendirmek istemem o yuzden kimseyi :S

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Insaallah bu sene de o kadar fark eder.Umitle bekliyoruz bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

Insaallah bu sene de o kadar fark eder.Umitle bekliyoruz bakalim.

Insallah hocam siralamalarimiz da yakin umarim istedigimiz olur cok bekledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacredground -- 2 Ağustos 2018; 1:04:42 >
  • Tyt ayt 2 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bence 3-4 güne tahminler net oturur. O zaman daha mantıklı konuşuruz. Şimdi Sadık hoca eğlencisinden sonra ciddi şeyler tartışırız umarım.

• Çok güzel bir çalışma emeğine sağlık arkadaşım.. Tek tek inceledim..Arada ciddi farklar var..500 üstü puanlarda
    2009 'da 10600 sıralama ile alan Adıyaman Üni Tıp 2010'da 513 puanla almış 2010 yığınsal da ortalama 55 OBP düşmüş puan karşlığı ise 458 ve MF3 sırası 5157 ..
    2009 sıralama (tek puan türü sıralaması) 10600
    2010 sıralama ( MF3 sıralaması ) 5137
    arada 5463 kişi fark ediyor..
    O tarihi bugün için yorumlarsak 10600 sıralama içinde MF1-MF2-MF4 ve dişlerde var...Ama onların toplamının 5137 etmesi de mümkün değil..
    Yani 2018'de de ben Sadık Gültekin hocanın verdiği katsayı'ya yakın bir fark olacağını düşünüyorum..Sistemin değiştiği yıllarda kontenjan hesabı yaparak bu farkı izah etmemiz mümkün değil..Yığınsallar en doğru sonucu verir..

Tebrik ederim arkadaşım..Sayende içim rahatladı:)
  • Tesekkurler hocam umarim sizin de istediginiz olur.Tabi yinede herseye hazirlikli olmak lazim en iyisini umalim en kotusune de hazirlikli olalim.

• Hocam 38k da olan biri olarak bana tahminen hangi aralikta bolum gelir

• Yani mesela 2009 ile 2010 arasında 3k lık fark olduğunu gördük ama bu 3klık farkı obp 55 içindi diye düşünecez öyle değil mi ? Yani obp 75 olursa belki 3k değilde 7k falan mı olur ?

• Benim merak ettiğim bir şey var mesela 2009 yılında sayısallarla eşit ağıırlıkçılar birbirine karışıyormuydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: marterise

Yani mesela 2009 ile 2010 arasında 3k lık fark olduğunu gördük ama bu 3klık farkı obp 55 içindi diye düşünecez öyle değil mi ? Yani obp 75 olursa belki 3k değilde 7k falan mı olur ?
    Evet mantiken oyle olmasi gerek fark acilacak

• Siralamalari 2010'a benzettiler alâkası bile olmadi. Sistemin 2010'da degismis olmasi bundan, sonraki sistem degisiklerinde 2010'a benzer olaylarin yasanacaginin kaniti degil. 2009-2010 modelini 2017-2018'e uyarlamanın herhangi bir fayda getireceğini sanmiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: anti-white-sheep

Hocam 38k da olan biri olarak bana tahminen hangi aralikta bolum gelir
    Hocam tahmin yapip sizi yanlis yonlendirmek istemem ama sunu soyleyebilirim gecen yil 2016 siralamasi 40 binde yazmayi dusundugum bi yer vardi o siralamaya gore bana gelmiyordu ve zaten pek de yazmak istemedim ve bir daha hazirlandim bolumde 5bin kisi geriye gelmis.Gecen yil o siralamada boyle bi durum yasanabiliyorken ben bu yilda neden olmasin diyebilirim.Tabi tercih listesini esnek tutmak ve olabildigince gercekci olmak onemli.Eger gercekten bu yil yerlesmek istiyorsaniz garantiye alin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacredground -- 2 Ağustos 2018; 2:56:43 >
  • Hocam obp yi 75 üzerinden 55 almışsınız 65 70 almak bize daha iyi fikir verebilir diye düşünüyorum

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    hocam kendi aralığınız için doğru olabilir veya olmayabilir ama yaklaşık 80 tyt 40 ayt ye 75-80 k geldi bu sene 2010 da bile 95 k diyor her sıralama aralığı o kadar farklı ki bu sene tam bir kaos senesi bence
  • Akıllı tercih programinda 2009a benzer olur diolardi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.