Şimdi Ara

2009 Bmw 316 mı Passat mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Nike

80.000 TL Passata verilmez bence 3.16'ya da verilmez... Bu paraya 2.el Bmw 3.20i alınır paşa paşa binilir.

+1
  • Veyahutta şöyle bir secenek tercih edilip uzerıne artan 30 mılyarada önümüzdeki 5-6 sene için aracın bakımları ve yakıt parası karsılanabılır mesela

http://www.sahibinden.com/2000_bmw_7_40_ia-91WQQaXQQ11353833WQQpXQQdisplayitem

• performans takıntın yoksa bmw
  • ulan pasatla 316 kıyaslanıyor ya cok komık. tabıkı bmw bırak 2.0 pasat olsa ne yazar alt tarafı fıyatı ulkemızde sısırılmıs, dısarıda bmw varken yuzune bıle bakılmayan bır arac. tabıkı bmw derım
  • konu başlıklarını tartışıcak olursak

motor,performans -----> passat
    konfor ------> passat (genişliği, koltukları, sürüş pozisyonu)
    sürüş konforu ------> bmw (arkadan itişli olmasının verdiği dinaizm)
    yakıt -------> dizel alırsan passat, DSG alırsan yine passat, öbür türlü aynı.
    karizma -------> bmw
    aklın yolu ------> passat ( satış rakamlarıda bunu destekliyor zaten )
    aksesuarlar -------> fazla bilgim yok

benim fikrimi soracak olursan 1.4tsi DSGli bir passat al confortline 60 milyara.

bu arada ikinci el 3.20 diyen arkadaşlara, o kadar para ikinci el arabaya verilirmi, araba dediğin taksitle alınır
  • Cumartesi günü Adana'da LANDI-RENZO LPG Dönüşüm İstasyonu OLGUN'a gittim, dolum kapağı almak için. İçerisi araç doluydu, her aracın başında 1 usta çalışıyordu, ama en önde bir önceki kasa 520i vardı (01 ** 666) ve 3 usta eğilmiş harıl harıl kablo, hortum, enjektör, evaporatör, röle ve fiş takıyordu, bir usta da bağaja 60 litrelik silindir tank yerleştiriyordu (en büyüklerinden birisi, gerçi Almanya'da 90 litre tanklar da varmış ama sanırım ülkemizde yok).

Motoru düz 6 silindirdi, kaputun boyu kadar motor vardı. Etkilenmemek mümkün değil.
  • ne bmw ne passat 1.6 156hp beyaz mercedes c180 :)
  • haftasonu yoktum kusura bakmayın arkadaşlar.ay61n hocam güzel demişsin ama c 180 alsam vereceğim para 45000 euro.şimdi karşılaştırmamın amacına gelince yaş 28 sedan (belki hb bir araba) düşünüyorum.Passatta şöyle bir durum da var yaşıma gitmez gibi geliyor. görüntü olarak ağır bir araba ama donanımına birşey diyemem bmw ye göre daha fazla seçenek sunuyor.Bmw ye gelince görüntü olarak daha spor ve karizmatik bir duruşu var. performans meraklısı değilim bu arada. işimi görsün yeter.bir arkadaşım versiyon istemiş 3.16 premium paket ve passat exclusive tiptr DSG
  • quote:

Orjinalden alıntı: ay61n

ne bmw ne passat 1.6 156hp beyaz mercedes c180 :)

• bmw 3 kasa kötü arkadaşlar 2007 modeline bindim ki 2009 kasayla aynı işte araç hiç konforlu değil içeri çok ses alıyo ayrıca çok küçük çukurlarda bile çok hissettiriyo çok rahatsız ediyo tavsiye etmem 2008 passata da bindim aracın yolda gittiği belli bile olmuyo muhteşem ama tabi bmw köpek gibi araba sürüş keyfi daha güzel ama yinede passatı tercih ederim...
  • Bmw 3.16.
  • Donanımlı bir araç istiyorsanız Dizel olarak, 2.0 Tdi Passat, benzinlisi derseniz TSI sizi uzun vadede götürecek konforlu bir araçtır, bence 1600 motor bi bmw'ye 70Bin lira saymak mantıksız gibi geliyor, Bmw derseniz 3.20'lere bakabilirsiniz, ama sıfır istiyorsanız Passat'ı es geçmemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.