Şimdi Ara

2009 Bmw 316 mı Passat mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki aracında 2009 model olduğunu düşünürsek 70-80 bin TL arası hangisine verilir?Yeni passatlarda elektronik park ve otomatik vites seçeneğinin olduğunu da göz önünde bulunduralım.Şimdiden teşekkürler

• kesinlikle bmw gerçi ikiside bu sene kasa değiştiriyor
    bu arabaları düşünoyorsan, biraz beklemende fayda var
  • Neye göre passat mı 3.16 ?

Konfor
    Güvenlik
    Performans
    Yakıt dizel / benzin
    Yakıt ekonomisi ?

Kısacası bir araçtan beklentileriniz neler önce onu belirtin. Ondan sonra size en uygun tercih edeceğiniz aracı size söyleyelim + -'leriyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: twilo01

kesinlikle bmw gerçi ikiside bu sene kasa değiştiriyor

bu sene derken 3 serisi bildiğim kadaryıla 2011 basında kasa değiştircek passatta 2010 yılının içinde..
  • passat ne zaman kasa değiştiricek acaba hiç casus fotoğrafta görmedim nasıl bişey olucak acaba ?
  • 80 milyara 2.0 tdi passat alırım.
  • passat derim.ama 316i dışında başka bir bmw dersen bmw derim tabiki!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 70-80 bin liraya alacağınız BMW'de doğru dürüst donanım olmayacak,performansı daha düşük bir motor olacak;ama sonuçta bir BMW.

Bu noktada iş sizde bitiyor.

Az kaçan,fazla yakan,donanımı düşük;ama premium olsun derseniz BMW.

Hayır,donanımı olsun,performanslı olsun,yakıt tüketimi düşük olsun (benzinli,dizel farketmez;ama bu paraya 2.0 TDI alınır,az yakar) diyorsanız Volkswagen alın PASSAT alın.

Elektromekanik park freni de çok keyifli bir şey

Ayrıca Passat'ın içinin 3 serisinden daha geniş olduğunu da unutmayın.

Son olarak da benim şöyle bir düşüncem var.Premium araç asla baz donanım alınmamalı,adına yakışır olmalı,bütün donanımlar olmalı.
  • Öncelikle 3.16 tam anlamıyla bir Bmw denilemez..Hissetmek istediklerinizi o motor veremiyor malesef..Karoser,alt yapı,kalite olarak D premıum bir araç ama..Bence 1.8 tsı 160 lık Passat daha fazla zevk verir birde dsg olursa tamamdır..Chıple minimum 200 hp alınır..
  • Kullanım amacınız nedir ?

Hangi versiyonları karşılaştıracağız ?

Bütçe nedir ?

Kaç sene kullancaksınız?

bunları bilmeden olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orjinalden alıntı: twilo01

kesinlikle bmw gerçi ikiside bu sene kasa değiştiriyor

bu sene derken 3 serisi bildiğim kadaryıla 2011 basında kasa değiştircek passatta 2010 yılının içinde..

kasa değiştirecek derken makyajlanacaklar demek istiyorsunuz herhalde?? ikiside 2006da kasa değiştirdi diye hatırlıyorum
  • yahu o paraya 2,0 TDI passat duruken ne yapayım 3.16 Yı...
  • 3.16'ya 80 lira bağlamayıp daha yaşını doldurmamış 0 ayarında 3.20 alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

3.16'ya 80 lira bağlamayıp daha yaşını doldurmamış 0 ayarında 3.20 alınır.

Katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

70-80 bin liraya alacağınız BMW'de doğru dürüst donanım olmayacak,performansı daha düşük bir motor olacak;ama sonuçta bir BMW.

Bu noktada iş sizde bitiyor.

Az kaçan,fazla yakan,donanımı düşük;ama premium olsun derseniz BMW.

Hayır,donanımı olsun,performanslı olsun,yakıt tüketimi düşük olsun (benzinli,dizel farketmez;ama bu paraya 2.0 TDI alınır,az yakar) diyorsanız Volkswagen alın PASSAT alın.

Elektromekanik park freni de çok keyifli bir şey

Ayrıca Passat'ın içinin 3 serisinden daha geniş olduğunu da unutmayın.

Son olarak da benim şöyle bir düşüncem var.Premium araç asla baz donanım alınmamalı,adına yakışır olmalı,bütün donanımlar olmalı.

DH-Alemdar'a da katiliyorum. Bos, gucsuz bmw yerine tercih daha guclu, dolu, ekonomik ve performansli passat olmali.

• arkadaş konuyu açtı ortalıklarda yok galiba
  • E92 tasarımı gerçekten güzel. ancak 1.6 olması kötü. 1600cc performansı tatmin etmez..
  • 3.20 den aşağı BMW alınmaz.

Passat ise benim gözümde 50binlik araba. Sokakta gördüğümde bir BMW sahibine farklı, Passat sahibine farklı gözle bakıyorum. Yani "oooo BMW sahibi karizma klas" demiyorum sadece daha varlıklı diye düşünüyorum ikisi aynı paraya alsa da, bu da BMW logosundan kaynaklanıyor.

O sebepten, 10bin-15bin km de 320 ler var bence onlardan alın
  • 318 dizel bmw olsa olur olur aslında. ama şu şartlarda passat derim ben
  • 80.000 TL Passata verilmez bence 3.16'ya da verilmez... Bu paraya 2.el Bmw 3.20i alınır paşa paşa binilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.