Şimdi Ara

Mazda 6 Mı BMW F30 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,araba bakıyorum ve Mazda 6 ile BMW 3 serisi arasında kaldım.(İkinci el olacak bu arada)

Mazda 6 2.0 skyactiv power paket olacak

Mazda donanımda keyifte tasarımda konforda daha iyi sanki yol tutuşları çok benzer gibi geldi fakat 3 serisinin ikinci eli olsun motoru olsun çok cazip geliyor sizin fikirleriniz nelerdir?

• 3 serisi mantıklı sürüş keyfi olsun,2.eli ve alman kalitesi var. Mazda yalıtım açısından başarısız. Bmw F30 kasa mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-lci-ici-kirmizi-doseme-yetkili-servis-bakimli-40th-year-edition-1000685260/detay

Ha bide ZF şanzıman mazdadakini döver  

• Hangi model yılı alacaksınız? Şu an 2013 Mazda Cx5 kullanıyorum. Daha önce 2015 Volvom vardı. Yalıtım olarak Mazda oldukça iyi. Atmosferik olduğu için motor alt devirlerde biraz ağır kalıyor. Donanım ve sorunsuzluk açısından harika bir araç, yakıt tüketimi de iyi. BMW piyasada çok yaygın o nedenle Mazda 6 bence daha cazip. Yalnız performans olarak 3 serisi çok daha iyi ayrıca arkadan itişli olması da önemli bir artı. Yukarıdaki ilandaki aracı alma gücünüz varsa BMW daha mantıklı olabilir. Fiyat skalanız daha düşükse Mazda 6 daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın kriteri ikinci eli iyi araba
    Sorduğu araç mazda
    Ne günlere kaldık

• Şuanda da Mazda 3 kullanmaktayım bu arada piyasa gibi bir kriter belirtmedim sadece f30 un piyasasının daha iyi olduğunu söyledim

• integral77 İ kullanıcısına yanıt

Bmw için herhangi bir model yılı çok önemli değil 2014 ve üstü olsun yeter mazda 6 da 2015 ve üstü

• İkinci eli olsun motoru olsun çok cazip geliyor

İkinci eli iyi araba istiyorsun işte abicim,ne işin olur mazda 6yla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.16i mi A3 Sedan mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam işte sadece cazip geliyor dedim zorunluluk belirtmedim hatta mazda 3 üm var dedim üstüne

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Mazda 6 yalıtım açısından başarısız öyle mi ? Bence Mazda 3 ile karıştırıyor olabilirsiniz

Mazda 6 Mı BMW F30 mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 17 Nisan 2022; 14:16:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdini anlamadım ama şöyle diyeyim mazda ustan varsa 6 yi sor parça problemi falan yoksa güzel araba. Çünkü mazda bizim pazarda araba satmak veya servis vermek isteyen bir firma değil

O yüzden Japon D segmentte Accord daha iyi seçenek. Mondeo çok iyi arabadr ınsignia ona keza

En azından muhatap var karşında

BMW yi anlatmadım zaten herkesin bildiği araba

S60i ekleyebilirim premium arayışı varsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.