Şimdi Ara

BMW 1.16 MI HONDA CIVIC ELEGANSE MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 30-35 BİN YTL büçe ile araç almayı düşünüyorum. Ancak kararsız kaldım siz BMW 1.16 ile Honda CIVIC karşılaştırabilirmisiniz. Siz olsanız hangi markayı tercih ederdiniz. teşekkürler

• Kardeşim;116 hakkında pek bilgim yok fakat genel olarak özellikle hacim konusunda çok şikayet ediyorlar.Ayrıca Honda'dan daha az yakacağını ve daha performanslı olacağını zannetmiyorum.Bu durumda geriye prestij ve kaliteden başka birşey kalmıyor...Ben olsaydım Honda tercih ederdim.Hem zaten imzadan yakaladığım kadarıyla bir BMW sahibisiniz.Bence değişiklik de cabası olur.
  • 30-35bin'e bulacagınız 116'dan ne kadar hayır gelir bilemiyorum. O açıdan Honda daha mantıklı olabilir. Bu arada 116hp'lik bmw 1.16lar biraz fazla yakar, fena kaçmaz, arka yaşam alanı çok dardır. Motor sesi çok güzeldir, o fiyata alacagınız 116da temel donanımlar dışında hiçbir şey olmaz. Yalıtımı çok iyidir. Süspansiyonlar biraz serttir. Yol tutuşu muazzamdır. İç mekan kalitesi idare eder, bana pek de BMW kalitesi hissi vermedi arkadasta var 2005model 90.000km'de 3 ay önce aldı direksiyonun solundaki sütundan tıkırtılar geliyo.

Ben olsam o fiyata Civic HB veya az kullanılmış full Leon TSI alırdım, az kullanılmış 116 bulursanız o da olur ama biraz zor. Hepsinin süspansiyon sertliği ve yol tutuşu 3 aşağı 5 yuları benzer. En iyi yalıtım bmw'de. Civic HB iç mekan olarak bence en güzeli. Dış tasarım bence en iyi Leon'da. En iyi motor 1.8lik Civic motoru ve sonra da 1.4TSI motor. Prestij bmw'de. En iyi donanım Leon'da. İç mekan genişliği de en iyi Leon da Civic HB'in de baya iyi ama.

Bu 3 aracın da içinde çok gezdim hatta baya da sürdüm.

edit: ya şimdi şu aracı buldum fiyatı baya iyiymiş:

http://www.sahibinden.com/29000_km_ful_ilksahibinden_orjinalWQQaXQQ11961414WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 8 Ocak 2009; 1:37:31 >

• 2 araç arasında benim tercihim civicten yana olurdu. BMW nin içine sığamıyorum da
  • yeni kasa civic iyi olurdu bmw nin 1. serine göre
  • yanıtlarınız için teşekkürler. 1.16araştırken 1 serisinin kronik motor sorununun olduğu ile ilgili bilgiler buldum bu yüzden biraz soğur gibi oldum
  • ben olsam yeni 0 km bir civic i tercih ederdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben senin yerinde olsaydım 30 - 35 ytl ile 2003 Typr alırdım aslında tercih meselesi tabi sadece bu iki araç arasında kararsızsan bence civic 1.6 elegance senin için daha uygun olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebel_Eagles

Ben senin yerinde olsaydım 30 - 35 ytl ile 2003 Typr alırdım aslında tercih meselesi tabi sadece bu iki araç arasında kararsızsan bence civic 1.6 elegance senin için daha uygun olacaktır

• BMW 1.16 nın ,CİVİC in yanında sadece abmelemi avantajldır.

Eğer forsa ve dikkate önem veriyorsan BMW al.

Ama;

GENİŞLİK
    DONANIM
    MOTOR
    DÜŞÜK TÜKETİM
    GENİŞ BAGAJ
    YAYGIN SERVİS
    UCUZ PARÇA
    DÜŞÜK BAKIM MALİYETİ

arıyorsan kesinlikle ve kesinlikle CİVİC al derim.

Bence o paraya alınabilecek en güzel araba.
    O paraya 2. el aynı donanıma sahip araç bile yok.
    0 ı 35-36 binytl civarında idi bir aralar ..

CİVİC
  • Ben olsam kesinlikle BMW alırdım. 1.16 da yabana atılacak bir model değil.
  • Ben 1 serisini pek sevmiyorum civic'i tercih ederdim.
  • Civic
  • civic
    ama bmw 0 olacaksa bmw derim.
  • civic derim
  • 1.16 nın forsundan ne olur yahu sızın sıklarınızdan tabıkıde cıvıc ama ben olsam ya accord alırdım 2.el hatta mumkunse 2.4 :P yada seat leon
  • sonfilika sen temelli döndünmü türkiyeye ?

Birde kaç aydır görüyorum seni sürekli değişik arabalar araştırıyorsun .

Bence artık birinde karar ver vede o aracın temizini bulmaya çalış .

Yoksa aradığın fiyatlarda onlarca araba daha var . Kafan iyice karışır .
  • Standartlardan kop Yükseklere uzan Yeni Yine Yeniden Honda Civic
  • valla kafam o kadar karışıkki TR döndüm 6 aydır araba alamadım. Bir anlık karar ile berabar çalıştığım aynı zamanda galericilik yapan arkadaştan honda crv aldım 1 gün sonra için ısınmadı tekrar verdim bana 2.500 YTL patladı. ve arabayı arkadaşa verdim ancak araba hala benim üstüme gözüküyor ne zaman satılırsa üzerimden düşecekmiş....... Önceleri QASQKAİ diyordum TR gelince aklımı çeldiler vazgeçtim.... Şimdi BMW1 serisi ile Honda civic arasında gidip geliyorum... ne kadar zormuş karar vermek.... Trafikte honda görünce hemen gipip alacam geliyor biraz sonra bir bmw görsem bu seferde bmw alacam geliyor..... BMW1 serisinin bakım masraflarını bileniniz varmı... en azından bakım masrafları araç almamda tercih nedenim olacak... ilginize teşekkürler şimdiden.. NOT: ARKADAŞDA OLSA GALERİCİLERDEN UZAK DURUN....YAN YANA ÇALIŞTIĞIM ARKADAŞ ARALIK AYININ 30 DA ALTIMDAN GİRİP ÜSTÜNDEN ÇIKIP HONDA CRV KAKALADI ALLAHTAN PARANIN HEPSİNİ VERMEMİŞTİM ZARARDAN KAR EDEREK KURTULDUM.

• Bencede Honda Cıvıc Hiç değilse Elinden cıkartırken BMW den önce satılır.BMW meraklısı olmadan zor satılır.Al bi honda Civic Devam et ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.