Şimdi Ara

Honda Civic 1.6 ies alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir araba almayı düşünüyorum yaş 21 bütçe 25-30 civari. Bir tanıdığın 1.6 ies i var 2000 model 200binde 3 parça değişen 5000 hasar kaydı. Görünüş olarak güzel bir araç sizce 30-31 bin liraya alınır mı?

• Yav güzel kardeşim 3 parça değişen 5000 lira hasar kaydı olan civic'e 30k verilir mi Allah için? Hatasizlari o para zaten gidicen pertten bozma arabaya sağlam araba parası vericeksin.Hayir şimdi yanlış anlama sadece senin için konuşmuyorum ama babam ekspertiz,zaman zaman yaninda çalışıyorum yardım amacıyla arkadaş nerde 5 kuruş etmeyecek araba var millet sağlamının parasını verip alıyor orjinalini o paraya almıyorlar
    Valla hiç acımıyorum bu millete,geçen sene arabamı satılığa çıkardım,o sırada da dükkandayim adamın biri benim arabamın aynısını getirdi,araba leş turbo egr gidik şaseler dağılmış podye berbat 35 bin liraya anlasmilar,neyse adam ikileme düştü alıp almama konusunda o sırada benim arabayı gördü işte sordu kimin diye benim dedim,satilikmi dedi evet dedim, kaç istiyorsun dedi 37 dedim başladı yok şu para olmazmi falan,biraz fiyat kırdım hala devam ediyor yok şu paraya ver falan Ulan dagilmis arabaya 35 veriyorsun orjinal sayılır benim arabam kalkmış arabamın fiyatını öldürmeye çalışıyorsun,dedim dayı hadi git bak o arabayı al sana yaramaz benim araba dedim,yok gel anlaşalım falan dedi yok dedim dayı ben vazgeçtim kapattım konuyu.Velhasil kelam bizim insanlarımıza iyilik yaramıyor.Demem o ki kardeşim arabadan anlamayabilirsin ama iyi araştır zarar etme,gerekirse özelden yaz bana sana yardımcı olayım hangi arabanın hangi paraya alınıp alınmayacağını bilirim bu işin içindeyim,ama şahsen o civic'e 20 liradan fazla vermem edeceği para da 22 23 falandır zaten.
  • 15-20 ye verirse alınır.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    keşke piyasa öyle olsa da 15-20 ye alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzl1907

keşke piyasa öyle olsa da 15-20 ye alsam
    O Fiyatlara alınmaz.Zarar edersin.Yakında ötv tamamen kalkacak ve 2.el ithalatında serbest olma ihtimali var.Öyle olursa 1000 dolara satamazsın sonra bu arabayı.Büyük zarar edersin.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ötv'nin kalkacağı ya da 2.el ithalatının serbest olmasıyla alakalı bir haber göremedim biraz daha bilgilendirebilir misiniz o konuda? Ötv ne zaman kalkacak? Kesin mi? 2. el ithalatının serbest olması çok büyük bir şey değil mi? Olma ihtimali yok gibi geldi bana
  • 25-30 arası alınabilir , güzel araba biraz yere yakın onu sevmedim. Yakıtı lpg li ise çok güzel. Konfor olarak biraz zayıf geldi. Performansınıda begeniyorum.İsofix ve airbag de varsa güzel araba.
    3 parça degişen için o aracın piyasası max 26 bin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum biraz fazla geliyor fiyat açıkçası. Şuan ki piyasada bile 20-25 maksimum ederi diye düşünüyorum ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav güzel kardeşim 3 parça değişen 5000 lira hasar kaydı olan civic'e 30k verilir mi Allah için? Hatasizlari o para zaten gidicen pertten bozma arabaya sağlam araba parası vericeksin.Hayir şimdi yanlış anlama sadece senin için konuşmuyorum ama babam ekspertiz,zaman zaman yaninda çalışıyorum yardım amacıyla arkadaş nerde 5 kuruş etmeyecek araba var millet sağlamının parasını verip alıyor orjinalini o paraya almıyorlar
    Valla hiç acımıyorum bu millete,geçen sene arabamı satılığa çıkardım,o sırada da dükkandayim adamın biri benim arabamın aynısını getirdi,araba leş turbo egr gidik şaseler dağılmış podye berbat 35 bin liraya anlasmilar,neyse adam ikileme düştü alıp almama konusunda o sırada benim arabayı gördü işte sordu kimin diye benim dedim,satilikmi dedi evet dedim, kaç istiyorsun dedi 37 dedim başladı yok şu para olmazmi falan,biraz fiyat kırdım hala devam ediyor yok şu paraya ver falan Ulan dagilmis arabaya 35 veriyorsun orjinal sayılır benim arabam kalkmış arabamın fiyatını öldürmeye çalışıyorsun,dedim dayı hadi git bak o arabayı al sana yaramaz benim araba dedim,yok gel anlaşalım falan dedi yok dedim dayı ben vazgeçtim kapattım konuyu.Velhasil kelam bizim insanlarımıza iyilik yaramıyor.Demem o ki kardeşim arabadan anlamayabilirsin ama iyi araştır zarar etme,gerekirse özelden yaz bana sana yardımcı olayım hangi arabanın hangi paraya alınıp alınmayacağını bilirim bu işin içindeyim,ama şahsen o civic'e 20 liradan fazla vermem edeceği para da 22 23 falandır zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Coldplay3517 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Ben de zaten ikileme düştüğüm için konu açtım. Daha çok bilgili olanların bilgisini almak için. Araştırıyorum bakıyorum arabaları takip ediyorum. Acelem yok yani. Eğer hoşuma giden bir araç olursa size özelden paylaşıp fikrinizi sorarım. Sizin tavsiye ettiğiniz genç işi üzmeyecek bir araç var mı 30 maksimum 35 bin liraya? Yoksa beklemeli miyim?
  • oguzl1907 kullanıcısına yanıt
    Hatcback olarak clio 3,ford fiesta (2006 1.4 benzin kullandim 2 seneye yakın çok memnun kaldım),opel corsa (2005 civari),son olarak da golf 4 öneririm ama o paralara golf 4 alırsan biraz degisenli boyali olur illaki(35 i sonradan gördüm o paraya temiz vardir) .Fakat ilk 3 araçtan şaşma derim kardeşim,satmaya kalksan kolay satarsın az yakarlar parçaları genelde ucuz piyasa arabaları sonuçta,ufak dokunuşlarla da şık görünürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 8 Nisan 2019; 4:37:8 >
  • Hocam aynı yaş aynı bütçeyle 1.6 focus ghia bakıyorum. 1.5 crdi getz de iyidir performans ve yakıtı mutlu eder ama konfor kalite daha dişük tabii. Biraz macera ararım derseniz alfa romeo 156-147 güzel alternatifler. 4-5 ay içerisinde bunlardan birisini almayı düşünüyorum. Hepsinini iyi araştırdım uzun uğraşlar sonucu karar verdim umarım yardımcı olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

O Fiyatlara alınmaz.Zarar edersin.Yakında ötv tamamen kalkacak ve 2.el ithalatında serbest olma ihtimali var.Öyle olursa 1000 dolara satamazsın sonra bu arabayı.Büyük zarar edersin.

Alıntıları Göster
    Hocam rüya mi gördünüz ne yaptınız hahah

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Alıntıları Göster
    Keşke gerçek olsa arkadaşın rüyası
  • Yahu ikinci el ithalatı serbest olsa piyasa fiyatları yarıya rahat düşer.

• Coldplay3517 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, önerilere bakacağım. Özellikle golf 4 çok hoşuma gidiyor temizi bulursam iyi bir tercih bence de.
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Focus ghia'nın hatchbackleri gerçekten güzel alınabilir. Getzler hakkında bilgim yok ama bakılabilir teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Alıntıları Göster
    @yuzi_35 @Gunpower-storm bana da biraz rüya gibi geldi. Oluru nedir sizce :D
  • Honda trdeki fabrikayı kapatıyormuş hocam alma bence tepki olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzgün değişensizleri 27-32 arası 3 parca degisenli olması korkutmasın yeterki değerinden fazla verme , eski araba diyip baktirmamazlik yapma şasi podyelerine dikkat et buralar önemli

• Apaçi itemi olur kendileri aynı paraya daha yüksek model varken neden hasar kayıtlı civic alasınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.