Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 Terra HB Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 40.000 KM'de boyasız 2007 model boyasız değişensiz Toyota Corolla Terra HB almayı düşünüyorum. Fiyat olarak pazarlıkla 32.500 TL son fiyat söyledi araç sahibi. Sizce fiyat uygunmudur? Ayrıca yedek parça ve yakıt konusunda araç çok sorun çıkarır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben sol paket almanızı öneririm terra en baz donanımlı olanıdır. 1.6 vvti sorunsuz bir motor diye biliyorum. o paraya 2004-2005 corolla sol bulunur rahatça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

ben sol paket almanızı öneririm terra en baz donanımlı olanıdır. 1.6 vvti sorunsuz bir motor diye biliyorum. o paraya 2004-2005 corolla sol bulunur rahatça

Şu an zor bulunur 2004/2005 lere ki bunlar sedan hb lerden fazla para eder ki 2005 sol durumuna göre 30 dan başlar 35 e kadar çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

ben sol paket almanızı öneririm terra en baz donanımlı olanıdır. 1.6 vvti sorunsuz bir motor diye biliyorum. o paraya 2004-2005 corolla sol bulunur rahatça

E12 kasalarda TERRA en baz değil, orta donanımdır.

LINEA modeli en baz donanımdır.
  • keremmg K kullanıcısına yanıt
    2006 TOYOTA COROLLA H/B 1.6 SOL TEYİP SİSTEMİ İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARMI?
  • Yav bu 2002- 2006 corolla hb sahipleri arabalarını ne sanıyorlar alacaktım aha da almıyorum... Bu ne kardeşim 30.000 37.000 ohhhhaaa arabadan soğuttunuz.. Tamam araba güzel sorunsuz ona bir şey dediğimiz yok ama bu fiyatlar çok fazla 10 15 yıllık bir araba için bu fiyatlar çoooookkkk fazla 3 5 eklerim yeni i20 oto alırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.