< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrerkoc -- 30 Ağustos 2023; 1:44:56 > |
Toyota Corolla Yedek Teker Stepne Lastik Basınç Uyarısı Sorununa Çözüm
-
-
stepnede sensor olmasi ilgincmis.
-
Hocam azminize hayran kaldım da Toyota Techstream yazılımına ve cihazına sahip olan biri rahatlıkla o özelliği kapatabilirdi. Gizli özellik mevzusu gibi düşünün.
-
Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz. 2022 model 1.5 Corolla 205 15 r16 mini stepne almak istiyorum. Ölçüleri ne olmalı acaba?
-
T
Tebrikler. -
Hay eline koluna sağlık hocam tam o eski dh konularına icatlarına dönüm dedim resmen
-
Ne yazik ki bu konuda bilgim yok.☹️ -
Nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirmisin
-
Elinizde techstream yazilimi ve kablosu var mi?
Eger varsa, Tire Pressure Monitor System kismina bakin. Ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olabilirim. -
adamın biri pilli bir verici satıyor ,tüm sensörleri kandırıyor sanki aktiflermiş gibi bagaja atıp unutuyorsun
https://spooftpms.com/
-
Linkteki cihaz sistemi kandırarak ve basınç sensörlerinin verilerini bypass ederek uyarı ışığını kapatiyormuş. Ancak benim amacım; sadece yedek lastiğin uyarısını kapatarak, diger 4 lastiğin uyari vermeye devam etmesini sağlamak, dolayısıyla lastik basınç düşüşleri ve teker patlamalarında ekranda uyari ışığını görmek. Ayrıca yedek lastiği bagajda taşımayarak, bagajda yer açmak. Linkteki cihaz, sensörlerin kendi id numaralari yerine sanal numaralarla sistemi kandiriyor. Dolayısıyla; lastik basinclarini takip edemiyorsunuz ancak uyarı ışığından kurtuluyorsunuz. -
Benim anlamadığım şu
Ailenle uzun yola çıktın bir gece vakti dağın başında lastiğin patladı. Şİmdi el arabası tekerinimi, boş yangın tüpünümü yoksa su filtresinimi patlayan lastiğin yerine takacaksın ve bunu nasıl takacaksın.
-
-
Elimde yazılım vs. Yok öğrenmek istediğim uyarı tamamen mi iptal ediliyor yoksa sadece stepne mi amacım sadece stepneyi iptal edip diğer lastikler aktif olacak şekilde kullanmak
-
Bende yedek lastik yok problemde yaşamıyorum peki bu nasıl mümkün ? Bu arada basınç düştüğünde uyarı ışığı yanıyor ?
-
Sadece yedek lastiği iptal etmek isterseniz yazılımla mümkün. Ankara'da TPMS yi 5 lastikten (stepne dahil) 4'e düşüren yerler var. Araç beyninden yedek lastik siliniyor. -
Benim bildiğim 2013-2016 yılları arasında Toyota araçlarda, 5 lastik üzerinden, lastik basınç sistemi işliyor. Aracınız 2017 model ve üzeri ise 4 lastiğe düşürüyor. Yedek lastikte basınç sensörü olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrerkoc -- 27 Kasım 2023; 14:10:10 > -
güzel konu, emeklerine sağlık. böyle projeler görünce çok seviniyorum :)
-
Hocam burdan iletişim zor oluyor rica etsem özel msj kutunuza bakarmısınız
-
Özel mesaj gonderemiyor ve alamıyorum ne yazik ki.
Benzer içerikler
- check engine toyota corolla
- multidrive s
- toyota corolla hybrid yakıt tüketimi
- mmt şanzıman nedir
- toyota corolla 1.4 d-4d motor yağı hangisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X