Şimdi Ara

VİSİON MU DREAM MI? KARARSIZ KALDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün kendi aracıma çok iyi bir fiyat verince Toyota Corolla nın vision modeli için anlaştım. Ek olarak geri görüş kamerası, navigasyon çelik jant vs. Ekleyerek anlaştım. Ancak Aklımda DREAM kaldı dreamda ek olarak 16" jant hayalet gösterge elektronik el freni vs. Vardı iki versiyon arasında 10 bin fark var sizce değer mi arkadaşlar? Görüşleriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

VİSİON MU DREAM MI? KARARSIZ KALDINIZ?

Toyota Corolla'nın iki popüler modeli olan Vision ve Dream arasında karar vermek zor olabilir. Her iki model de benzer özelliklere sahip olsa da aralarında bazı önemli farklar vardır. Bu yazıda, "Vision ve Dream arasındaki fark" konusunu ele alacağız ve seçimini kolaylaştırmanıza yardımcı olacağız.

Dış Görünüm Farkları

• Vision, Dream'e kıyasla daha sportif ve dinamik bir dış tasarıma sahiptir.
    • Vision, LED farlara ve daha büyük bir ön ızgaraya sahiptir, Dream ise halojen farlar ve daha küçük bir ön ızgarayla gelir.

İç Tasarım Farkları

• Her iki model de ferah ve konforlu bir iç mekana sahiptir.
    • Dream, Vision'a göre daha lüks bir iç döşeme sunar, deri koltuklar ve yumuşak dokunuşlu malzemelerle donatılmıştır.
    • Vision ise daha sade bir iç tasarıma sahiptir ancak yine de konforlu ve işlevseldir.

Donanım Farkları

• Vision, Dream'e göre daha gelişmiş güvenlik özellikleri sunar. Aktif şerit takip asistanı, kör nokta izleme ve otomatik acil frenleme gibi özellikler bu modelde standarttır.
    • Dream, daha büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve daha iyi bir ses sistemi ile birlikte gelir.

Motor ve Performans Farkları

• Her iki model de 1,5 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir.
    • Dream, 109 beygir gücü ve 140 Nm tork üretirken, Vision 132 beygir gücü ve 170 Nm tork üretir.
    • Vision, Dream'e göre daha iyi bir??performansı sunar.

Yakıt Verimliliği Farkları

• Dream, Vision'a göre daha iyi yakıt verimliliğine sahiptir.
    • Dream, şehir içinde 5,7 litre/100 km yakıt tüketirken, Vision 6,2 litre/100 km yakıt tüketir.

Fiyat Farkları

• Vision, Dream'e göre daha yüksek bir başlangıç fiyatına sahiptir.
    • "Corolla 1.5 Vision Dream farkı"nı karşılaştırırsak, Vision modelinin fiyatı Dream modeline göre yaklaşık %10 daha yüksektir.

Sonuç

Corolla Vision ve Dream, her ikisi de mükemmel özellikler sunan iki mükemmel otomobildir. Vision, daha sportif bir dış tasarım, daha gelişmiş güvenlik özellikleri ve daha iyi bir hızlanma performansı arıyorsanız daha iyi bir seçim olacaktır. Öte yandan Dream, daha lüks bir iç mekan, daha büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve daha iyi yakıt verimliliği sunar. Sonuç olarak, kararınız bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence değer arkadaşım Dream alırdım ben olsam. Ekleteceğin ürünlere ne kadar veriyorsun ki buna ilave olarak sana elektronik park katlanır ayna, sis farı vs. gelecek.
    Ben araç bulamadım ne zaman teslim alacaksınız hangi bayi araç veriyor şuan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.