Şimdi Ara

4K TELEVIZYONUM VAR SERIES S MI ALMALIYIM ONE X MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta olduğu gibi series s mi almalıyım one x mi oyunlarımı genelde pc üzerinde oynuyorum ama rdr2 gibi oyunları kaldırmıyor ve sık sık yer değiştiren birisiyim series s mi one x mi

• Series s ile one x arasında seçim yapacaksan series s almalısın. Eğer imkanın varsa series s yerine series x tercih edebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • John-117 kullanıcısına yanıt

tamam series s seçtim de series s upscale yaparken herhangi bir sorun çıkartıyor mu bozulma ya da pikselleşme oluyor mu

• Yeni nesil tabi ki daha iyi. Fakat Rdr 2 özelinde yeni nesil güncellemesi almadığı için Series S te çamur gibi görüntü alırsınız, bunu belirtmek isterim. Birazdan 4k da muhteşem görüntü veriyor diyen arkadaşlar çıkabilir. SS 2k cihazı dahi değil, bunu unutmayın . Bütçenizi bir şekilde arttirin ve SX alin derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendimden örnek vermem gerekirse ben yıllardır 1050'li ekran kartımla genellikle düşük ayarlarda oyun oynayan birisiydim. Artık 4k televizyonumda series s ile oyun oynuyorum. Benim açımdan oyunların görüntü kalitesi gayet tatmin edici, hatta büyük bir eşik atladım diyebilirim, şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Ama güçlü sistemlerde yüksek ayarlarda oyun oynamaya aşina kişiler için tatmin edici olmayabilir.

• RDR2 özelinde one x daha iyi olabilir. Gelecek için ise series s

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Series x varken satıp series s + ps5 gecme fıkrı uyandı bır ara

Satıp serıes s aldım ve 1 gün durmadı . Tv actıgımda aman Allahım eskı nesıle gerı dönmusum hissi uyandı apar topar satıp series x geri almıştım.

4 k tv var ise şartları zorlayıp series x almalısınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox series s alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar konuyu kimse anlamamış ben başlıkta size series s mi alıyım series x mi diye series x e param yetmiyorda almıyorum hangi sınırı zorliyim ben eve gelince koltuğa uzanıp battaniyemi çekip konsolla oyun oynamak istiyorum he derseniz neden alıyorsun madem diye sık sık yer değiştiriyorum en az 2-3 ayda bir ama sürekli aynı yerleri nintende switch kütüphanesi hiç bana hitap etmiyor yani 4k olduğu için one x mi series s mi diye sordum gözünüzü seveyim series x alın demeyin

• One x

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.