Şimdi Ara

Hometech alfa 100a Almalı mıyım sizce kullanan var mı? HT 14 CL ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünün tek dikkatimi çeken özelliği çok hafif olması,görünümü ve fanı fln olmayışı.7 8 senelik masa üstü bir bilgisayarım var ders videosu izliyorum youtubedan.Fan sesinden ciddiyim başım ağrıyor.Bunun sessiz olması ve işimi görecek gibi olması bana çok hoş göründü.

Fakat bazıları alma sakın demiş,acayip kasıyor fln.Videoalrı 2x hızda izleyemez miyim? Kullanan veya tecrübesi olanlar varsa tavsiyelerine,düşüncelerine açığım.

2.el 450 tlye buldum onu alıcam eğer kafama yatarsa:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 27 Ağustos 2018; 20:22:5 >

• Eğer 2. El almayı düşünüyorsan lenovo thinkpad x220 yada lenovo thinkpad x230 al. Her türlü daha performanslı ince hafif ve sessiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.el 15 gün kullanılmış honetech cl14 buldum 550 tl 3 gb ram var alacam bir letgodan bakayım dediğinize

Edit: bir de fiyat da önemli son param 662 tl son bursum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 19 Ağustos 2018; 17:36:36 >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam valla kime sorarsanız sorun, kimse tavsiye etmez forumda :(

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyata bunu buldum gerçekten sessiz ve kullanışlı aynı özelliklere daha pahalı var.He para olsa gider ultrabook alırım 2.el 2000 tl buldum ama para belli yani :D

Bu abi cevap vermiş konu hakkında

Yani yapcak bir şey yok herkes de kötü dememiş yani.Bence kullanışlı bir bakalım ben idare ederim her türlü.Ders videosu izlicem işte.Allahım inşallah beni yormaz sıkıntıdan arizadan bilgisayar:D

• Ben de tavsiye etmem ama aynı ozelliklere 1200 tl olsam olsa bunu alirdim he param çok olsa dediğim gibi 2000 tlye ultra book alırım .Herkes ucuz istiyor kaliteli olsun diyor ama bu benim için f p ürünü.Sadece video izlicem

• An itibari ile aldım hayatımda ilk defa bilg aldım kendi paramla :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı olsun hocam o zaman :)

• Hocam hometech mi aldın? Nasıl memnun musun? Günlük işler için işe yarar mı? İnternette dolaşmak, yazı yazmak vb.
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Aldığım kişi batmandan yolladı kargoya verdi tahminen pazartesi elime ulaşır az kullanılmış cihaz.Gelince yazarım

• Hocam gelince haber etsene buradan merak ediyorum kullanan birisini bulamadim benim de hosuma gitmisti cl14

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Şu an diyerbekir de :D

• Hadi bakalim gelince foto falan da koy usenmezsen

Hocam bilgisayarı çok sevdim.İşlemcisi çok zayıf ama benim işimi gören ideal fiyat performans konusunda da iyi hafif .Ekranı full hd.Ram 3 gb.Ama işlemcisi ölü lakin deddiğim gibi zorlayacak işler yapmıyorum.Zamanı gelince python derslerime devam edicem bakalım.Bilgisayar hafif ve küçük gözüküyor 13 inç.2.el almama rağmen sıfır ayarında.Tek sorun hoparrlörü cidden çok kötü.Birde touch pedinde tıklama şeysi fazla iyi değil zaten mouse kullanıyorum

Özetle benim işimi görüyor 1 yıl inşallah bir sıkıntı olmazsa bu bilgisiyardayım:D
    Dun ben de mediamarkette gordum 800e dusmustu fiyati siz daha uyguna aldiniz herhalde. Ben de cok begendim kasasi falan cok hostu, hafif ve incecik. Touchpad dediginix.gibi tiklamada zayif ama.cift parmak kaydirmasini cok sevdim ben. Bu arada full hd ekran ama kalitesi nasil ben fullhd video bulamadim da, sarj konusu nasil bir de. Kagit gibi ama.masallah gule gule.kullanin islemci icin yapavileceginiz bisey yok ama boyle :)

Çift parmak kayıyo mu deniyim bi.Ben yarı ikinci el aldım gittigidiyordan.Satıcı güvenilirdi.Cpu 100 de 100 kullanıyor bu arada tam benlik bilgisayar.Ekranı güzel gerçekten şüpheniz olmasın

• Arkadaşlar 100a'nın 32gb depolama alanı biraz sorun değil mi dolmuyor mu windows güncellemeleri v.b. ile. Ek olarak msata M2 portu var mı cihazın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 29 Mayıs 2019; 7:52:38 >
  • Hala memnun musun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.