Şimdi Ara

samsung windfree elite pm 1.0 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç haftadır samsung windfree elite modelini almayı düşünüyorum. (12000 btu) sanırım bu modeli kullanan yok adam akıllı bir yorum bulamadım youtubeda hiçbir videosu yok . genelde premium plus tercih ediliyor elite modelinde hava temzileyici var. hava temizleme özelliğinden normal hava temizleyiciler gibi etki alırmıyım? windfree çok gerekli midir? birde şikayetlerde traktör gibi çalıştığı söyleniyor? windfree kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

• Aynı marka model klimayı bende araştırıyorum, maalesef yorumlardan ve şikayetlerden dolayı vazgeçme aşamasına gelmiş bulunmaktayım.

• Windfree premium.plus ile farkı ayrıca bir filtrenin daha olması. Ama premium.plus dada ayrıca bir filtre daha var iç kısımda yani buda iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence elite modeline fazladan filtre var diye 5 bin TL vermek anlamsız , havayı temizliyor diye o kadar para verilmez teknik olarak tam anlamı ile havayı temzilemiyor ayriyetten havayı temizmizleyen cihaz almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastomm -- 26 Temmuz 2023; 18:45:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elite modelini aldım 9 ay olucak memnunum

• İncelediğim kadarı ile elite modelinde extra wash özelliği mevcut . Bu özelliği açınca klimanın peteklerini donduruyor buz olarak sonra birde ısıtıp hava üfleyerek üzerindeki kır ve bakterilerin almasını sağlıyor eğer düzgün çalışıyor ise bu sistem bence çok iyi bir özellik . Extra bir alerjen filtresi mevcut diğer özellikleri Windfree premium plus ile aynı gibi

• pm 1.0 filtre ve hava kalitesi gösteren renkli led dışında fark yok dondurarak yıkama diğer premium ve plustada var sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEYAZ PASSATLI PRENS kullanıcısına yanıt

O özellik diğerlerinde yok. Bende premium plus var mesela .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.