Arkadaşlar merhaba 2.el araç bakıyorum da iki araç gözüme kestirdim. Birisi megane 4 2018 1.6 joy paket diğeri ise honda civic eco elegans 1.6 i-vtec 2015 model. İkisi arasında seçim yapacağım araçtan beklentilerim konfor çukur performansı ve iç hacmi. |
Megane 4 1.6 joy mu Honda civic fb7 mi
-
-
Corolla al daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bunların yerine corolla ya da auris öneririm 1.6 benzinli lpg li,
Ama illa bunlar arasından biri olacaksa kesinlikle
Megane 4 derim.
Bir kere fb7 kasa civic megane 4 e göre eski nesil bir araba, fb7 kasa civic 2012 ile 2016 yılları arasında üretilirken, megane 4 2015 yılında üretime başladı ve hala üretimi devam ediyor,
Fb7 kasa civiclerin en tutulmayan kasası,
Aralarındaki model yılı yani yenilik farkından bahsetmiyorum bile,
ayrıca fb7 kasa civiclerin kronik olarak boyası kavlıyor,
Civicin tek önde olduğu yer bazı konularda donanımı olabilir, onda da megane çok çok eksik değil gibi ortaya bir tesla multimedia ekranı takınca her işiniz görülür diye düşünüyorum, üstelik megane yeni olduğu için bazı donanımlarda boş olmasına rağmen önde ve bu onu yeni gösteriyor gerçekten, mesela meganeda arkada led stoplar varken civicde yok, mesela meganeda gündüz sürüş farları led iken civicde sarı halojen ampul var hala.
Megane yalıtım, genişlik ve malzeme kalitesi olarak da önde diye düşünüyorum, iki aracın da bagaj içi kaplamalarını ön göğsünü kapı üstü kaplamalarını yani trimlerini inceleyin meganeın daha başarılı olduğunu görürsünüz civic b segmenti gibi her yeri sert plastik.
Sonuç olarak ben net bir şekilde megane diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 16 Nisan 2024; 9:3:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fb7 ye daha önce binmediğim için ikisi arasında seçim yapamayacağım ancak megane 4 hb joy 1.6 yaklaşık 120.000 km kadar kullandım. Ben gayet memnundum konforundan, atmosferik olmasına rağmen şehir içi bayağı atik bir araçtı. Lpg li alacaksanız bahsettiğim km lerde motora rektifiye isteyebiliyor bilginiz olsun. Ayrıca pek fazla oyuncağı bulunmamaktadır. Megane ile ilgili merak ettiğiniz bir şey var ise yanıtlayabilirim.
-
-
Hocam 120binde lpgden motor yemesi kötüymüş. Çok erken yemiş oluyor motoru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lpg takmayacaksanız turbo benzinli araç daha mantıklı. Lpg takacaksanız 1.6 132 lik Corolla hepsinden daha mantıklı.
Devir bandı megane'da çok kısaymış. 1.6 atmosferiği sevilen tutulan bir motor değil. 1.33 tce deseniz tartışmasız Megane derdim. Atmosferik Megane devir bandından dolayı uzun yolda yorar ve çok yakar. Donanımı da aşırı boş. Civic ise her zaman ederinin çok üzerinde satılan bir model.
1.6 132 lik motor hacmine göre atmosferiklerin kralı. Advance veya üzeri paket corolla alın geçin. Keyless otomatik klima ekran vs. var. Tatmin eder.
-
biz çok üstüne bindik açıkçası, çok devir çeviriyorduk. Supapları değişmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X