Ben önermem hocam Egea parasına göre mükemmel bir araç o tartışmasız. Ancak 1.4 atmosferik için 1.6 Corolladan vazgeçmezdim. Benim aracım full paket, hb ve turbo benzinliydi. En donanımlı Egea olmasına rağmen, koltuk kalitesi rezalet(Ankara İzmir yaptım her yanım tutuldu), aracın yola oturuşu, güven hissi ciddi kötü bir araç Egea. 90-100 giderseniz eyvallah ancak ben 120-150 yaparım,virajlara biraz hızlı girerim derseniz çok tedirgin oluyorsunuz. Bir çok C sınıfı araçla bunları rahatlıkla yapabilirsiniz. Egea sakin sakin gidilecek bir araç. Güneş yanığı eski model araçların kaderi ona yapacak bir şey yok. Araç orijinal olduğu sürece kimse takılmayacaktır. 160 bin km cidden hiç bir şey bakımlı bir Toyota için. Bluetooth vs için kaliteli Double Din Teypler (Pioneer, Sony gibi) var. Siz paradan haber verin, kablosuz applecarplay özellikli olanları dahi var. Geri görüş kamerası da taktırırsınız. Oldukça tatmin eder. Bir ekranla aracınızın çehresi değişir. |
2009 Corolla dan 2016 Egea ya geçilir mi? (2. sayfa)
-
-
Hocam max bütçe limitinizi belirtin ona göre bir öneride bulunalım. Zira bazen eldeki malı kullanmaya devam etmek en iyi karar olabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum 125 bin hocam, dediğim gibi normalde değiştirme gibi bir düşüncem yoktu, ama benim aracın üzerine 10 bin ya da 15 bin koyunca yıl olarak daha yeni bir araç olan egea gibi bir aracı alabileceğimi görünce, ve bir de dediğim gibi aracın eskiliğinden kaynaklı ufak tefek kaportada oluşan vernik yanığı gibi sorunları , güncel olmamasından kaynaklı usb, aux, Bluetooth vs vs gibi donanımların da eksikliğini hesaba katınca değiştirsem mi diye düşündüm.
Anladım hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, maximum 125 bin gibi bir bütçe ile de nispeten benim araca göre daha yeni ve en azından benim aracın ayarında da başka bir araç yok sanırım, eğer varsa bildiğiniz bir model başka önerilere de açığım.
kesinlikle geçilmez...
-
Rica ederim hocam. Düşünürseniz 2011-2012 kasa elantra bakabilirsiniz, onlar da güzel araç.
Evet hocam doğru söylüyorsunuz onlara ben bir bakayım, 125 civarına bulunabilirse çok iyi olur .
https://www.youtube.com/watch?v=c3Ad-c6pNHs&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eski araba başa bela
eski araba alırken ve satarken mutlaka conta testi yapın cs veya würth
-
125.000 bin bütçeniz var bu parayla alacağınız düzgün ancak Egea , C Ellyse , 301 , Hyundai Accent Blue olabilir, astra, civic , focus yazanlar hayali yazıyor.
-
Tabi ki geçilir yahu. Ne kadar saçma mesajlar var hayretler içerisinde okuyorum.
Egeaya el arabası muamelesi yapılması gerçekten baydı artık.
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dc3Ad-c6pNHs%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGIuJ8IQGIhCmlt7rkT7rD1cuebU28igkMgFy
Geçilir tabi hatta 2015 corolladqn bile gecilir. Düşünmeye bile gerek yok.
Onceki araclarim sirasiyla 2011-2016 corollalardi. Simdi son kasa 2019 corolla sahibiyim. Sirkette 1.3 dizel egea mevcut.
Geçilmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X