Klavye-Fare Önerisi
Arkadaşlar selamlar,
Klavye ve fare önerisine ihtiyacım var.
Klavye için;
-Kablosuz
-Tuş aydınlatması olan (geceleri de çalışacağım)
-Kısmen sessiz
-Sayısal tuş takımı olan
-Bilek dayama (olmalı mı sizce bu konuda emin değilim önerileriniz neler)
Fare için;
-Kablosuz
-Kısmen sessiz
-Ergonomik
özelliklere sahip klavye ve fare arayışım var, önerileriniz varsa duymak isterim. Eklemek/çıkarmak istediklerinizi de belirtebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: Bütçe klavye+fare için toplam 1500TL
Göz yormayan monitör tavsiyesi
Herkese selamlar,
Çalışırken çok uzun saatler bilgisayar başında kalıyorum. Çok yoğun bir şekilde baş ağrısı ve gözlerde yorgunluk problemi çekiyorum. Bu yüzden gözleri yormayan bir monitör bakıyorum. Sizlerin önerisi var mıdır bu konuda?
Genelde excel ve web üzerinde geçiyor saatlerim. Bunun dışında haftada maksimum 4 saat Lol veya fifa benzeri oyunlar oynarım.
Biraz araştırdım flicker free ve mavi ışık filtresi elzem olarak söyleniyor. Başka neler önerebilirsiniz, direkt ürün de önerebilirsiniz.
Bütçem:3-4k arası. Çok zorlarsam 4.5k.
Şimdiden teşekkür ederim
Clio IV Makyajlı-Makyajsız Farkları ve EDC Yorumu
Arkadaşlar herkese merhaba,
1.5dci edc clio 4 alma arefesindeyiz. Sanırım 2017 yılında clio makyaj geçirmiş. Ön tampon,led farlar,vites topuzu gibi farklar gözle görülüyor ancak benim merak ettiğim şu: motor ve şanzıman,mekanik olarak makyaj ile bir fark geliyor mu?
Ayrıca özellikle clio 4lerde edc şanzıman kullanan varsa artılarını eksilerini yazabilirse çok memnun olurum.
Son olarak şu an 2005 model 1.6 tam otomatik tork konvertörlü corollamız var. Ama yakıtına yetişemiyoruz. Bu yüzden clio 4 edc tercih etmek istedik. Bunun içinde olumlu/olumsuz yorumlarınız olursa çok sevinirim.
150.000TL'ye kadar araç tavsiyesi
Arkadaşlar herkese selam,
Aileme araç bakıyoruz.
Kriterler: Otomatik ve hatchback olması.
Genel olarak şehir içinde ve haftada bir 200km'lik uzun yola gidilecek. Yılda toplam 15.000KM bandında kullanılacak.
Bütçe: Aslında 125.000TL ancak 150.000TL'ye kadar zorlanacak.
Önerilerinize açığım. Aklınıza spesifik bir araç gelmezse de şunu kesin al/alma dediğiniz araçlar varsa onları da duymak isterim.
Not: Bana kalsa ikinci elde mutlaka manuel tercih ederim ancak annem araba kullanmayı öğrenecek o yüzden otomatik vites olması elzem...
Şimdiden teşekkürler
2021 Corolla HB 1.2T vs 2020 Kia Ceed 1.6 Dizel DCT
Arkadaşlar bu iki c-hatchback sınıfı araç için düşünceleriniz nelerdir. Corolla hb hakkında az-çok araştırma yaptım yakıt tüketimi-kalitesi-performansı olsun bilgi sahibiyim. Ancak ceed tarafında çok yabancılık çekiyorum. Ceed için performansı, ara hızlanması, malzeme kalitesi,yol tutuşu, yakıt tüketimi(katalog ortalama 4L/100KM) hakkında bilgi verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Tercihiniz ne olurdu onu da belirtirseniz çok sevinirim. Herkese iyi forumlar
Az-çok fikir oluşturması için buraya birkaç teknik veri bırakıyorum
Corolla hb 1.2 Dream x-pack: 116 HP, 185tork 1.500devirden itibaren veriyor. ortalama yakıt katalog verisi 5.8L/100km
Ceed 1.6dizel dct: 115HP 300tork 1.500devriden itibaren. ortalama yakıt 4.0L/100km
Corolla HB 1.2T vs Yeni Leon 1.0 etsi Style Plus
Arkadaşlar herkese selam. İki araç arasında kaldım. Birisi corolla hb 1.2 turbo dream xpack versiyonu. Diğeri de yeni seat leon 1.0 etsi dsg şanzıman style plus donanım paketi. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Siz hangisini neden tercih ederdiniz? Veya hangisini neden tercih etmezdiniz.
Ek olarak, izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla corolla yakıtta biraz sıkıntı yaratıyor. O yüzden aldıktan sonra tüp taktırmayı düşünüyorum bu konuda da tecrübeli kullanıcılarımızın yorumlarını bekliyorum.
Saygılarımla
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.626 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası