Şimdi Ara

2009 CORSA MI,2008 308 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA,ÜNİVERSİTE ÖОRENCİSİYİM.VE 25-28 CİVARI BİR BÜTÇEM VAR.KARARSIZ OLDUОUM İÇİN 2 AYDIR ARABA ALAMADIM AMA ARTIK HAVALAR SOОUDU YÜRÜMEK ZOR GELMEYE BAŞLADI.SAMSUNDA YAŞIYORUM VE 2 TANE ARAÇ VAR ŞU ANDA KAFAMDA.
    1-2009 CORSA ENJOY SİYAH RENK.100 BİNDE.2 PARÇA BOYALI 1.3 DİZEL 28 BİN TL.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-183585874/detay
    2-2008 308 154 BİNDE.1.6 DİZEL 90'LİK.SİYAH.O DA 28 BİN TL.4 BİN TL HASAR KAYDI VAR,KAPUT VE ÇAMURLUK DEĞİŞENİ.BAŞKA BİR KUSURU YOK.

BİR DE 2012 İ20 VAR.1.4 DİZEL 55 BİN KM'DE.O DA 29 BELKİ BİRAZ ZORLAYABİLİRİM.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-hyundai-dizelll-52.000-km-garantili-187307107/detay

SİZDE HANGİ SEÇMİ YAPMALIYIM,TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey55 -- 16 Kasım 2014; 14:54:58 >

• Ben olsam i20 alırdım hem daha yeni hem az km. Hangi aracı alırsanız alın km'nin orijinal olmasına dikkat edin
  • Kesinlikle 308 daha temiz bulursanız dahada mutlu eder.
    Yakıt olarak çok memnun kalırsınız otomatiğinde ilk vites ağır kalıyor ama manuel de sıkıntı olmaz.
  • iade kullanıcısına yanıt
    i20 güzel bi seçenek ama kutu gibi araba,bayana gider gibi.ben daha karizmatik bir araba istiyorum ama temiz olmazı cezbediyor.
  • DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    4 bin tl hasar kaydı ve kaput değişenini öğrenmeden önce çok cazip geliyordu.şimdi bir adım gene 308 tarafındayım şık bir araç,bir arkadaşta var sordum.arabada sıkıntı yoksa kesinlike al dedi o da.27.5 a inerlerse almayı düşünüyorum.hasar kaydından dolayı satarken ben de o paraları düşmek zorunda kalabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey55

i20 güzel bi seçenek ama kutu gibi araba,bayana gider gibi.ben daha karizmatik bir araba istiyorum ama temiz olmazı cezbediyor.

Aradığınız özelliklerin hepsi birden zor malesef bir kaçından vazgeçmeniz gerek. Punto bakabilirsiniz ama i20 ye göre daha karizmatiktir Ayrıca 1.3 dizel olanları baktığınız Corsa ile aynı motor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kazasiz-degisensiz-servis-bakimli-garantisi-devam-sigara-icilmed-186240721/detay

ilanı örnek olarak attım alakam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 15 Kasım 2014; 15:23:01 >

• 308 daha oturaklı bir araç. Zaten segment farkı var. Sorun çıkarma olasılığı olarak corsadan hiç şikayet duymadım 308i bilemem. Naçizane tavsiyem siyah olmasın aldığınız araç. Türkiye koşullarında mahvolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

308 daha oturaklı bir araç. Zaten segment farkı var. Sorun çıkarma olasılığı olarak corsadan hiç şikayet duymadım 308i bilemem. Naçizane tavsiyem siyah olmasın aldığınız araç. Türkiye koşullarında mahvolur.
    1.6 mazda 3 alıp lpg de taktırabilirsin.
  • Ne corsasida ne i20si beyler.. Kardes sen bakma onlara. Sallayan cok. Temizini bulursan 308 iyi bi secenek olur. Bu ilandaki ise iyice baktirilip olabilir neden olmasin. 4000Tl hasar kaydi bisey degil
  • 308 karizmasına denecek söz yok,ön taraf genişliği vs.gayet güzel.bikaç kişi 28 veriyosun madem 2012 punto-2010 fiesta bak diyor.o konuda kararsız kaldım bir tek.
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    servis problemi olan araçları düşünmüyorum,lpg taktır ruhsata işlettir vs.karışık işler uğraşması da problem.
  • quote:

308 karizmasına denecek söz yok,ön taraf genişliği vs.gayet güzel.bikaç kişi 28 veriyosun madem 2012 punto-2010 fiesta bak diyor.o konuda kararsız kaldım bir tek.

Tercih senin ancak dediğim gibi. B sınıfı alacağıma düşük modelli c sınıfı alırım daha iyi. Clio vardı önceden. Muadillerine göre iyiydi genişliği. Şuan civic var. Dağlar kadar fark var arada. Hem genişlik hem kalite anlamında. Şimdi senin alacağın punto fiestayla 308 veya c sınıfı bi araba arasında fark olacak emin ol.
  • eyvallah hocam,pazartesi görmeye gidicem,inşallah içime siner de alırım
  • quote:

eyvallah hocam,pazartesi görmeye gidicem,inşallah içime siner de alırım

5664e şase no ile mesaj at. İyice baktır. Hadi Allah hayırlı etsin
  • İnşallah saolasın.bu bölgede adı olan bi bayiiden alıcam arabayı olursa,o koduna bir problem çıkcağını zannetmiyorum.
  • quote:

İnşallah saolasın.bu bölgede adı olan bi bayiiden alıcam arabayı olursa,o koduna bir problem çıkcağını zannetmiyorum.

İyi hadi hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

İnşallah saolasın.bu bölgede adı olan bi bayiiden alıcam arabayı olursa,o koduna bir problem çıkcağını zannetmiyorum.

İyi hadi hayırlısı artık

Alıntıları Göster
    kesinlikle 308!!!
    corsa sürdüm teneke hissi veriyor.kesinlikle opele yakışan bir araç değil.i20 sürmedim ama hyundai işte. ama fransızlardan nefret etmeme rağmen 308 çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: acar85

kesinlikle 308!!!
    corsa sürdüm teneke hissi veriyor.kesinlikle opele yakışan bir araç değil.i20 sürmedim ama hyundai işte. ama fransızlardan nefret etmeme rağmen 308 çok güzel

"Hyundai İşte" demekle ne demek istedin çok merak ettim doğrusu
  • 308 olabilir ama iyi baktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: acar85

kesinlikle 308!!!

"Hyundai İşte" demekle ne demek istedin çok merak ettim doğrusu

Accent kullandim yolda virajlarda savruluyor. Ama 308 de hizima ragmen virajda savrulma olmuyor. Yoksa yakit olarak accent iyidir.forumun tabiriyle üzmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.