Şimdi Ara

2009 İçin En İyi Beyaz Eşya Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Konuyla İlgili Birçok Konu Mevcut ama Konular Birbirine Girmiş Durumda Bu Yüzden Yeni Konu açtım ve yardımlarınızı bekliyorum

Ortalama 500 Lt kapasiteli 50 db altında ses ve yıllık 500kwh güç tüketimi olan en iyi BUZDOLABI
    Tek Sepet Yıkama özelliği olan A enerjili kısa yıkama programı olan bir BULAŞIK MAKİNASİ
    1200 devir 7 Kg kapasiteli enerji ve suyu az kulanan ÇAMAŞIR MAKİNASI
    lpg li yemek taştıgında gazı otomatik kesen kek börek gibi ürünleri eşit pişiren bi bölümünü yakmayan kaliteli bir OCAKLI FIRIN

kaliteli, yıllarca sorun vermeyecek ürün beklentilerim var değerli önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: muziest

Bu Konuyla İlgili Birçok Konu Mevcut ama Konular Birbirine Girmiş Durumda Bu Yüzden Yeni Konu açtım ve yardımlarınızı bekliyorum

Ortalama 500 Lt kapasiteli 50 db altında ses ve yıllık 500kwh güç tüketimi olan en iyi BUZDOLABI

kaliteli, yıllarca sorun vermeyecek ürün beklentilerim var değerli önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Buzdolabı olarak benimde yeni aldığım ARÇELİK 5088 NF siyah orbital i önerebilirim(2350 TL nakit fiyata aldım).Ses Seviyesi:40 db, Net kapasite:515 Litre, Yıllık Güç Tüketimi:292 kwh
    Dokunmatik Lcd kontrolü, Hızlı dondurma ve hızlı soğutma fonksiyonu.soğutucu ve dondurucunun bağımsız ısı kontrolü
    Kolay gelsin..

• bu konuda bilgilerini paylaşmak isteyen pek yok gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.