📢 Arkadaşlar, her yıl eşimle tatil planlamamızı erken yapmaya çalışıyorum ama bu yıl her şeyin fiyatı uçmuş durumda… Özellikle uçak bileti ve otel fiyatlarını uygun fiyata bulmak için ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz? Daha önce erken rezervasyon, last-minute fırsatları veya paket tur seçeneklerini değerlendiren oldu mu? Hangi siteler ya da acenteler üzerinden tatil planlıyorsunuz? Bu yıl özellikle Kıbrıs otel tatili veya Balkan Turu düşünüyorum ama fiyatlar çok değişken ve yüksek … Uygun fiyata güzel bir tatil planlayan varsa, önerilerini, tur şirketi önerilerini ve deneyimlerini paylaşabilir mi? 🤔🤔🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025’te Uygun Fiyatlı Tatil Planı İçin En İyi Öneriler !

-
-
Ben de sizin gibi geçen sene erken rezervasyon ile Antalya'da Kirman grubu otellerinden olan Kirman Sidera Resort Hotel'de konakladım. Yalnız bu yıl fiyatlar sizlerinde belirttiği gibi çok arttığı için vizesiz yurt dışı turlarını tercih etmek daha mantıklı ve hesaplı hale geliyor ne yazık ki bu yüzden sene sonu için uygun Balkan Turu veya Fas Turu bakıyorum ailemle beraber, deneyimlerinizi ve önerilerinizi beklerim.
-
Ben de bu sene aileyle biraz uygun bir şeyler bakıyorum ama dediğiniz gibi uçmuş fiyatlar. Özellikle otellerde kişi başı fiyatlar artık gerçekten zorlayıcı. Bursa’da yaşıyorum, burada birkaç tur acentesiyle görüştüm. Vizesiz yurt dışı turları baya rağbet görüyor şu an, Balkanlar ya da Fas gibi yerler hem kültür hem de fiyat açısından daha mantıklı gibi duruyor. Geçenlerde tatil araştırırken tatilkaresi diye bir siteye denk geldim, bazı turların fiyatları orada daha uygundu, hatta arayıp sorunca ekstra indirim de yapıyorlar dediler. Henüz karar vermedim ama belki sene sonu gibi Balkan turu yaparız gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Eğer kültürel anlamda bir gezi yapmak isterseniz balkan turlarını önerebilirim. Genelde bir hafta sürüyor ve 6 ülke geziyorsunuz. Biraz koşuşturmaca oluyor ama ben sevmiştim. Mümkünse ulusal olmayan yerel tur acentalarının turlarını tercih etmenizi öneririm. Fas, Gürcistan, Azerbaycan ve Mısır turlarını da vizesiz veya kapıda vize kolaylığı açısından değerlendirebilirsiniz. Tercihiniz daha çok otel ve deniz tatilinden yana olacaksa Mısır Sharm El Sheik turlarına bakmanızı önerebilirim. Kıbrıs turları da mamtıklı olabilir ama beklentinizi yüksek tutmamanızı söyleyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba balkan turuna çıkmış olanlardan hangi ülke daha ucuzdu telefon fiyatları açısından bilgisi olan varmı 6 ülkeli vizesiz tur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X