< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıl olmuş 2024 hala uygun yerler olması ne güzel
-
-
evet fiyatlar uygun, fakat "ne güzel" demek icin geriye fiyat kadar önemli iki kriter daha kalıyor. hijyen ve porsiyon...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkiside iyiydi üstelik çayda sınırsız ve ücretsiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doyurucu bol porsiyon ✅
Hijyenik ortam ✅
Ucuz fiyat ✅
Ücretsiz ikram ✅
Burda bi sıkıntı var. Yukardaki 4 özellik bi aradayken o işletmenin bu piyasa şartlarında kar yapması mümkün değil.
Dükkan kirası, vergiler, faturalar, eleman maaşı, malzeme maliyeti ve diğer sabit giderler vs..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yemek ss nerde_ no ss no güven_joe
-
Her şey SS değildir, arkadaşımla konuyu açtığım 26 Kasım Salı günü İstanbul Kadıköy Pehlivan Köfteci'de buluştuk ve bu mekanda yemek ve tatlı yedik
Erdoğan ve yakın çevresinden fırsat kalsa ülke güzelde doymuyorlar allah doyursun yetti
-
Onlara hakkımı helal etmiyorum
bi arkadaşım var, ara sıra Kadıköy'de buluşuruz, onun isteğiyle Kadı lokantasında yeriz hep.
bi kere gene onun isteğiyle Pehlivan'a gittik. arkadaş beğenmedim dedi. Kadı daha iyi dedi.
bilemiyorum, bence ikisi de aynı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadı Kadıköy'de nerede ?
Boğa'nın kaşısındaki sokak.
meydana çık, sırtını Boğa'ya verdin, sol tarafın sahile inen yol, sağ tarafın metrobüs'e inen yol, tam karşında bi sokak giriyo içeri. fast food restoranları olan yeri diyom. işte o sokağa dalıyon. ilk sola dönüyon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söğütlüçeşme camisine yakın mı ?
uzak değil. ama caminin dibinde de değil. az yürücen.
maps'den bak:kadi lokantasi 2 · osmanağa mah halitağa caddesi, şemsitap sk. no:22, 34000 kadıköy/İstanbulKADI LOKANTASI 2 · Osmanağa Mah Halitağa Caddesi, Şemsitap Sk. No:22, 34000 Kadıköy/İstanbulhttps://www.google.com/maps/place/KADI+LOKANTASI+2/@40.9909693,29.0242495,17z/data=!4m7!3m6!1s0x14cab86f35ea3659:0x183b7f9e3cee7dca!8m2!3d40.9909691!4d29.0287559!15sChBrYWTEsSBsb2thbnRhc8SxWhIiEGthZMSxIGxva2FudGFzxLGSARJ0dXJraXNoX3Jlc3RhdXJhbnTgAQA!16s%2Fg%2F11b808pd3w?entry=tts&g_ep=EgoyMDI0MTEyNC4xIPu8ASoASAFQAw%3D%3D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam kardeşim hatırladım, tarafiğe kapalı Halitağa caddesinin girişinde
iki tane var. biri Halitağa caddesinin girişinde. diğeri de Halitağa caddesinin yan sokağı olan :emsitap sokakta.
bide şu mesajıma cevap versene: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160124565
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Kasım 2024; 13:23:35 > -
Tavuk sote 120 lira. Köfte 120 lira. Çokta uygun değil. 3 çeşit yemek veren lokanta tarzı yerlerde daha uygun.
-
Kalite 5 kuruş etmez boşuna ucuz değil :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimal hijyenik de değil .
Bence çok uygun
Hayır çok hijyenik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- işe gitmek istemiyorum
- korku hikayeleri gerçek yaşanmiş
- kanal tedavisi 2. seans acır mı
- keman kaç ayda öğrenilir
- tebeşir tozu içersek ne olur
- google çizim yap
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X