Şimdi Ara

SONUN BAŞLANGICIMI?GERÇEKTEN DE NOTEBOOKLAR TARİH Mİ OLUYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.donanimhaber.com/netbook/haberleri/iHS--Netbook-segmenti-2015-yilinda-tamamen-ortadan-kaybolacak.htm (gerçi haber netbooklar'la alakalı ama ben notebooklarıda bu işe katıyorum)
    harbiden de, nasıl masaüstü bilgisayar sahibi olmak bir zamanlar bizler için büyük bir güzellikti ve yerini notebooklara bıraktı ve notebooklar hayellerimizi süsler oldu.Artık masaüstü pc'leri rahatlık(bana göre) hata durumunda daha kolay müdahale edilebilmesi ve en önemlisi de yüksek performanslı, soğuk ve sessiz çalışması olmazsa sanırım bunlarda tarih olacaktı.

Ewet masaüstünün artıları ne yazık ki noteeboklar da(namı değer dizüstü) yok ve tablet gibi bir rakipleri var ve tabletler günden güne hızla yükseliyor.Bende tabletlerde habersiz 2012'in şubat ayında intel i5 bir samsung aldım,ama bana artık keyif vermiyor bu bilgisayar.Doğru düzgün oyun oynamıyorum,anca internet oda 15.6 inçlik 2 kiloluk bir şeyi yanımda sürekli taşıyamıyorum(hele tabletlerle karşılaştırınca) ve en kötüsü.Değer kaybını önemsemiyerek satmaya karar verdim ama doğru düzgün alıcısı bile çıkmıyor gerçektende. 2008-2009 da bir fenomen diyebileceğim bu şeylerin sizin gözünüzdeki yerinizi merak ettim ve soruyorum.

Sizlerin bu konudaki görüşleri nedir.Tablet alır keyfime bakarım mı? Yoksa notebook olmazsa olmazdır hocam öle şeymi olur.Yada(ben sanırım bu görüşe daha yakınım) yeri geldiğimi tablet, yeri gelincede nootebook, yeri gelincede performanslı masaüstü pc'den vazgeçemem diyenlerdenmisiniz.

Okuyan ve yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.

• Netbook ların yerini; performans, donanım-ekran kartı babında daha yüksek ve daha ince olan dizüstüler (ultrabooklar) alıyor. Güçlü kart ve işlemci barındıran modeller de yeni yeni piyasaya çıkıyor. Yani oyun için de yeterli konfigürasyon barındırıyor. Yalnız oyun konusunda ; ağır grafik ve güçlü donanım-ekran kartı gereksinimi duyan oyunlar için söylediğin cihazların, oyuncu serilerinin ve orta segment oyun ağırlıklı dizüstülerin yerini alması biraz zor. Hem performans hem de soğutma konusunda ultrabooklardan veya tabletlerden daha başarılılar çünkü. Tabii oyun konusunda farklı konsollar da kullanılıyor. Fakat her segmentin ayrı bir kullanıcısı olduğu için oyun ağırlıklı dizüstü ve oyuncu serilerinin yerini alması biraz zor. Gerçi ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez. Yine de teknoloji hızla geliştiği için oyuncu serileri ve diğer dizüstü serileri daha da ince ve hafif boyutlarda üretilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 20 Nisan 2013; 0:33:32 >

• Aslında tabletler bir erkek için pek uygun değil.Mesela bir kadın çantasında sürekli taşıyabilir fakat erkek için taşınabilirlik biraz problemli.

Aslında imkanlar müsaitse 5" civarı ekrana sahip bir telefon, bir tane ultrabook. bir tane masaüstü, bir tane de konsol olmalı.

Kısacası hepsinin yeri ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Aslında tabletler bir erkek için pek uygun değil.Mesela bir kadın çantasında sürekli taşıyabilir fakat erkek için taşınabilirlik biraz problemli.

Aslında imkanlar müsaitse 5" civarı ekrana sahip bir telefon, bir tane ultrabook. bir tane masaüstü, bir tane de konsol olmalı.

Kısacası hepsinin yeri ayrı.

Notebook Çantasında taşınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.