Merhaba. 2009 seat leon için multimedia alacağım ancak ne alacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Özellik olarak BT, arka görüş kamerası, WiFi li, navigasyonlu, dokunmatiği kötü olmayan, en azından 2 amfi çıkışı olan ve sesi kaliteli verebilecek bir ürün arıyorum. Bir de nette baktığım bazı modellerde kocaman düğmeler filan var. Görünüş olarak da güzel olması önemli. Boyut olarak kaç inç e kadar takılabilir onu da merak ediyorum. Elimdeki set ortalamanın üstünde sayılır. Sesi kötü verecek bir teyp alıp setin işlevsiz kalmasını istemiyorum.
Kardeş forumda kimse kullanmıyor. multimedyada neymiş. Bende istedim tavsiye ama kullanan memnunun olan kimsecikler yok. Türkiyede henüz satılmıyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: cnr.kh
Kardeş forumda kimse kullanmıyor. multimedyada neymiş. Bende istedim tavsiye ama kullanan memnunun olan kimsecikler yok. Türkiyede henüz satılmıyor sanırım.
Leon alınca multimedia teyp e heveslendim. Bu gidişle single teybimi kullanmaya devam edeceğim sanki. Hangi multimedia iyidir ne almalıyım bulamadım çünkü. Yada Atakan Tuning e bakıp ordan bütçeye uygun rastgele bi teyp seçeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme