Şimdi Ara

2009 leon için multimedia önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 seat leon için multimedia alacağım ancak ne alacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Özellik olarak BT, arka görüş kamerası, WiFi li, navigasyonlu, dokunmatiği kötü olmayan, en azından 2 amfi çıkışı olan ve sesi kaliteli verebilecek bir ürün arıyorum. Bir de nette baktığım bazı modellerde kocaman düğmeler filan var. Görünüş olarak da güzel olması önemli. Boyut olarak kaç inç e kadar takılabilir onu da merak ediyorum.
    Elimdeki set ortalamanın üstünde sayılır. Sesi kötü verecek bir teyp alıp setin işlevsiz kalmasını istemiyorum.

Bütçe olarak 2000 TL ye kadar çıkabilirim.

• Kardeş forumda kimse kullanmıyor. multimedyada neymiş. Bende istedim tavsiye ama kullanan memnunun olan kimsecikler yok. Türkiyede henüz satılmıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Kardeş forumda kimse kullanmıyor. multimedyada neymiş. Bende istedim tavsiye ama kullanan memnunun olan kimsecikler yok. Türkiyede henüz satılmıyor sanırım.
    Leon alınca multimedia teyp e heveslendim. Bu gidişle single teybimi kullanmaya devam edeceğim sanki. Hangi multimedia iyidir ne almalıyım bulamadım çünkü. Yada Atakan Tuning e bakıp ordan bütçeye uygun rastgele bi teyp seçeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.