Şimdi Ara

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Karda esp neden kapanıyor onuda hiç anlamadım. Esp asıl kar gibi kontrolun kaybedildiği yerlerde lazım değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Karda esp neden kapanıyor onuda hiç anlamadım. Esp asıl kar gibi kontrolun kaybedildiği yerlerde lazım değil mi?

bilmiyorum ama ESP zaten c4 de tam olarak kapatılamıyor 30km/h hızdan sonra otomatik olarak açılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umberto

quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Karda esp neden kapanıyor onuda hiç anlamadım. Esp asıl kar gibi kontrolun kaybedildiği yerlerde lazım değil mi?

bilmiyorum ama ESP zaten c4 de tam olarak kapatılamıyor 30km/h hızdan sonra otomatik olarak açılıyor.

soruyu biraz değiştireyim.. esp hangi durumlarda açılır hangi durumlarda kapanır peki? yani kapatma seçeneği neden var.. açıkken ekstra güç mü tüketir?
  • Tam bilgim olmadığını belirtmekle birlikte şunu bir yerde okumuştum. Sanırım arac muayenelerinde kapatılıyor hani şu tekerkekleri 2 silindir üzerinde fren ve çekiş kontrolleri yapılıyor ya orda kapamak gerekiyormuş yoksa esp ye zarar veriyormuş. Ne kadar dogrudur bilemiyorum.
  • Bu arada yukarıda bahsettiğim araç içindeki koltukları yatırıp yatağa çevirme konusunda hiç yorum yapan olmadı. Acaba bahsettiğim şey mümkün mü? NOT: Fotoğraflı olan cevabımda bahsetmiştim
  • esp hakkında bende bir link vereyim:http://www.c4fanclub.com/viewtopic.php?f=10&t=457 burda konuşulmuştu c4 ve esp si

koltuk konusunda ise ben ön koltuk tam olarak yatmıyor diye hatırlıyorum bir noktada koltuk arka koltuğa yaslanıyor düz bir zemin olmuyor diye hatırlıyorum.
  • Sırt yaslama yeri direk yatırılmıyor sanırım. Önce alttaki oturulan kısım ön koltuga yaslanıp sonra sırt kısmı yatırılıyorsa arada duvar gibi olur ve uzunluk yetmez sanırım içinde yatmaya. Tüh bu kötü oldu. Boş derslerde ne yapacam şimdi Arka koltuga yan sekilde de sıgılmıyor ki Ben en iyisi hizmetli odasına bir yatak atayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

30bin ytl ye aldık biz..
    fotoğraf daha çekmedim, çektiğim zaman eklerim resimleri..

mrb arkadaşım c4 sx 16 benzinli modelimi
  • sanırım benzinlidir dizeli o fiyata bulmak imkansız
  • ARKADAŞLAR ARABAMI 2 GÜN SONRA TESLİM ALACAM SORMAK İSTEDİĞİM BİR SORU VAR;
    PARK SENSÖRÜ VE ALARM TAKTIRMAK İSTİYORUM SERVİSTE Mİ YAPTIRAYIM YOKSA DIŞARISI İÇİN MARKA ÖNERİSİ OLAN VARMI?
  • bence 2sinden de fiyat al servise sor garantiye sıkıntı yapmıyorsa bence dışarısı daha iyii
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluekid

quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

30bin ytl ye aldık biz..
    fotoğraf daha çekmedim, çektiğim zaman eklerim resimleri..

mrb arkadaşım c4 sx 16 benzinli modelimi

mrb
    evet,benzinli sx 1,6 modeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sNaP_21 -- 4 Ocak 2009; 17:40:40 >
  • Selam,
    Araban yeni ve garantili olduğu için, Servis'de taktırmanı öneririm..Yoksa garantiyi bozabilirler..

quote:

Orjinalden alıntı: bluekid

ARKADAŞLAR ARABAMI 2 GÜN SONRA TESLİM ALACAM SORMAK İSTEDİĞİM BİR SORU VAR;
    PARK SENSÖRÜ VE ALARM TAKTIRMAK İSTİYORUM SERVİSTE Mİ YAPTIRAYIM YOKSA DIŞARISI İÇİN MARKA ÖNERİSİ OLAN VARMI?
  • öncelikle ankara dan slmlar...inşallah yarın megane'dan c4 e terfi (!!!) edecem.. 2009 CITROEN 1.6HDI MCP alıoyrum...rengi siyah ve kul grısı vardı kul grı yı sectım...arac sıfır km ama plaka var uzerınde..forumda takıp ettıgım kadarıyla benım gıbı alan arkadaslarda var..bu araclarda herhangı bı sıkıntısı olan oldu mu..bi de xenon far konusunda forumda net bı seyler bulamadım bılgısı olan paylasırsa sevınırım..herkese ii günler saygılar..
  • c4 hb süspansiyon sistemi nedir bilen varmı arkadaşlar tam bağımsızmı focustaki gibi
  • focusun süspansiyonundan farklıymış ama tam bilmiyorum daha önce ben sormuştum.
    getbusy arkadaşım aracın hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel bir seçim, arabana angel eye far yaptırmanı tavsiye ederim çok yakışıyor.
  • @getbusy06

Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Terfiniz ile ilgili sizi tebrik etmek isterim :) Araç ile ilgili sıkıntılar servisler ve üretici (citroen) tarafından bilindiği ve çözülebildiği için herhangi bir kronik sıkıntısı mevcut değil, aracınızı güvenle ve huzur içinde yıllar boyu kullanabilirsiniz. Sadece arka süspansiyonların çok sert olması sizi (belki) engebeli yollarda rahatsız edebilir, fakat bu aracın bir sorunu değil, yol tutuşunu arttırmak amacıyla yapılmış bir özelliği olup özellikle virajlarda ve ani manevralarda size şaşırtıcı bir güvenlik ve yol tutuş hissi vereceğinden şüpheniz olmasın.
    Xenon far hususunda, yetkili servislerde de bu uygulamayı yaptırabilirsiniz, fakat aracın farları mercekli olmadığı için size xenon un belirgin üstünlüğünü sağlamayacağını, eğer yaptırma şansınız var ise mercekle beraber xenon kullanmanızı öneririm.

@strong84

Citroen'in süspansiyon sistemi tam bağımsız değildir, fakat sertlik düzeyi yüksek olduğu için yol tutuş konusunda araç oldukça güven vermektedir. İki aracı da test ederseniz ve aynı manevraları yaptığınızda iki araç arasında yol tutuş konusunda bir fark bulamayacağınızı düşünmekteyim. Focus ve C4, sınıfında oldukça başarılı yol tutuş kabiliyetine sahip araçlardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: FRAGGER

@getbusy06

Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Terfiniz ile ilgili sizi tebrik etmek isterim :) Araç ile ilgili sıkıntılar servisler ve üretici (citroen) tarafından bilindiği ve çözülebildiği için herhangi bir kronik sıkıntısı mevcut değil, aracınızı güvenle ve huzur içinde yıllar boyu kullanabilirsiniz. Sadece arka süspansiyonların çok sert olması sizi (belki) engebeli yollarda rahatsız edebilir, fakat bu aracın bir sorunu değil, yol tutuşunu arttırmak amacıyla yapılmış bir özelliği olup özellikle virajlarda ve ani manevralarda size şaşırtıcı bir güvenlik ve yol tutuş hissi vereceğinden şüpheniz olmasın.
    Xenon far hususunda, yetkili servislerde de bu uygulamayı yaptırabilirsiniz, fakat aracın farları mercekli olmadığı için size xenon un belirgin üstünlüğünü sağlamayacağını, eğer yaptırma şansınız var ise mercekle beraber xenon kullanmanızı öneririm.

@strong84

Citroen'in süspansiyon sistemi tam bağımsız değildir, fakat sertlik düzeyi yüksek olduğu için yol tutuş konusunda araç oldukça güven vermektedir. İki aracı da test ederseniz ve aynı manevraları yaptığınızda iki araç arasında yol tutuş konusunda bir fark bulamayacağınızı düşünmekteyim. Focus ve C4, sınıfında oldukça başarılı yol tutuş kabiliyetine sahip araçlardır.

bilgiler için teşekkür ederim fakat bağımsız süspansiyonun rahatlığı bir başka oluyor şuanda vectra c 2006 kullanıyorum hb tarzı arabalara geçmek istiyorum aklımda focus hb ve citroen c4 hb var keşke bağımsız olsaymış bu yüzden focusu seçebilirim

• Aracını teslim alanlardan fotoğraf rica ediyoruz mümkünse tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.