Şimdi Ara

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fotoğraf daha çekmedim, çektiğim zaman eklerim resimleri..
  • MRB ARKADAŞLAR FORUMDA OKUDUKLARIMIN GAZINA GELİP DÜN 1.6İ SX MODELİNİ ALDIM :) ARTIK BENDE MUTLU AZINLIKTANIM.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkürler
  • arac alan arkadaslar artık en azından 1 tane fotogrf ekleseniz onada razıyım lütfen konuda hiç foto yok
  • henuz teslim edilmedi ama benim araç bunun aynısı... alıntıdır:

2009 model Makyajlı Yeni C4 Sahipleri buraya!!!
  • devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorcun -- 28 Aralık 2008; 17:37:17 >

• Maaşallah güzel araba güzel seçim bide cam tavan olsa harika olurmuş
  • quote:

Maaşallah güzel araba güzel seçim bide cam tavan olsa harika olurmuş

bende çok istedim ama stokta yokmuş malum yıl sonu... teşekkürler..
  • peki şöyle birşey oluyor mu siz şu anki fiyattan alıp onlar mesela şubatta arabayı getirtebiliyorlarmı yoksa şubattaki fiyatı daha pahalıysa o fiyata göremi aalıyorsunuz. Eger şu an ki fiyata göreyse ben beklemeyi tercih ederim Cam tavan çok hoş oluyor.
  • quote:

peki şöyle birşey oluyor mu siz şu anki fiyattan alıp onlar mesela şubatta arabayı getirtebiliyorlarmı yoksa şubattaki fiyatı daha pahalıysa o fiyata göremi aalıyorsunuz. Eger şu an ki fiyata göreyse ben beklemeyi tercih ederim Cam tavan çok hoş oluyor.

açıkça söylemek gerekirse çok araştırmadım fiyat çok iyi olunca...
  • Neyse artık almışınız artık çokda kurcalamamak lazım. Benimde çok hoşuma gidiyor c4 ama yeni corolla ile fiyatları birbirine çok yakın ve 2 arabada hoşuma gidiyor. Forumdaki takip eden arkadaşlar bilirler halen karar veremedim c4 le corolla arasında gidip geliyorum bazen diyorum tamam ya c4 alacam diyorum diğer gün tamam corolla oluyor. Parayı tamamlasamda alıp kurtulsam hergün araba incelemekten bir hal oldum
  • quote:

peki şöyle birşey oluyor mu siz şu anki fiyattan alıp onlar mesela şubatta arabayı getirtebiliyorlarmı yoksa şubattaki fiyatı daha pahalıysa o fiyata göremi aalıyorsunuz. Eger şu an ki fiyata göreyse ben beklemeyi tercih ederim Cam tavan çok hoş oluyor.

Hayır böyle birşey olamıyor malesef. Herhangi bir fiyat garantisinde bulunamıyorlar. Araç geldiğindeki fiyat üstünden satıyorlar.
  • Arkadaşlar beyaz renk cam tavanlı 1.6 hdi mpc alacak kimse yok mu? Yeni alacak arkadas varsa bu kombinasyonu tavsiye ederim süper yakışıyor araca beyaz bide yan tampondaki çıtalarda beyaza boyandı mı süper oluyor. Bende bir fotoğraf vardı onu bulunca ekleyeyim beyaz renk hakkında fikir sahibi olursunuz. Biri bu dediğim kombinasyonu alsında seneye bana satsın Sıfırla 2. el arasında çok fark var bu özelliklerde 2. olsa hiç kaçırmıcam Aklınızda bulunsunda beyaz cam tavanlı dizel mcp bulursanız temiz 2. el hemen bana haber verin

• quote:

araç geldiğinde hangi fiyata satılıyorsa o miktarı ödersin
    fakat ellerindeki bir aracı şimdiki fiyattan alıp birkaç hafta sonra teslim alabilirsin mesela mtv ödememek için genelde ocak2 de teslim alanlar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 29 Aralık 2008; 23:30:45 >
  • işte size birkaç beyaz c4 fotoğrafı bence bu renk çok yakışıyor, beyaz rengin çizik ve yaz sıcaklarındaki avantajıda cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRHaN50 -- 30 Aralık 2008; 1:40:34 >

• quote:

Oldukça uygun fiyat ve donanımı var özellikle mcp şanzımanlı 2009 dizel c4 ü 35,500 e kadar veriyorlar ve donanım baya iyi. Cruise kol dayam yağmur far sensörü vb...

Bu fiyatı nerden aldığınızı merak ettim doğrusu? Citroen in sitesinde Opak C4 HDI MCP fiyatı 39.640 olarak görünüyor.. Tabii bayii indirimleri de oluyor..
  • arkadaslar bugun önden çekişli daciamla dik bir rampada buz nedeniyle yolda kaldım arac sürekli patinaja kalıyor gaza hafif basma ma ragmen. Size soracağım nokta şu; Acaba c4 lerde esp nin yanında TC (traction Control) yani çekiş kontrol sistemide bulunuyor mu hani patinajı önleyip ona göre çekişi ayarlıyan acaba c4 aynı bayırdan patinaj etmeden çıkabilir mi?
  • Arkadaşlar ikinci olarak sormak istediğim konu şu; Bazen insan zor durumda kalıyor arabada yatmak gerekiyor. Mesela ben boş derslerimde arabada uyuyorum Ama insan ön koltugu ne kadar yatırırsa yatırsın ayaklarını gere gere uzatarak yatamayınca rahat olmuyor o yüzden aklıma şöyle birşey geldi bilmem mümkün mü?
    Arka koltukları tam yatırınca sanırım düz bir zemin çıkıyor. Tanıtım fotograflarında öyle görünüyor. Acaba sağ ön koltuğu da öne yatırsam tamamen düz bir zemin elde edip yatak gibi rahatça yatabilirmiyim. Tamam anlıyorum biraz komik ama cidden lazım oldugunda da çok işe yarayabilecek bir fonksiyon bence ne biliyim hanım evden atar felan Kafayı bagaja koysam ayaklarımı sağ ön koltuga dogru uzatsam sizce sığılabilir mi? Bu arada boyum 1.75 birkaç resimden hesaplamaya çalıştım ama Araba sahipleri daha iyi bilgi verebilirler. benim için bu olayı deneyen olursa sevinirim.Teşekkürler

• quote:

arkadaslar bugun önden çekişli daciamla dik bir rampada buz nedeniyle yolda kaldım arac sürekli patinaja kalıyor gaza hafif basma ma ragmen. Size soracağım nokta şu; Acaba c4 lerde esp nin yanında TC (traction Control) yani çekiş kontrol sistemide bulunuyor mu hani patinajı önleyip ona göre çekişi ayarlıyan acaba c4 aynı bayırdan patinaj etmeden çıkabilir mi?

Karlı yolda araç kullanmadım;fakat edindiğim izlenime göre,karda ESP'nin kapatılması gerekiyormuş.ESP varsa,çekiş kontrol de vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.