Şimdi Ara

2009 öss say2 den tercih eden tmci sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mf4 sıralamalarında başta tmciler dahil değildi sonradan sıralamaya dahil edildiler ve birçok kişide önemli gerilemeler oldu örneğin benim sıram .Şimdi geçen sene say2 den ne kadar tm kişi tercih etti ilk 100binde ilk 200binde kaç tane tmci aday vardı bu değerler önceden paylaşıldımı ben bulamadım varsa bilen cevaplarsa sevinirim ve geçen seneye göreye matematiğin etki yüzdesi artırıldımı say2 yi mf4 sayarsak

• Geçen sene alan dışı yerleşen hiç olmamıştır.Bu sene olur ama çok az.Ama yinede etkilerler yani tmler sayısaldan bölüm seçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Geçen sene alan dışı yerleşen hiç olmamıştır.Bu sene olur ama çok az.Ama yinede etkilerler yani tmler sayısaldan bölüm seçebilir.
    pek sanmıyorum, benim gibi tmci manyakların mühendis olacakları tutmazsa tabi

rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsamettin Albay

pek sanmıyorum, benim gibi tmci manyakların mühendis olacakları tutmazsa tabi

rahat ol

Alıntıları Göster
    bende tmci lerin çok fazla mf4 den tercih edeceklerini ummuyorum ama düzenlenen sıralamalar geçen senenin say2 sıralaması oldu .bu sene mesela 130bininci olan birinin önündeki tmci sayısı ile geçen seneki 130binde tmci sayısı aynı ise hapı yuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: davar26

bende tmci lerin çok fazla mf4 den tercih edeceklerini ummuyorum ama düzenlenen sıralamalar geçen senenin say2 sıralaması oldu .bu sene mesela 130bininci olan birinin önündeki tmci sayısı ile geçen seneki 130binde tmci sayısı aynı ise hapı yuttum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şimdi eski mf4 sıralamayı baz alayım yenisini mi eskisini mi birde birde geçen say2 sıralamalarındaki tmci sayılarını gösteren belge tablo vb yokmu bilen varsa yardımcı olsun yardım
  • quote:

arkadaşlar şimdi eski mf4 sıralamayı baz alayım yenisini mi eskisini mi birde birde geçen say2 sıralamalarındaki tmci sayılarını gösteren belge tablo vb yokmu bilen varsa yardımcı olsun yardım

Alıntıları Göster
    Diğer MF puan türlerine talep olmasada, MF-4 puan türüne akın akın meslek,imam hatip ve tm ci yağacak :) Görünen köy kılavuz istemez. Dershanelerinizde hiç mi tanık olmadınız, sözelciside,tm ciside deli gibi matematik,biyoloji kasar oldu bu sene. Birde bunun mezun kesmi var. Meslekten mezun olup, katsayıdan dolayı açıkta kalan binlerce insan mühendislik peşinde koştu bu sene. Sadece bizim 2 meslek şubesinde 10'dan fazla askerliğini bitirip, lys kasmaya gelen vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AYILAR

Diğer MF puan türlerine talep olmasada, MF-4 puan türüne akın akın meslek,imam hatip ve tm ci yağacak :) Görünen köy kılavuz istemez. Dershanelerinizde hiç mi tanık olmadınız, sözelciside,tm ciside deli gibi matematik,biyoloji kasar oldu bu sene. Birde bunun mezun kesmi var. Meslekten mezun olup, katsayıdan dolayı açıkta kalan binlerce insan mühendislik peşinde koştu bu sene. Sadece bizim 2 meslek şubesinde 10'dan fazla askerliğini bitirip, lys kasmaya gelen vardı.

Ben hiç tanık olmadım. Sallama. Sözelcinin, TM'cinin mühendislikle işi ne? Zaten çoğu kassa kassa bu yıl kasmıştır fen derslerine.

Ha kasan varsa meslek liselilerdir. Onların da ATL'ler dışında çok iyi şeyler yapacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

quote:

Orijinalden alıntı: AYILAR

Ben hiç tanık olmadım. Sallama. Sözelcinin, TM'cinin mühendislikle işi ne? Zaten çoğu kassa kassa bu yıl kasmıştır fen derslerine.

Ha kasan varsa meslek liselilerdir. Onların da ATL'ler dışında çok iyi şeyler yapacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Bir TM'ci hangi akla hizmet mühendislik seçsin? Bu konunun açılması bile yersiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Bir TM'ci hangi akla hizmet mühendislik seçsin? Bu konunun açılması bile yersiz.

ona bakarsan bir sayısalcınında hukuk secmesi hangi akla hizmet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingsottoman

quote:

Alıntıları Göster
    Alan değişikliği yapılmasına izin verilmeyen bir sayısalcı, yeni sistemle aslında istediği alan olan hukuk'a yönelebilir. Çevremde bu ve bunun gibi pek çok örnek var. Ama zaten TM seçen adam mühendislik istemediği için seçmiştir. Siz hiç çevrenizde TM'ci olup alan dışından tercih yapacak insan, hele hele mühendislik seçecek insan duydunuz mu? Ve neredeyse bu yeniden hesaplanan mf4 puanlarıyla ilgili bütün konularda bu durumdan bahsediliyor. O yüzden biraz sıkıldım artık bu fazlasıyla düşük ihtimalden.

• quote:

quote:

Sayısalcılar sözel-sayısal bütün dersleri görüyor.

Ancak bir TM'cinin, sözelcinin fen dersleriyle ne kadar ilgili olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.

3 yıl fen görmemiş, son yıl kasacak(!?), sonra mühendislik seçecek. Tabii...

Üniversitede ne halt yiyecek peki bu adam? Yüksek matematik var, yüksek fizik var, genel kimya var, termodinamik var, zartı zurtu var.

Seçer; ama şu düşük puanlı bölümlere gidebilir ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 29 Temmuz 2010; 14:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

quote:

Ancak bir TM'cinin, sözelcinin fen dersleriyle ne kadar ilgili olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. 3 yıl fen görmemiş, son yıl kasacak(!?), sonra mühendislik seçecek. Tabii... Üniversitede ne halt yiyecek peki bu adam? Yüksek matematik var, yüksek fizik var, genel kimya var, termodinamik var, zartı zurtu var.

Aynen öyle. Sayısalcının seçmesiyle nasıl bir tutulabilir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

quote:

Ancak bir TM'cinin, sözelcinin fen dersleriyle ne kadar ilgili olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. 3 yıl fen görmemiş, son yıl kasacak(!?), sonra mühendislik seçecek. Tabii... Üniversitede ne halt yiyecek peki bu adam? Yüksek matematik var, yüksek fizik var, genel kimya var, termodinamik var, zartı zurtu var.

Aynen öyle. Sayısalcının seçmesiyle nasıl bir tutulabilir?

Alıntıları Göster
    Zamanında alan seçimi yapılırken düşünerek hareket adamın bu günleri görmesi gerekirdi. Madem mühendislik istiyorsun neden zamanında sayısala gitmedin? Hukuk istiyorsun neden eşit ağırlığa gitmedin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Zamanında alan seçimi yapılırken düşünerek hareket adamın bu günleri görmesi gerekirdi. Madem mühendislik istiyorsun neden zamanında sayısala gitmedin? Hukuk istiyorsun neden eşit ağırlığa gitmedin?

Bu olayın farklı bir yüzü. Bizim bahsettiğimiz şey farklı. Biz sadece kayda değer miktarda tmcinin sayısal tercih yapmasının imkansız olduğunu savunuyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Bu olayın farklı bir yüzü. Bizim bahsettiğimiz şey farklı. Biz sadece kayda değer miktarda tmcinin sayısal tercih yapmasının imkansız olduğunu savunuyoruz.

Alıntıları Göster
    davar26 puanın ve sıralaman kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eastwst18

Alıntıları Göster
    Bende 172.000. idim, 239.000. olmuşum MF4'de. Teşekkürler Ösym!
  • quote:

306 197bin ilkinde 156bindeydim .harita müh yazcaktım ama olmaz gibi bu sıralamaya
  • quote:

quote:

306 197bin ilkinde 156bindeydim .harita müh yazcaktım ama olmaz gibi bu sıralamaya

Alıntıları Göster
    Son sıralarınıza göre tercih yapın sonra açıkta kalmayın arkadaşlar.Tmden çok fazla tercih olmaz sayısala ama yinede geçen seneye göre fazla olacaktır.Değişen dengeler olacaktır kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Son sıralarınıza göre tercih yapın sonra açıkta kalmayın arkadaşlar.Tmden çok fazla tercih olmaz sayısala ama yinede geçen seneye göre fazla olacaktır.Değişen dengeler olacaktır kesinlikle

Alıntıları Göster
    306 puan 197bin ilkinde 156bindeydim arkadaşlar harita mühendislikleri gelir mi sizce ne olur
  • quote:

306 puan 197bin ilkinde 156bindeydim arkadaşlar harita mühendislikleri gelir mi sizce ne olur

dostum iö gelebilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.