Şimdi Ara

2009 öss t.puanlar düşecekmi??DÜŞECEKKK ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar herkes diyor belki 2 -3 puan ne ikisi üçü yaa.... vallahi şaşıyorum.... bilimçsiz demeyin bazı şeyleri...

bizim dershanede en az 10-14 kişi 290 üzeri puanı alıyordu ... sınavlarda türkiye derecesine oynuyorlardı.... en yükseğinin aldıgı puan belki 292 öle bişey...

size çok çok garanti veremem ama eminimki puanlar düşecek... sorduğum herkes normalin çok çok altına yapmış... illaki düşecek....

ama hala yanlış mantık kuruyonuz... düşme önemli değil... nerede nasıl yığılcağı önemli.....

yani birisi 375 alsın diğeri 374 diğeri 373... böle böle 100 kısı sayak....

nolur sıralama 1. 375
    2. 374
    3. 373.... felan demi....
    100.276 diyelim.....

tamam puanlar boyle.... peki bu sene noldu.....

1. ihtimal... 1. 360 aldı 2. 359 3. 358.... sıralama aynı ama puanlar dustu neye yarar.....

hiç bişeye.... bide şu var tavandaki adam ne yaparsa onu 300 e tamamlıcaklar herhal o yuzden puanınız belkı 4 puan artar... tam bılgım yok eger oyle bısey olursa....

2. ihtimal... puanlar yüksek puanlar düşcek emin olun.... ama dengeler değişcek ... bazı çok iyi olmayan kişiler.... iyi bilenleri geçmiş çeşitli nedenlerle...

yıgılmanın nerede olacagı bılınmıyor dostlar normalde 1. puan 1000 kişi saptırıyodu 356 357 kısımları felan....
    şimdi belki daha yuksek oynar daha alcak oynar... hiç belli olmaz.... ÖNEMLİ OLAN BASARI SIRASI ::: ARTIK RAHAT OLUN TEMMUZU BEKLEYIN:: INS HAYIRLISI OLUR

ne kım 260 aldım diye sevınsın nede kımse 270 aldım dıye sevınsın... 270.1 de 3bin kısı oynarsa gene eski hesaba donerız ... kımsenın tam ne yaptıgını bılemeden....

dedıgım gıbı sadece bızım dershane dusmemıs komsu yerlerınde ıyı degıl .. tabıkı olan basarılarına gore....

bide seneye bu sıstemın cok katı ıyı olcak... alanınızda ıyı soruları cozceksınız....

sorular zor degıldı ama bilinmedık tuhaf seylerdı... sımdı oturup baksak belkı 300 alcaz..neyse herkese bıseyler olmus....

dediğim gibi puanın dusup dusmemesı onemlı degıl... sıralama nerde olur....bilinmez....

inş. iyi yapmıssınızdır... inş iyi bir yere gidersiniz....

bide puanınızı hıc bı yerden hesaplamayın surdan bakınhttp://2008osyspuan.osym.gov.tr/.... biraz daha yuksek sanırım... ama resmı sıte ve katsayılar boyle...

birde bir iki sorum olcak...

biri dedıkı ... turkceyı cogu kotu yapmıs kat sayısı artar?? bole bısey olabılırmı??

normalde aynı bolumdekı her soru esıt deger demı.... standart sapma hıkayelerı yalan yani...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.