Şimdi Ara

2009 Premium hakkında danışabiliirisiniz ayrıca satıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model Honda Civic hakkında soruları olan varsa yanıtlayabilirim.Aracta lpg deneyimimde var.Ayrıca satıyorum bilginiz olsun arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-sifir-premium-lpg-pro-muzik-sistemli-civic/detay/

• merhaba, nen de cvc kullanıcısıyım, lpg yi kaç bin km. kullandınız, subap ayarı vb gibi sorun çıkardımı, ne kadar benzin&lpg harcıyordu bilgilendirme yapabilir misiniz?
  • Premium düz galaksi gri 38.250 ise
    Premium Auto BEYAZ + Full MUGEN + JANT vsvs Full Aksesuar lı arabamı elimi öpene 40 a satarım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Premium düz galaksi gri 38.250 ise
    Premium Auto BEYAZ + Full MUGEN + JANT vsvs Full Aksesuar lı arabamı elimi öpene 40 a satarım o zaman

zor satarsın. Adamda lpg + pro sistem var, 400 liralık mugenin hesabından çok daha öte...
  • lpg ile yaklaşık 8000 km kullandım gayet memnunum.hatta gecenlerde ayarlarını kontrol ettireyim diye gitmiştim.2a lpg ye ayarlar cok iyi durudaydı.hesaplayacak olursak lpg yi 2.00 tl/lt kabul ediyorum son zamlarla.100 km.de uzun yolda 7,2 ltden 14 kr yakar şehir içinde ise 8,5 dan 17 kr yakıyor. sistem brc nin my07 denilen sıralı sistemi
  • ne aksesuar olduğuna bağlı tabi.müşteri aranmaz müşteri kendi bulursa aracı bu fiyatlara satılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.