merhaba, nen de cvc kullanıcısıyım, lpg yi kaç bin km. kullandınız, subap ayarı vb gibi sorun çıkardımı, ne kadar benzin&lpg harcıyordu bilgilendirme yapabilir misiniz?
Premium düz galaksi gri 38.250 ise Premium Auto BEYAZ + Full MUGEN + JANT vsvs Full Aksesuar lı arabamı elimi öpene 40 a satarım o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
Premium düz galaksi gri 38.250 ise Premium Auto BEYAZ + Full MUGEN + JANT vsvs Full Aksesuar lı arabamı elimi öpene 40 a satarım o zaman
zor satarsın. Adamda lpg + pro sistem var, 400 liralık mugenin hesabından çok daha öte...
lpg ile yaklaşık 8000 km kullandım gayet memnunum.hatta gecenlerde ayarlarını kontrol ettireyim diye gitmiştim.2a lpg ye ayarlar cok iyi durudaydı.hesaplayacak olursak lpg yi 2.00 tl/lt kabul ediyorum son zamlarla.100 km.de uzun yolda 7,2 ltden 14 kr yakar şehir içinde ise 8,5 dan 17 kr yakıyor. sistem brc nin my07 denilen sıralı sistemi
ne aksesuar olduğuna bağlı tabi.müşteri aranmaz müşteri kendi bulursa aracı bu fiyatlara satılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme