YENİ KASASI ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA 55 AŞAĞI OLMAZ
Arkadaş aracını almış ve yardım bölümünde şamandıra ile ilgili bir soru sormuş.Acaba aracındaki problem giderildi mi veya arabadan memnun mu?
Hayırlı olsun, Sonta sağlam ve güvenilir bir araç güle güle kullan.
Hayırlı olsun... İyi bir seçim , segmentindeki diğer araçlardan çok daha ucuza en az onlar kadar kaliteli bir araç sahibi oldunuz..
Benim eleştirebileceğim tek özellik , Select versiyonunda Elektronik klima nın olmaması...!!!
Era da Elektronik klima en üst versiyonda... I 30 da aynı şekilde en üst versiyonda... Ama Sonata da bunun olmaması lazım.. Sonuçta bu araç üst segment bi araç ve en alt versiyonunda bile Elektronik klima gibi prestij belirtisi bir özelliğin bulunması gerekiyordu.. 47.000 TL lik üst segment bi aracın klimasının Renault Sümbül kliması gibi manuel müdahale edilmemesi gerekli bence...
fiyat da süper arabada,iyi tercih...
2010 Modeli de ben de var ben de en fulunu aldım özellikleri çok güzel 62.500 e mal oldu 5 aylık genel izlenimim;verdiğim her kuruşu hak ettiği yönünde olacak Allah herkese böyle bir araba nasip etsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme