Arkadaşlar 2009 model sonata aldım dizel 2.0 crdi-vgt sizce doğru bi seçimmi yaptım?
Fiyatına göre alınabilecek en güzel araçlardan birini almışsınız, aynı zamanda sorun yaşatmayacak sağlam da bir araç. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın
hayırlı olsun
sıfırmı 2. elmi
donanım fiyat nedir
teşekkür ederim sıfır. 47 bin liraya aldım donanımıda select en düşüğü
Hayırlı uğurlu olsun.Sonata güzel araba donanım olarak motor olarak ama 2.eli çok kötü.Gerçi alırken araştırdıysanız biliyorsunuzdur.
arkadasım bosver 2.eli aynı ozellikli baska marka araba alsan 60.000 den asagı degil .Fazladan vermedigin paralara say o 2.el dusuklugunu bence cok guzel bir araba kullanması da cok rahat Allah kaza bela vermeden kullandırsın
İyi günlerde kullanın gerçekten iyi seçim.
Ama bence o kadar vermişken 155 bin TL daha verip Genesis alsaymışsınız.
Kasko yaptırdınız mı bu arada, kaça maloldu merak ettim.
bu araç için forumda 6 konu açıldı.Forumu karıştırdı bu araç :)
Aracınz hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bende sonata almaya niyetim var. Kullanıcı olarak araç hakkındaki görüşünüz nedir. Pişmanlık varmı yoksa fiyatının üstünde bir araba mı?
Hayırlı olsun arkadaşım.Hyundai fiyat/performans olarak amerikada ve dünyada en çok ilgi gören ve her geçen gün kullanıcı kitlesi artan ve kendini çok çok iyi bir şekilde kanıtlamış bir marka.Eğer aldığınız sonata temiz ve sorunsuz ise 2.el almakla çok iyi yapmışssınız.En azından tekrardan acilen alım-satımda sıfır kadar zarar ettirmez size.Bende de 2004 model bir elantra var.Biz bir yaşında iken almıştık 2005 senesinde yani 2004 model iken yani.Gerçekten kullananlar bilir bence sorunsuz araçlar yapıyor hyundai.Ama neden 2.eli genel olarak hyundai araçları bir renault,bir honda kadar piyasa da tutulmuyor oda ayrı bir muamma...
yeni sonata intrnette gördüm.eğer bu arabanın plastik kalitesi almanlar kadar iyiyse ne insigniaya ne de passata para veririm.gider bu arabayı alırım.üzerindeki hyundai logosunu sök mercedesi yapıştır iki katı paraya sat.bu arada hyundaiyi küçümsemiyorum yanlış anlamayın.son yılların en iyi gelişen markasıdır.resmen aştı kendisi
hyundai , dünyanın 4. büyük otomotiv devi olup sıralamayı daha değiştirecek gibi görünmektedir acaba övülen reno yada honda kaçıncıdır? diğer arabaları kötülemek değil ama hyundai onlardan aşağı kalmaz 2. el konusuna gelince hyundai bence oldukça ii dir üst sınıf bütün araçlar daha çok zarar ettirir zaten araç alıp satmak eskisi gibi değil hyundai ye has değil bence mesela ben aracımı alırken kimsenin beğenmediği güya bu forumda ama çok satan sembol den 3000 tl aşağıya aldım şimdi ben satarken sembole göre 3 bin aşağıya satsam bakalım aracım elde kalırmı? ben zaten alırken ucuz almışım
Allah kaza bela vermesin para bulsam düşüneceğim arabalardan biri
Çok değil 5 sene sonra Hyundai Sonata Passat kadar ilgi görecektir. Hayırlı olsun. Kaliteli bir araç.
Sonata Fiyat/Performans açısından çok iyi bir araçtır. Ayrıca aldığınız makyajlı kasasınıda çok beğeniyorum. Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim..
Çok güzel araba almışsınız, 2.0crdi olmasına rağmen fiyatı çok uygun.Aracın parasının çoğu zaten vergi.
ona birde crbox taktınız mı tadından yenmez.
hayırlı olsun. bence cok guzel araba aldınız. en dusuk donanım bıle full o aracın varsın deri doseme olmasın nedir yani
hayırlı uğurlu olsun bende yeni kasasını bekliyorum büyük bir merakla