Şimdi Ara

Ford Focus 2010-2011 kaç begir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ford focus 2010 ve 2011 HB titanium-collection-comfort-trend araçların beygirleri neye göre değişiyor. Örneğin ben bir tane 2011 hb titanium otomatik buldum kaç beygirdir? 2010 araba var ayrıca ya collection ya da comfort kaç beygirdir? Bunların doğru olarak bilgisini sunan herhangi bir kaynak varsa söyleyebilir misiniz?

Bu arada benzinli araçları soruyorum. LPG taktıracağım daha önceden abim kullanmıştı lpgli focus HB 2006 kasaydı sanırsam ve beygiri düşük olduğu için arabanın bayıldığını söylemişti.

Bir de trend-collection-comfort-titanium diye mi sıralanıyor acaba donanım olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahkehkah -- 3 Nisan 2015; 14:03:45 >

• Benzinli manueller 115 otomatikler 105 diye biliyorum tam emin değilim ama dizellerin de 109 ve 90'lık olması lazım.
  • Bu arada benzinli hocam ve otomatik araç baktığım için otomatikler lazım.
  • focus 2 ve 2.5 kasalarda otomatik olanlar 1.6 100 beygir olup LPG'ye tam uyumlu motorlardır. Motor aracın kasasına gayet yeterli ancak otomatik olanlarda dişli oranlarından dolayı şehiriçinde hantallık ve fazla yakıt tüketimi olur.
  • Düz vitesler 115hp, otomatik olanlar 100hp.

İstisna olarak Comfort donanım olanlar düz vites ve 100hp'dir.
  • Teşekkür ederim, çok persormans bekleyen bir insan değilim. Ancak yokuşlarda bayılmasın tabiki. Peki LPG yakıt tüketimi nasıldır acaba bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahkehkah

Teşekkür ederim, çok persormans bekleyen bir insan değilim. Ancak yokuşlarda bayılmasın tabiki. Peki LPG yakıt tüketimi nasıldır acaba bir bilginiz var mı?

Aynı motorun manueline göre tahmin yürütürsem; otomatiğin, sıkışık şehiriçi 12-13 litre, akıcı şehiriçi 10-11 lt, şehirdışı 7-8 litre civarı LPG tüketimi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 3 Nisan 2015; 16:19:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.