Şimdi Ara

ford focus modelleri 2010-2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
22.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 2011 focus modellerinin farklarını ve aşağıda eksik olan model varsa bilgilendirirseniz sevinirim

trend

trend x

comfort

titanium

titanium x

• Yapay Zekanın Yanıtı

2010-2011 Ford Focus Modelleri: Kapsamlı Bir Kılavuz

2010 ve 2011 yılları arasında üretilen Ford Focus modelleri, kompakt boyutları, yakıt verimliliği ve güvenilirlikleri ile bilinirler.

2010 Model Ford Focus

2010 Ford Focus üç donanım paketi ile sunulur: S, SE ve SEL. Tüm modellerde 140 beygir gücünde, 2,0 litre dört silindirli motor bulunur.

2011 Model Ford Focus

2011 Ford Focus, yeniden tasarlanmış bir dış tasarım ve yeni teknolojik özellikler kazandı. Bu model, şu donanım paketleri ile mevcuttur: S, SE, SEL ve Titanium. SE paketi, Bluetooth bağlantısı ve SYNC multimedya sistemi gibi özellikler sunar. SEL paketi ise deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar gibi lüks özellikler ekler.

2011 Ford Focus Comfort Donanımı

Comfort donanımı, 2011 Ford Focus SE paketinde mevcuttur. Bu donanım, 16 inç alaşım jantlar, sis farları ve deri sarılı direksiyon simidi gibi ek özellikler içerir.

2011 Ford Focus Paket Sıralaması

2011 Ford Focus paket sıralaması şu şekildedir:

• S
    • SE
    • SE Comfort
    • SEL
    • Titanium

Ford Focus 2010'un Özellikleri:

• 2,0 litre dört silindirli motor
    • 140 beygir gücü
    • Kompakt boyutlar
    • Yakıt verimliliği

Ford Focus 2011'in Özellikleri:

• Yeniden tasarlanmış dış tasarım
    • Geliştirilmiş teknolojik özellikler
    • SE Comfort gibi yeni donanım paketleri
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mesela hangi focuslarda arka camlar manuel? hangisinde otomatik?

deri direksiyon?

sony ses sistemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Siz araştırmayın biri sizin adınıza bu hamallığı yapsın oyle mı ? Kusura bakmayın ama bu tarz konulara anlam veremiyorum.

forumun işleyişi bu. bu hamallığı sen yaparsın. o bekler. yarın sen bir konu açar birinden hamallık istersin o da yapar. bu böyledir. beğenmiyorsan yapacak birşey yok..
  • http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/donanim-tablosu

mesela burada 0 focusların donanım tablosu var. buraya bakıp arkadaş fikir edinebilir.
  • adam sormuş biliyosanız yazın bilmiyosanız gereksiz yorum yapacağınıza hiç yazmyın daha iyi

sony ses sistemi ve arka cam otomatiği titaniumlarda var
  • collection var. titaniuma yakın donanımda
  • Collectionlarda sormuş olduğunuz 2 donanım da mevcuttur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 focus comfort kullanıcısıyım aracın özellikleri : sis lambası -cruse control-ön camlar otomatik arkalar manuel.manuel klima .
  • quote:

Orijinalden alıntı: özelşöför34

2011 focus comfort kullanıcısıyım aracın özellikleri : sis lambası -cruse control-ön camlar otomatik arkalar manuel.manuel klima .

cevap veren herkese teşekkür ederim

comfortlarda sony ses sistemi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: özelşöför34

2011 focus comfort kullanıcısıyım aracın özellikleri : sis lambası -cruse control-ön camlar otomatik arkalar manuel.manuel klima .

cevap veren herkese teşekkür ederim

comfortlarda sony ses sistemi var mı?

Sony ses sistemi mevcut değil ayrıca torpido içerisinde aux çıkışı mevcut.
  • 2010 model 100 beygirlik focuslarda arka kapı manuel + hız sabitleme var.
    2010 model 115 beygirlik focuslarda arka kapı otomatik ama hız sabitleme yok
    o zamanlar ford 100 bg likleri satabilmek içinhız sabitleme deri direksiyon gibi donanımları eklemişti. yanlış hatırlamıyorsam fiyat olarakta 1500-2000 lira arası haha ucuz idi. 100 lükler yakıt olarak 115 liklerden fazla yaktığı için rağbet görmüyordu.
  • ayrıca 100 lükler comfort, 115 likler trend olarak geçiyor idi 2010 yılında bu şekilde idi. benim tercihim 115 lik ternd olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

ayrıca 100 lükler comfort, 115 likler trend olarak geçiyor idi 2010 yılında bu şekilde idi. benim tercihim 115 lik ternd olmuştu.

çok güzel bilgiler teşekkürler
  • 100 bg ilk otomatik collectıon sahibiydim ve araç gitmiyordu. Ayrıca çok yakıyordu. Focus 115 liklerden aşağısına bakmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfort benzinli 100 hp dizel 90 hp
    Trend benzinli 100 dizel 90-109 hp
    Trend x benzinli 115 hp dizel 90 hp
    Collection benzin 100-115 dizel 90-109dpf li
    Titanyum benzinli 100-115 dizel 109dpf li motor seçenekleri ile satilmaltaydi,

Trend en bosu, comfort ile trend x biraz daha dolu collection ise titanyumun bir alt modelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hazır konuyu yakalamışken sormak istiyorum. Focus almayı düşünüyorum 2011 focus hb 1.6tdcı titanium. Aracın içeri ses almasından ve süspansiyon sertlığınden şikayetçiyim. Kullanıcılar bu konuda yardımcı olabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CausN*

Arkadaşlar hazır konuyu yakalamışken sormak istiyorum. Focus almayı düşünüyorum 2011 focus hb 1.6tdcı titanium. Aracın içeri ses almasından ve süspansiyon sertlığınden şikayetçiyim. Kullanıcılar bu konuda yardımcı olabilirler mi ?

süspansiyonlar biraz serttir ama yol tutuşu güzeldir. içeri ses alması düşük hızlarda fark edilmiyor ama 120-130 dan sonra müziğin sesini açmak gerekiyor.
  • Ek bilgi olarak 1,6 100 hp olan benzinli focuslar lpg li kullanımlarda en uygun olan modellerdir.115 hp olanlarda sübap eritme arızaları daha çok rastlanıyor sanırım iki motor da kullanılan sübaplar farklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.